Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בגיר או מצמד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב לאחר מכה בגיר והחלפת גיר +קלאץ ומיסב לחץ כמו שאומר המוסך שטיפלתי בו

יש רעש בזמן שהגיר נמצא בסרק, ושלא לוחצים על הקלאץ של חריקה או חיכוך כזה מעצבן

כאשר לוחצים על דוושת הקלאץ הרעש נעלם והטורים קצת עולים איך שזה נשמע בכול אופן.

ולאחר שני החלפות של גיר שאני ראיתי שהחליפו לא עוזר והרעש נשאר בעל המוסך אומר שניתן לזה לעבוד קצת אולי אם הזמן שהשמן יעבוד קצת ויתלכלך אולי זה יעזור

נשמע הזוי

הרכב מסוג פיאט אונו שנת 92 מנוע 1100 fire מטופל ואמין מאוד מאוד מבסוט ממנו

עכשו כול הבעיה שמס רכוש משלם על התקלה ואני רק נהנה מזה ונראה לי שהמוסך מנצל את זה ולא עושה את העבודה כמו שצריך, מה שאני חושד שהקלאץ לא הוחלף ומאוד מוזר לי למה הוא פתח את הגיר פעמים והחליף כבר שני גירים משופצים ולא עוזר כלום

בקיצור אני צריך מימשהו חוות דעת מיקצועית בשביל שאני יוכל לחזור למוסך ולדרוש טיפול באמת בתקלה

פורסם

אבי, שלום וערב טוב גם לך.

לדעתי הבעיה שלך אינה בקלאצ',היא בקונטרה גיר.איך אתה קובע שהגירים שהרכיבו לך, הם משופצים ולא מפירוק ?.

רוב הגירים במודלים האלה של פיאט (מפירוק) רועשים.

לא הבנתי את הקשר למס רכוש.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום.

הרעש המופיע הוא ממיסבים שהיתפרקו בגיר הגיר לא שופץ וזו מחלה נפוצה בפיאט.

יש לפרק את הגיר ולהחליף מיסבים בעיקר המיסב של ההילוך הישיר הוא בדרך כלל נהרס כי הזר מיתפורר ואז כול הגולות מיתחברות ונוצר חופש בציר + רעש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

הרעש המופיע הוא ממיסבים שהיתפרקו בגיר הגיר לא שופץ וזו מחלה נפוצה בפיאט.

יש לפרק את הגיר ולהחליף מיסבים בעיקר המיסב של ההילוך הישיר הוא בדרך כלל נהרס כי הזר מיתפורר ואז כול הגולות מיתחברות ונוצר חופש בציר + רעש.

בברכה בני ל.

סבבה תודה על התשובות המיקצועיות אבל לא הבנתי מה אני אמור לדרוש מהמוסך ואיך אני אמור לדעת שבאמת קיבלתי גיר משופץ

לפי החשבונית שקיבלתי רשום גיר רגיל משומש 1600 ש"ח לפני מע"מ

סט מצמד תחליפי 398 ש"ח לפני מע"מ

אני לא רוצה לוותר על הרכב ולפני המכה לא היה לי את הרעשים האלה

מה אני עוד יכול לעשות בנידון?

פורסם

אבי שלום.

למרות שאני לא מבין גדול בגירים של פיאט, אני יכול לספר לך שברכב שלי (רנו 19) נהרס לי הגיר. בגלל שלא רציתי לקנות גיר במוסך של היבואן (מאווד מאווד יקר) הלכתי לחנות חלקים וקניתי גיר עלה לי 2000 שקל פחות מהמחיר שהציעו לי במוסך של היבואן. אני מאוד שמחתי, לקחתי את הגיר למוסך של היבואן בשביל שיתקינו לי אותו שם.

כאשר הגעתי למוסך מצפה לי הפתעה מאוד לא נחמדה הגיר בכלל לא מתאים, הוא היה גיר של רנו 5.

אוקי סיבוב קטן לחנות מזמינים גיר חדש למחרת יש גיר חדש הפעם מתאים לאוטו שלי! מתקינים באוטו עבודה 900 ש"ח לאחר נסיעת מבחן קצרה אם הגיר החדש מתברר שהגיר החדש אם מסנכרנים הרוסים לגמרי. את הגיר הבאה כבר דרשתי אם ביטוח על מחיר פירוק וההרכבה. הסיפור נמשך ונמשך ונגמר בזה שהחלפתי אחרי שני הגירים האלו עוד 7(!!!) גירים נוספים. לכן כשאתה קונה גיר לא חדש על תצפה שהוא יעבוד ישר. ועצה שלי על תתפשר על גיר שלא עובד ב100 אחוזים! ותדאג שהחנות חלקים תשלם לך על כול פירוק והרכבה של גיר לא תקין שהם מביאים לך!(תאמין לי הם לא יביאו לך הרבה חלקים לא טובים כשהם משלמים על פירוק והרכבה של כול אחד מהם!).

פורסם
לפי החשבונית שקיבלתי רשום גיר רגיל משומש 1600 ש"ח לפני מע"מ

ע"פ הנאמר פה, הגיר אינו משופץ זהו גיר שנקנה מפירוק.

אם הובטח לך גיר משופץ - דרוש זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...