Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקול 6*9 של אינפיניטי. כבר פעמיים המתקין החליף לי את הרמקולים בגלל שנשרפו

פעם הוופר ופעם ברמקול אחר הוופר.

כבר לא לא נעים לי לגשת אלי שוב. אני כל שני וחמישי אצלו בקשר לבעיה אחרת.

השאלה היא אם אני פונה לבד לניופן הם יתייחסו אלי? או שיעשו לי בעיות ויגידו לי לפנות דרך המתקין?

יש לי אחריות לעוד 3 שבועות.

פורסם

תנסה! תמיד שווה לנסות,בוא נגיד כך שרכשת את הרמקול בחנות X ולאחר זמן מה החנות נסגרה אז מה תשאר ללא אחריות? לא הגיוני נכון,אז שווה לנסות לפנות אליהם לבד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אבל מהמתקין לא קיבלתי שום מסמך של ניופן

הוא כתב לי אחריות על מסמך של החנות שלו. אבל האחריות היא בתחלס של ניופן. ניופן לא יבקשו ממני את האחריות שלהם?

פורסם

בגדול בארץ האחריות תקפה בדר"כ עם חשבונית קנייה ותעודה מתאימה .

אם יש תעודת אחריות ללא חשבונית - אין אחריות

אם יש חשבונית ואין תעודה - יש מצב טוב לאחריות .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הקטע שכבר לא נעים לי

כי הוא החליף לי כבר פעמיים. פעם הימיני ואחרי חודש את השמאלי.

לפני חודש הבאתי את האוטו של בן דוד שלי אליו שירכיב לו גם את אותו הזוג רמקולים. וגם הם נשרפו אז הוא נאלץ להחליף לו זוג.

מה המתקין יכול להגיד לי? אז הוא יגיד לי לא לשמוע בווליום גבוהה. מה אני יכול כבר להגיד לו?

מה הוא גם אשם.

אם כבר אפשר ללכת ליבואן לבד אז למה לא? ניראה לי שיותר עדיף, ככה אני אקבל את המוצר יותר מהר.

פעם אחרונה חכיתי שבועיים שהמתקין יחליף לי. לא רוצה להכנס לזה שוב.

• תוכן חדש...