Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשמן מנוע 5w-40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם השמן הזה מתאים למאזדה לאנטיס 2001 השמן הוא

Valvoline syn power שמן סינטטי מלא

השמן הזה כרגע ברכב שלי האם הוא מתאים או שעשתי טעות בקניית השמן הזה לרכב שלי??

פורסם

יש לי בעיה ברכב יכול להיות שזה ביגלל השמן הרכב שלי התחיל לירעוד בצורה מפחידה מאוד

כשאני מעביר ל R ביכלל כלה אוטו רועד כולל החלונות וכל הפלסטיקה יש מצב שזה ביגלל השמן מנוע או שז הלא קשור אני יודע שיש רק בעיה בחיישן MAF אני לא ידוע מה קשור השמן מנוע אולי לא טוב המנוע לא עובד ביכלל טוב מגמם או שזה החשיין עושה תבעית

תודה לעונים :|

פורסם

במקרה שהשמן בצמיגות מתאימה, הבעיה כנראה באה ממקום אחר - אמרת וויברציות, אז הייתי בודק תושבות, יכול להיות שגם בעיה באחד החיישנים.

האם מילאת שמן מעל הקו מקסימום? אם אתה עשית את ההחלפה, אולי ניתקת בטעות צינור או חוט במהלך החלפת השמן?

פורסם

השאלה היא אם השמן הסינטטי לא מזיק ואני וחבר עשינו את הטיפול ולא ניתקנו שום צינור

השמן בול על המקסימום

פורסם

אני לא מומחה גדול אבל אני יכול לומר בבטחה ש300 זה סלד ממש נמוך ולא סביר.

אישית גם ה500 בהילוך לא ממש נשמע לי נורמלי, אבל עדיף לחכות לאנשים שקצת יותר מבינים שיענו.

בכל מקרה, לא רואה קשר בין החלפת השמן לבעיה.

פורסם
האם השמן הזה מתאים למאזדה לאנטיס 2001 השמן הוא

Valvoline syn power שמן סינטטי מלא

השמן הזה כרגע ברכב שלי האם הוא מתאים או שעשתי טעות בקניית השמן הזה לרכב שלי??

אני משתמש ב- VALVOLINE SYN POWER 5/30 למאזדה 3.

1) אתה בטוח לגבי הצמיגות ללאנטיס? בלאנטיס הולך 5/30 ולא 5/40. מאזדה ממליצים שימוש ב-5/40 סינטטי רק באוסטרליה.

2) כמה ק''מ הרכב עבר? אם בעבר לא השתמשו בסינטטי מלא אז אין כבר טעם להתחיל אם זה עכשיו, סתם ביזבוז כסף. חצי-סינטטי 5/30 יעשה את אותה העבודה בשליש מחיר, למשל VALVOLINE 5/30 DURABLEND.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני לא בטוח בקשר לצמיגות ביגלל זה אני שואל..

הרכב עבר 137 ק"מ משהו כזה לא זוכר בדיוק ואני לא ידוע אם בעבר הישתמשו כי קנינו תרכב רק לפני שנה בערך.

• תוכן חדש...