Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתונים על BMW סידרה 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן שאני רוצה BMW מסידרה 7 , שכבר מצאתי אחת בירושלים היה לה בעיה בגיר , שווה לי להכנס לסרט עם אוטו כזה?שמעתי שיש איתם הרבה בעיות חשמל, הוא יהיה שווה פעם משהו?

9276.jpg

9277.jpg

9279.jpg

פורסם

זה הרכב שחונה בהורקניה, יש לו בעייה יותר מרק הגיר, והיה עליו דיון בעבר, שווה? רק במחיר נמוך מאוד! ולקחת בחשבון השקעה רצינית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בזמנו דיברתי עם בעל האוטו הוא טען שאין לאוטו טסט , שהאוטו לא מעביר מהילוך ראשון, והכי חשוד היה שהוא טען שבעל האוטו נמצא בחו"ל. בבדיקה של מחיר תיקון גיר משהו כמו 4000-עד 10000 שח חלקים מאוד יקרים. לגבי המחיר המחיר היה משהו כמו 4000 שח

פורסם
לירוי די :screwy:

יש לך מספיק מכוניות

מ-10 מכוניות אפשר להגיד מספיק ודי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
אני לא יכול להפסיק. בסוף עוד יאלצו לאשפז אותי
המעניין הוא שצורת הטיפול בבעיה כמו שלך היא ...אישפוז בתוך אוטו !

ולא אתה מחליט באיזה מתוך ה-10

זהירות מההוא עם החלוק הלבן :cry:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אני כולי קנאה.

איפה אתם מחנים 10 מכוניות אספנות???

אני בקושי מתמרן עם שתיים.

כל הזמן מפחד ממזיקים כאלה ואחרים וזדים ורשעים וחיות רעות שעוברים ושבים ובלילה באים עם גרר.....

מה הסוד?

איך לאסוף כמות של מכוניות ולהשאר שפוי?

פורסם

הגיר ב.ב.מ.וו האלו די פשוט ובעל 3 הילוכים בלבד.

ה E23 חולקת רכיבים רבים עם סדרה 5 של אותם שנים(E2 ).

כמכונית,הב.מ.וו סידרה 7 היתה אופצייה צעירה וספורטיבית למרצדס סידרה S,והציעה ביצועים מצויינים והיתנהגות כביש טובה.

סידרה 7 היתה הב.מ.וו הראשונה שקיבלה את פנל הבדיקה שמוקם בלוח המחוונים ומערכת ניהול מנוע מוטורוניק של בוש.

בנוסף,סידרה 7 היתה אחת המכוניות הראשונות בעולם שהציעו אופצייה ל ABS אלקטרוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הרבה זמן שאני רוצה BMW מסידרה 7 , שכבר מצאתי אחת בירושלים היה לה בעיה בגיר , שווה לי להכנס לסרט עם אוטו כזה?שמעתי שיש איתם הרבה בעיות חשמל, הוא יהיה שווה פעם משהו?
לידיד שלי קרוב יש 728 וגם לרכבו היתה בעיה בגיר (בלחיצה על דוושת המאוץ לצורך "קיק דאון" הגיר לא היה מוריד הילוך). בסדרת בדיקות מתישה הסירו מהמחשבים את כל ה"ג'ימבורים" שעשו בשם מערכות האזעקה וניטרול ההתנעות, כמו כן גילו שחיישן אויר בכניסת אויר למערכת ההזרקה - לקוי (3,000 ש"ח), עד שבסוף התהליך הגיר לא תיפקד- החלפת הגיר עלתה כ - 15,000 ש"ח.

הרכב נרכש כשנה לפני התיקון במחיר של 45,000 ש"ח.

יש מקום לשקול רכישה של רכב מסוג כזה כשהטיפולים השוטפים בד"כ מאד יקרים וחלקים מביאים בד"כ מגרמניה, ויש מעט מאד בעלי מקצוע ומערכות אבחון שיכולים לסייע בידך לתקן תקלות מסובכות. כאן זה לא גרמניה !!!

בהצלחה בכל מקרה.

מצא (במוו2002 , במוו 520I )

מצא משה

• תוכן חדש...