Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המומלץ ביותר לשמוע את שניהם אצלך באוטו ככל שניתן לבצע כזאת , ואז להחליט, לא לפני שכל אחד מהסאבים עובר כיוון ראוי ויוצר במת באס קדמית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מניסיון עם הפיוניר הייתי הולך על קנווד באס יותר נקי ועמוק ומדוייק!

מאשר הפיוניר עם הבאס המרוח ולא מדויק !

פורסם

תגידו..

לא רוצה להעתלק על הת'רד

אבל אתם תמיד מציעים לשמוע לפני שקונים

מישהו יכול להסביר לי באיזה מקום ניתן לשמוע סאב אצלך באוטו לפני שאתה קונה אותו??

או לחילופין רמקול מסוים.

אני לא נתקלתי בכזה מקום חוץ מסאונד שרק שמעתי עליו ולא הייתי שם

פורסם

ory9,

מכיוון שלכל רמקול/סאב יש גוון צליל שונה, ההמלצה היא לשמוע ליפני שקונים ולתת לאוזן להחליט איה רמקול/סאב מומלץ ליקנות. מכיוון שהסאב מורכב בד"כ בתוך תיבה עצמאית משלו, ניתן דיי בקלות לנייד אותו. חנות שתרצה לספק לך שירות טוב, תיתן לך לשמוע כמה סוגים של סאבים, ברכב שלך. רמקולים, דורשים התקנה ברכב ולכן יהיה קשה לשמוע אותם בריכבך. אתה וכל אחד מחברי הפורום מוזמנים למפגשים החודשיים באיצטדיון ר"ג, במפגש ניתן לשמוע מיגוון רחב של רמקולים וסאבים, ואחרי זה אפשר לקבל החלטה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
תגידו..

לא רוצה להעתלק על הת'רד

אבל אתם תמיד מציעים לשמוע לפני שקונים

מישהו יכול להסביר לי באיזה מקום ניתן לשמוע סאב אצלך באוטו לפני שאתה קונה אותו??

או לחילופין רמקול מסוים.

אני לא נתקלתי בכזה מקום חוץ מסאונד שרק שמעתי עליו ולא הייתי שם

כן אתה יכול ללכת לקאר-טון בפ"ת (בסגולה ליד שפילמן טויוטה) יש לו מלא סאבים בתיבות ואם אתה רציני אז הוא ישמיע לך גם רמקולים עד שתמצא את הצליל שאתה מחפש.

אמין ומומלץ!

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

פורסם
ory9,

מכיוון שלכל רמקול/סאב יש גוון צליל שונה, ההמלצה היא לשמוע ליפני שקונים ולתת לאוזן להחליט איה רמקול/סאב מומלץ ליקנות. מכיוון שהסאב מורכב בד"כ בתוך תיבה עצמאית משלו, ניתן דיי בקלות לנייד אותו. חנות שתרצה לספק לך שירות טוב, תיתן לך לשמוע כמה סוגים של סאבים, ברכב שלך. רמקולים, דורשים התקנה ברכב ולכן יהיה קשה לשמוע אותם בריכבך. אתה וכל אחד מחברי הפורום מוזמנים למפגשים החודשיים באיצטדיון ר"ג, במפגש ניתן לשמוע מיגוון רחב של רמקולים וסאבים, ואחרי זה אפשר לקבל החלטה.

שלו.

אני הייתי כבר בכמה מפגשים.... זה קודם כל ושמעתי מגוון סאבים

אבל השאלה העיקרית שלי היא לגבי חנויות שמוכרות את הסאבים

פורסם

ory9,

אני עדיין לא מבין היכן הבעיה. אם היית במפגשים של הפורום ושמעת מיגוון רחב של סאבים, תקבל החלטה איזה סאב היה הכי לטעמך, ואז תפנה לחנות שמוכרת ציוד אודיו לרכב ותקנה את הסאב הנבחר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הקנווד אכן עדיף יותר על הפיוניר.

בכל מקרה ליתר ביטחון שלך לך לחנות ותבקש ממנו לשמוע את שני הסאבים באוטו בלי שאתה יודע איזה סאב הוא משמיע לך ואז תחליט ותיקח את מה שהכי אהבת לשמוע.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

עדיף סאב אחר.

מצטער על הביאוס...

הרי בסוף זה לא יספיק לך ותחליף :wink:

אם אני ממליץ, אני ממליץ על משהו שירצה אותך לטווח הארוך. וזה לא אחד מהסאבים הנל'.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ממליץ לך לקנות (אפילו במחיר שלהם שהוא נע בין 450-550) סאב אחר איכותי יותר כביכול... שניהם מורחים לא רק הפיוניר...שמעתי את שתיהם... ושתיהם לא משו בכלל... תילך לכיוון של חברה איכותית... המלצות בקש מחברי הפורום המנוסים יותר...לי אישית יש רוקופורד P2 ואני מרוצה ממנו...אבל כל אחד וטעמו האישי... בהצלחה בבחירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיף סאב אחר

אם כבר אחד מהם זה הקנווד הפיוניר ממש זבל

במחיר הזה אני חושב שאתה יכול להביא את הלאנזר (הכסוף שכחתי איך קוראים לדגם) נשמע מאד נחמד

מאמין גם שלמגבר לא תיהיה בעיה להעיף אותו במידת הצורך

שתף אותנו בהחלטתך

ד"א המפגשים הם מקום מעולה בשביל לדעת מה אתה באמת מצפה מהמערכת

לגבי החנות קארטון מערכות בפ"ת

אכן בעל החנות קוראים לו אלי בנאדם נחמד ייתן לך לשמוע מה שתצטרך..

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...