Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת לרכב שתכלל מגבר 4 ערוצים נרמאלי סאב (חשוב שיהיה איכותי פחות חשוב חזק)

ורדיו דיסק עם mp3 עכשיו לגבי רדיו דיסק מצאתי פיוניר דגם DEH-2850 ב610 ש"ח שנראה לי סבבה לצרכי כרגע מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח

פורסם

מלבד הרדיו דיסק, שאר הרכיבים באים בחשבון מיד שניה? כי התקציב שלך טיפה נמוך אם אתה מכליל את ההתקנה.

לא חותם

פורסם

הרדיו נחמד לא אמור להיות משמעותי

בכל מקרה מיכיוון שאתה הולך על מגבר 4 ערוצים ואתה דל תקציב

יש כמה אופציות:

1. קומפוננט קדימה-סביב ה 600 שקל + רמקול טוב אחורה-400 שקל מגבר סביב ה 800-1000

עם הרדיו דיסק שקנית זה 2600 שקל במידה ותסתפק ביד שניה (ואין רע בזה אם הכל תקין) ישאר לך אפילו מעט עודף אחרי התקנה והכל

2. קומפוננט קדימה 600 שקל + סאב עדין מדוייק סביבות 600-700 כולל תיבה מגבר 800-1000 (כמו האופציה הראשונה)

תוכל לבנות מערכת מאד נחמדה במחיר הזה במידה ותוכל למצוא רכיבים טובים יד שניה זה יחסוך לך

לגבי האופציה הראשונה עם 6X9 ללא סאב ישנם רמקולים שנותנים באס מעולה אומנם לא יורדים נמוך כמו סאב תלוי בדרישות

כמו כן למערכת טובה הקומפוננט הוא חובה וגם מגבר שיהיה חזק (יחסית בשביל הסאב במידה ותרצה) ואיכותי ע"מ שתוכל לנצל את הקומפוננט בצורה הטובה ביותר

הייתי שמח לדעת באיזה רכב מדובר אולי אוכל לתת לך עוד כמה עצות

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...