Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה לי אליכם חברים יקרים יוצא לי לקרוא תגובות של חברי הפורום לאנשים ששואלים ולא פעם התגובות לא עונות על השאלה . לא כל השואלים מבינים כמוכם ורוצים להשקיע הרבה כסף אז בבקשה ממכם ענו על השאלות אפילו אם זה נראה לכם דברים שטותיים וכמובן אתם יכולים עדיין לציין את דעתכם

בתודה חבר פורום חדש יחסית

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

לא תמיד עונים על השאלה ו"חותכים".

זה פורום...

דנים בנושא, מתווכחים, חולקים ומביעים דעות.

עדיין, לא חושב שמישהו יצא אי פעם ללא מענה, גם אם התר'ד שלו השתרך לקילומטרים או נענה

פעם אחת בלבד.

זו דעתי.

פורסם

על התשובות עונים תמיד

אבל לפעמים קופצים כמה עם עקיצות ותגובות לא לעניין בכלל כמו CORWIN

שאומר לכו חפשו ואנחנו לא מבינים כלום .. נו טוב :S

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך לגבי שכולם יוצאים עם תשובה ראה דוגמה בתר'ד איך בודקים RMS ויש עוד הרבה

פורסם

באותה נימה, אם כל חבר פורום יקר וחדש היה עובר על הFAQ היינו נמנעים משאלות מטופשות כמו "מה זה קומפוננט?".

וכמו שגל אמר, זה פורום,לא תמיכה טכנית של בזק, לפעמים עונים לעניין ככל שניתן ובמהירות,ולפעמים הנושאים מעירים מתים ונגררים על גבי 7-8 דפים ועשרות תגובות מתנצחות.

ניר,

under construction..

פורסם
אני ממש לא מסכים איתך לגבי שכולם יוצאים עם תשובה ראה דוגמה בתר'ד איך בודקים RMS ויש עוד הרבה

אני בכלל לא מתכוון לנהל איתך דיון או ויכוח ספציפי, כי גם אני יכול לשלוף עכשיו לפחות הודעה אחת

של mazda_speed שמיהר להסכים איתך והעיר על תגובות לא לעניין, ולהראות לו כמה תגובות

"לא לעניין" הוא כתב (וכמוהו לא חסרים, ואני ביניהם, אז מה?)

אז אם יצא שעזרנו אפילו לאדם אחד ביום מתוך 15 הודעות שלנו - תרמנו את חלקנו.

פורסם

חס וחלילה אני ממש לא רוצה להיתוכח עם אף אחד פשוט זה היה נראה לי לנכון לעלות את הנושא ואני מבין שאתם לא חייבים לענות ולמרות זה אתם מישתדלים לענות ולתת הסברים אבל אם אתם לא עונים אז לפחות אפשר להגיד לשואל שאין בידכם לענות על השאלה

פורסם
אם אתם לא עונים אז לפחות אפשר להגיד לשואל שאין בידכם לענות על השאלה

ומה הרעיון בזה? ניפוח מוני הודעות?

אם אין לי תשובה לשאלה שנשאלה אני פשוט לא אשיב עליה דבר.

אני לא מבין לאן אתה חותר.

שאלות דביליות יקבלו תשובות דביליות.

שאלות שנשאלו מס' רב של פעמים ישלחו את השואל למנוע חיפוש של הפורום.

שאלות ברורות מאליהן ישלחו את השואל לFAQ.

מכאן אנחנו מבינים שאם החברים החדשים והותיקים היו עורכים חיפוש בנושא שהם מבקשים עליו מענה, או אם כולם היו עוברים על הFAQ וכמובן היו ללא כל קשר נמנעים משאלות טיפשיות אז לא היה לנו את התרד' הזה.

ניר,

under construction..

פורסם

MAHAL,

1. גם אני מצטרף לדעתם של גל וניר. כל מילה בסלע.

2. לגבי הדוגמה שהעלת לגבי בדיקת הספק ה - RMS. אילו פותח השירשור היה מפעיל את מנוע החיפוש של הפורום וכותב את צמד המילים "בדיקת הספק" הוא היה מגלה הרבה מאוד תרדים בנושא הזה. חלק מהתרדים היו עונים לו גם על שאלתו.

3. אני אתן לך דוגמה לתרד אחד שהוא מעצבן:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134083

לפותח התרד הזה יש בסה"כ 20 הודעות ותראה כמה תרדים הוא כבר פתח באותו הנושא. לי יש הרבה יותר הודעות ממנו, ופתחתי פחות תרדים ממנו. אם אתה מעוניין בעוד דוגמאות דומות, אין לי בעיה לפרסם לך עוד רבים כאלה.

4. לא עונים לך על שאלותיך, לא מתייחסים אליך, לא טוב לך בפורום הזה, אף אחד לא מכוון לך אקדח ומכריח אותך ליגלוש דוקא בפורום הזה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם אני מיצטרף לחברים פה.. ואומר שאם חברי הפורום החדשים לא היו עצלנים והיו מישתמשים בכפתור החיפוש הרבה תרדים "מפגרים"היו נחסכים מאיתנו:|

פורסם

אני בכלל חושב שהשאלה עלתה כדי להעלות מוני תגובות של כמה צעירים :)

...טוב גם לי לא תזיק עוד אחת.

נ.ב.

שאלות כמו: "המלצה לגבי סאב", "מה דעתכם על קומפוננט של מורל מקדימה?" ו-"מה כדאי לקנות ב-4000 שח" די מעוסות לדעתי...ואני פה רק כמה חודשים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
בקשה לי אליכם חברים יקרים יוצא לי לקרוא תגובות של חברי הפורום לאנשים ששואלים ולא פעם התגובות לא עונות על השאלה . לא כל השואלים מבינים כמוכם ורוצים להשקיע הרבה כסף אז בבקשה ממכם ענו על השאלות אפילו אם זה נראה לכם דברים שטותיים וכמובן אתם יכולים עדיין לציין את דעתכם

בתודה חבר פורום חדש יחסית

תגיד לי, מחל.

מה נראה לך שאנחנו חתמנו על איזשהו חוזה שאנחנו חייבים לענות לכל אידיוט?

שאנשים יעברו על ה FAQ ויעשו חיפוש מבחינתי יומיים רצופים לפני שהם שואלים שאלות שטותיות.

אני לפני שהתחלתי להגיב כאן בפורום, ישבתי כצופה במשך שנה.

לומדים יותר, כשלומדים לבד. ואם על כל שאלה כמו - "מה זה החור בתיבה של הסאב ולמה זה מיועד?" אנחנו נענה, אז האנשים ימשיכו להשתמש בנו כמנוע חיפוש. לא ניראה לי.

אני בעד לעזור, אבל למי שעשה שיעורי בית.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...