Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתם יודעים בן של מי אני?!?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש.

אנשים חושבים שבגלל שיש לאבא הרבה כסף או הרבה "כבוד", אז הם הופכים להיות חסינים. מה שהם לא יודעים, זה שמלאך המוות שמטייל על הכבישים לא מבדיל בין BMW לרנו, ולא מבדיל בין קיסראי ללודי.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לצערנו הוכח שיש לך bmw זה לא כל כך נורא להיכנס ברכב ישן (ראה את התאונה עם ה m5)

וכל עוד מטפלים בו כמו כל אזרח אני לא רואה שום בעייה עם מה שהוא אמר.

חסר אנשים שבזמן שהם מקבלים דו"ח מתחילים לבכות שהם חיילים\זקנים\פעם ראשונה\האישה בהריון באמא'שך פעם ראשונה תוותר לי?

אופק.

פורסם

השחצנות בנאדם, השחצנות.....

תפסו אותך, שיכור, עובר באדום. אני במקומו הייתי מנסה להסתיר את העובדה שהוא בן של, אבל הילד הטיפש הזה דוקא חשב שזה רעיון טוב לשדר "אני בן של שר, אז אני מעל לחוק"

איפה הבושה? ולחשוב שלפני כמה שנים היה פה ראש ממשלה שהתפטר (!) בגלל שלאשתו היו כמה דולארים בחשבון בחו"ל. היום היו צוחקים עליו.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לא מבין איך אתם מאמינים לבולשיט הזה.

אולי זאת סתם המצאה של השוטרים שעצרו אותו.

תקראו את תגובה 171 (לא בטוח שזה הוא) אבל אני די בטוח שזה לא מה שהלך שם.

הכל מוגזם, תזכרו שאתם קוראים עיתון.

זה גם היה קורה לכם אם הייתם סלב.

פורסם

יהיה קשה לבצע קומבינות אחרי שהתקשורת התעסקה עם זה בדיוק כמו המקרה של עורך הדין (לפעמים אני ממש אוהב את התקשורת למרות הכל )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חבר'ה - אני לא יודע מה איתכם... אבל אני לא מאמין לעיתונאים ולתקשורת בכלל. (ולא רק בגלל כל מיני טורים טיפשיים ומוטים שנכתבו בהתנתקות... או בעצם תמיד).

העיתונים צריכים להביא רייטינג (כדי שתהיה הצדקה לפרסומות). זו המטרה שלהם.

רוצים דוגמא?

לפני כשבוע התפרסמה הידיעה על כך שהממשלה לא אישרה לקצב שיפוץ שהתבצע בביתו. בכותרת נכתב כי "צרות באות בצרורות על הנשיא". בכתבה עצמה התברר כי... אישרו לו 10K ש"ח מתוך שיפוץ של 15K. כולה 5000 שקל שלא אישרו.. זה צרות בצרורות?.

עוד דוגמא? באחת הכתבות על שווי שימוש לכרב נטען כי העם ממנים את הרכבים בליסינג של המנכ"לים בחברות פרטיות במשק. ברור שזה לא העם, אלא ההשכלה והניסיון שהם רכשו.

חלק גדול ממה שכתוב בעיתונות הוא לשון הרע, וצריך להתייחס אל הכתוב בהתאם.

אביעד

פורסם
גועל נפש.

אנשים חושבים שבגלל שיש לאבא הרבה כסף או הרבה "כבוד", אז הם הופכים להיות חסינים. מה שהם לא יודעים, זה שמלאך המוות שמטייל על הכבישים לא מבדיל בין BMW לרנו, ולא מבדיל בין קיסראי ללודי.

יאיר.

שני תיקונים פעוטים יאיר,

1. המלאך מבדיל בין רנו ל-ב.מ.וו, ועוד איך, לראיה - תאונה מלפני כ-שלושה שבועות, בה M5 נעימה נהוגה בידי נהג שיכור עזרה בנטילת חייהם של 3 בני משפחה אחת בצפון [אתה מוזמן לערוך חיפוש - היה שרשור ענק פה או באוף-טופיק]

1. לא אומרים לודי - אומרים לודאי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דווקא הפעם אני מאמין לYNET

הילד הוא ילד שמנת,נסע בטום קאר,מיול גולף ועכשיו בימר

מהבן נודף ריח של אלכוהול ומאבא ריח של שחיטות וטובות הנאה

פורסם

לרון:

כל החבר'ה שמשתוללים (או סתם נוסעים 160 כשיש תנועת מכוניות צפופה בנתיב ליד, ומישהו חסר-ניסיון עלול לא להעריך יפה את המהירות האמיתית שלהם ולעבור נתיב) - צריכים לחשוב טוב טוב על החיים של אלה שנוסעים לידם - שאולי נוסעים ברנו. ככה שגם אם יש לך ב.מ.ו - אתה צריך לנהוג בזהירות כדי לא לקחת את החיים (לרצוח! לא להרוג) של אלה שנוסעים לידך ברנו.

נק' למחשבה.

אביעד

פורסם
וכל עוד מטפלים בו כמו כל אזרח אני לא רואה שום בעייה עם מה שהוא אמר.

הבעיה היא שלא מתנהגים איתו כמו כל אזרח.

בד"כ הרישיון נשלל במקום ע"י השוטר עד השימוע אצל הקצין.

• תוכן חדש...