Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מסעוד (פחחות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לאחר חיפוש רציני בפורום אספנות, לא באמת מצאתי חוות דעת לגבי מוסך מסעוד (אזור חוצות המפרץ).

פה ושם מזכירים את שמו, אבל אף אחד לא באמת סיפר על עבודת פחחות שעשו אצלו במוסך הזה.

אני החלפתי במוסך הזה גשר מנוע. אבל עכשיו אני רוצה להכניס את הרכב שלי לפחחות כללית, טיפול בכול המכות הקטנות וצביעה כללית, השאלה שלי היא האם מישהו עשה סוג כזה של עבודה במוסך הזה ואם הוא מרוצה מהעבודה? המחיר שבעל המוסך הביא לי בערך 4 אלף. לא באמת דיברנו על זה ברצינות לכן המחיר הוא לא מדויק. אני מעמין שהמחיר יהיה קצת גבוה יותר כי אני ידרוש ממנו טיפול בכול נקודה מיקרוסקופית על הרכב שלי (ככה אני, חייב הכול מושלם). {מהעבודה על הגשר במוסך הזה אני מאוד מרוצה, מחיר טוב ועבודה טובה}

ואם למישהו יש פחח ממש טוב להמליץ עליו באיזור חיפה והקריות ואכו אני ישמח.

בתודה מראש,

יגאל.

פורסם

עצה לי אליך - רגע לפני שאתה מכניס את הרכב, תעשה רשימה של כל הדברים שאתה מעוניין ליישר/להחליף/לרתך וכיו"ב.

בעבודות כלליות לפעמים שוכחים לסדר את הדברים הקטנים האלו.

אני נפלתי חזק עם הפחח שלי. רק אחרי המון ניג'וסים וחזרות למוסך הגעתי למצב של "בסדר" וגם עכשיו אני לא כ"כ מרוצה: בועות של נזילות, אזורים שלא נצבעו, יישורי קווים וכיו"ב.

אני מאחל לו שימשיך להנות עם התשלומים שלי. כי יותר הוא לא יראה אותי.

אין לי כוח להכנס לסרט הזה שוב, ואם חס וחלילה אני אזדקק לפחחות שוב - אני הולך רק לערבי (וסליחה עם כל הפטריוטיות).

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

כמו שאתה מבין מסעוד הוא לא ממש יהודי.

הרבה מדברים על עבודה ערבית שהיא פחות טובה. אני לא מאמין גדול של זה! לפי דעתי כול פחח אם תשלם לו מספיק ותדבר איתו יפה, תקבל ממנו עבודה מצוינת.

יש לי שאלה נוספת שלא חשבתי עליה בהתחלה:

כדאי לי לחכות אם הפחחות עד לסוף עונת הגשמים? עד כמה זה משפיע על הצבע החדש אחרי הצביע?

לא דחוף לי לעשות את זה, אז אפילו אם ההבדל הוא מזערי כדאי לי לחכות. כי הרכב שלי חונה בחוץ והוא בשימוש יומיומי.

פורסם
הרבה מדברים על עבודה ערבית שהיא פחות טובה. אני לא מאמין גדול של זה!
אתה צודק, וגם אני לא מאמין גדול של זה, במיוחד בגלל שזה נשמע כמו גזענות.

לכן, בבקשה מכולם - המוצא והדת של בעל המקצוע אינם רלוונטים לדיון, והסובלנות של מנהלי הפורום לעניין הזה שואפת לאפס.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני מבין שאף אחד לא ניסה את מזלו במוסך מסעוד..
אני תיקנתי פגיעת פחחות קטנה בכנף אצלו באוקטביה לשעבר של אבי. המחיר היה הגון מאוד ביחס לעבודה שהייתה לשביעות רצוני ביחס למחיר.

בקטע של המחיר הוא מאוד הגון ואני מסכים עימך על כך שאם מדברים על עבודה ערבית - היא לא טובה, נהפכו - זה אינדבידואלי בלי שום קשר לדת או גזע.

הפחח הכי טוב שאני מכיר (ואני מכיר לא מעט) הוא ערבי נוצרי משפרעם בשם זידאן (עובד במוסך גזית), אמנם הוא יקרן אבל הוא יסודי מאוד בעל מגע זהב.

בסופו של דבר הכל פונקציה של מחיר - אם אתה שואל אותי, מסעוד הוא הגון מספיק בשביל לעשות עבודה כזו, אם תשב איתו על כל פרט ופרט ותסביר לו בדיוק מה אתה רוצה (מין נודניק פדנט כזה) - אני סבור שבמקום אחר יקחו לך מחיר גבוה הרבה יותר.

אם אתה רוצה עבודה מקצועית אצל פחחים פדנטים בעלי שם - זה יעלה לך הרבה יותר מרביעייה (למרות שאפילו לא ציינת באיזה רכב מדובר?! אני מניח שמדובר על רכב אספנות.)

בהצלחה

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שלום לך!

חבל "שתנסה את מזלך" כמו שאתה אמרת...

זהו הכסף שלך, והרכב שלך. אני לא רואה שום סיבה מוצדקת שלא תקבל תמורה מלאה לכסף שאתה משקיע! ואין פה שום גורם של פשרה. במחיר של 4 אלף ש"ח ניתן לצבוע את הרכב בצורה איכותית.

אך למצוא בעל מקצוע אומן יהיה קשה בסכום הזה. חשוב מאוד לראות עבודות של אותו אומן, לפני שיעבוד עבורך. ראיתי המון אנשים "מתבאסים" מצביעות שלא יצאו כשורה, אם זה בועות או אבק שנלכד תחת הצבע, ויכול להגמר בהרכבת לגו מאוד גרועה ויתורץ שתושבות המגן אינן ישרות.

התגובה שלי אינה קשורה למסעוד, כיוון שאני לא מכיר את בעל המקצוע הנ"ל, אם תרצה המלצות על צבעים טובים באזור הדרום אשמח להמליץ לך.

אל תשכח שכל שחזור שתרצה לעשות לרכב שלך, ישפט על פי המראה הכללי, גם אם האומים שלך חדשים ומצופים בכרום ניקל, בועה אחת תהרוס את כל ההרמוניה שאמורה להווצר.

בסכום של 6 אלף ש"ח ניתן לצבוע את הרכב עם פירוק מכלולים, ולהיות בטוח שתקבל בדיוק את מה שאתה מפנטז עליו!

בהצלחה

רמי מינץ

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נתחיל ב:תודה רבה לכול המגיבים!.

כמו ש "a.c" הגדיר את זה: "מין נודניק פדנט כזה" זה בדיוק מה שאני, ולכן אני לא מצפה למחיר ממש נמוך. ובאמת מסעוד יודע להפתיע במחירים נמוכים. 4 אלף זה לא הכמות המקסימאלית של כסף שאני יכול להשקיע זה פשוט ההצעה של "מסעוד" {לי יש 6-7 אלף בשביל הסיפור הזה}.

תגובה לעידן, אני מתכוון לסמן בטוש מחיק כול נקודה שחשובה לי (ורשימה זה רעיון נחמד) לפני שאני ניגש לפחח. אני מבין עד כמה זה חשוב ישר להראות לו שחשוב לי כול נקודה.

עוד פרט חשוב, הרכב שלי הוא לא רכב אספנות! אני מתייעץ איתכם כי אתם מבינים בפחחים.

הרכב שלי הוא רנו 19, אבל הפח שלו במצב של רכב אספנות לפני שיפוץ (הידיים הקודמות לא טיפלו ברכב באהבה כמוני).

לסיום, תודה לדני, אני ישמח ללכת לבדוק את הפחח עליו את ממליץ בצור שלום פיתוח:-) .

לא עניתם לי על השאלה, אם חשוב לחכות עד סוף הגשמים בשביל לעשות את הצביע?

שוב תודה לכולם,

יגאל.

• תוכן חדש...