Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי קריאה ארוכה וקצת הבנת נושא הסאונד התחלתי את חיפושי אחר מערכת טובה לאוטו.

ברצוני לשאול על כמה סאבים שראיתי ואני חושב שהם יספקו אותי ויהיו חזקים.

הסאבים שראיתי הם של החברה jbl אני יודע וחושב שזאת חברה מעולה אך יש לי בעיה בבחירת המגבר

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415489 זה סאב 12 אינצ'

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131078 זה בזוקה 12 אינצ' שנורא אהבתי במחינת העיצוב ואני חושב לקחת אותו אפילו שהוא פחות חזק.

עכשיו אני מעוניין שהמבינים או האלה שהתנסו עם הסאב האלה יוכלו לעזור לי לבחור מבין ה 2 או אם יש משהו יותר מומלץ שמותקן כבר בתיבה.

עכשיו על מגבר אני גם חיפשתי ואמרתי מה כבר לא יהייה יותר טוב אלה אם אותה חברה של הסאב, אז מצאתי מגבר שרציתי לדעת האם הוא יספיק לי גם ל סאב וגם לשני רמקולים 6*9 שעוד לא בחרתי.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416544

אם יש מגבר מומלץ יותר לשים ל סאב שעולה פחות או משהו כזה גם של חברה טובה ולא משהו סיני מאיכות ירודה.

אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשים את המגבר הזה לרמקולים וגם ל סאב וזה יהייה מספיק או שרצוי לשים משהו יותר פשוט גם ברמקולים וגם בסאב שיחלק את העבודה ויתן הרבה יותר כוח גם לסאב וגם לרמקולים?

בתודה

אסף:lol:

פורסם

במחיר של הJBL אתה יכול להביא P2 שלדעתי מוצלח בהרבה יותר,

ואם אתה כבר מביא סאב אז לא מומלץ 6X9 מאחורה זה יפחית את האפקט של הסט הקדמי, עדיף קומפוננט טוב מאחורה וככה תקבל אפקט של במה קדמית חזקה בלי שהבאס "יאכל" את הרמקולים.

בקשר למגבר אין הרבה מה להגיד עדיף לך

75.4 JBL

או

.MAC AUDIO Z4200

MX-5 NC

פורסם
במחיר של הJBL אתה יכול להביא P2 שלדעתי מוצלח בהרבה יותר,

ואם אתה כבר מביא סאב אז לא מומלץ 6X9 מאחורה זה יפחית את האפקט של הסט הקדמי, עדיף קומפוננט טוב מאחורה וככה תקבל אפקט של במה קדמית חזקה בלי שהבאס "יאכל" את הרמקולים.

בקשר למגבר אין הרבה מה להגיד עדיף לך

75.4 JBL

או

.MAC AUDIO Z4200

אוקיי הייתי שמח לקבל הצעה לקומפוננט טוב ו אם יש לך לסאב למה אני לא מוצא אותו.

פורסם

אסף,

אתה חדש יחסית בתחום ואתה הולך לבצע טעויות.

1. למה אתה מעוניין לקנות רמקולים 6/9? זה מיותר לחלוטין. תשקיע במקום זה בסט קומפוננט קדמי.

2. המגבר שהפנת אליו בקישור, הוא מגבר חלש יחסית. תוסיף עוד קצת כסף ותקנה את המגבר הזה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=546&CatCode=167 המגבר הזה יוכל להפעיל לך סט קומפוננט + סאב (יש צורך להקפיד שהסאב יהיה עם התנגדות של 4 אוהם, כאשר משתשים במגבר אחד להגביר גם קומפוננטים וגם סאב). כמובן שאם קונים מגבר בנפרד לרמקולים ומגבר נפרד לסאב (מונובלוק) האיכות בד"כ תהיה גבוהה יותר, אבל גם המחיר יהיה בהתאם, גבוה יותר. אני חושב שבשלב זה מיותר לקנות 2 מגברים.

3. לכל רמקול (כולל סאב) יש גוון צליל שונה. לכן הייתי ממליץ שתשמע את הרמקולים/סאב ליפני שאתה קונה, ותיתן לאוזן שלך להחליט.

4. המקום הטוב ביותר שתוכל לשמוע בו מיגוון רחב של רמקולים הוא במפגשים החודשיים של חברי הפורום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אסף,

אתה חדש יחסית בתחום ואתה הולך לבצע טעויות.

1. למה אתה מעוניין לקנות רמקולים 6/9? זה מיותר לחלוטין. תשקיע במקום זה בסט קומפוננט קדמי.

2. המגבר שהפנת אליו בקישור, הוא מגבר חלש יחסית. תוסיף עוד קצת כסף ותקנה את המגבר הזה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=546&CatCode=167 המגבר הזה יוכל להפעיל לך סט קומפוננט + סאב (יש צורך להקפיד שהסאב יהיה עם התנגדות של 4 אוהם, כאשר משתשים במגבר אחד להגביר גם קומפוננטים וגם סאב). כמובן שאם קונים מגבר בנפרד לרמקולים ומגבר נפרד לסאב (מונובלוק) האיכות בד"כ תהיה גבוהה יותר, אבל גם המחיר יהיה בהתאם, גבוה יותר. אני חושב שבשלב זה מיותר לקנות 2 מגברים.

3. לכל רמקול (כולל סאב) יש גוון צליל שונה. לכן הייתי ממליץ שתשמע את הרמקולים/סאב ליפני שאתה קונה, ותיתן לאוזן שלך להחליט.

4. המקום הטוב ביותר שתוכל לשמוע בו מיגוון רחב של רמקולים הוא במפגשים החודשיים של חברי הפורום.

שלו.

שלו, תודה רבה על התמיכה והעזרה ועל כך שאתה מכוון אותי לא לעשות טעויות, זה הכי חשוב.

אם תוכל בבקשה להציע לי סט קומפוננט טוב וסאב נחמד עם מגבר העולם שלי יהייה יותר נחמד וקל8).

עכשיו אני לא יודע אם מקדימה יש לי מקום לשים רמקולים מכיוון שאני נוהג ביאריס וכידוע אוטו קטן ולא נראה לי שאפילו יש רמקולים בדלתות אלה רק בדש בורד מה שיאלץ לרדת בגלל זה אני חושב שאני ישים את הרמקולים מאחורה, שלו.

אם אתה מכיר את האוטו או משהו כזה זה יוכל לעזור לי מכיוון שאני ידע מה לעשות

בתודה אסף:-D

פורסם

שלום לך ידידי היקר.

אם אתה מעוניין בהמלצה על מערכת וייעוץ על רכיביה ברכישה.

אנא ממך פרט את התקציב המקסימלי שלך למערכת כולל התקנה.

ניר

under construction..

פורסם
שלום לך ידידי היקר.

אם אתה מעוניין בהמלצה על מערכת וייעוץ על רכיביה ברכישה.

אנא ממך פרט את התקציב המקסימלי שלך למערכת כולל התקנה.

ניר

אוקיי ברגע זה התקציב יעמוד על 4000+- לסאב + מגבר+קומפוננט ואם צריך משהו והתקנה לא יעלה לי כסף.

פורסם

ביאריס אם אני לא טועה נכנס 4 אינץ...

ובקשר ל6X9 לפי דעתי גם כאן יש עניין של טעם אישי, כי אישית למרות שאני נהנה מאד מהסט שלי עם האחוריים זה נשמע לי לפחות יותר טוב.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אסף,

היאריס מגיעה עם HU מקורי. האם אתה מיתכוון להחליף אותו? או שאתה מעוניין להשתמש ב - HU המקורי? כך בחשבון שאם תרצה להשתמש ב - HU המקורי, תצטרך להוסיף מנחת RCA, כדי שתוכל לחבר אותו למגבר.

שלו.

פורסם
אסף,

היאריס מגיעה עם HU מקורי. האם אתה מיתכוון להחליף אותו? או שאתה מעוניין להשתמש ב - HU המקורי? כך בחשבון שאם תרצה להשתמש ב - HU המקורי, תצטרך להוסיף מנחת RCA, כדי שתוכל לחבר אותו למגבר.

שלו.

שלו,

את המושג הזה כנראה פספסתי אבל בכל זאת נראה לי שאתה מתכוון לרדיו דיסק המקורי, אז אם יהייה צורך נחליף ואם יהיו הבדלים בין אם אני יקנה את המנחת הזה או אם אני יקנה רדיו דיסק חדש?? כלומר אני ישמע הבדלים במוסיקה עצמה יותר חדות יותר נעים ברדיו דיסק מקורי או באחד שאני יקנה?

אסף

פורסם

אסף,

HU = רדיו דיסק.

כמובן שמבחינת איכות, אם תחליט להחליף את ה - HU, האיכות תהיה גבוהה יותר. אני לא בטוח שזה יהיה כל כך פשוט להחליף את ה - HU המקורי ב - HU אחר.

שלו.

פורסם
אסף,

HU = רדיו דיסק.

כמובן שמבחינת איכות, אם תחליט להחליף את ה - HU, האיכות תהיה גבוהה יותר. אני לא בטוח שזה יהיה כל כך פשוט להחליף את ה - HU המקורי ב - HU אחר.

שלו.

שלו,

תודה רבה על העזרה התמיכה והסובלנות, זה משהו שפשוט הייתי חייב לציין עכשיו להחליף את ה hu הקיים שאמרת זה סיפור ארוך אבל כמו שמישהו חכם אמר, אם רוצים זה יצא בדרך כזאת או אחרת אני יבדוק את הנושא בכל מקרה אני יודה לכם אם תתחילו לשפוך הצעות בקשר לסאב+מגבר+קומפוננט

אסף:-D

פורסם

אז ככה:

סאב: ROCKFORD P2 כ750 ש"ח

מגבר: MAC AUDIO Z4200 כ1400 ש"ח

קומפוננט: מורל דוטק עם טוויטרים של הייבריד בכ 1500 ש"ח (מומלץ לשמוע את את המורל לפני כי יש להם צליל שלא מתאים לכולם).

מסתכם בסביבות ה3700 ש"ח.

MX-5 NC

פורסם

אוקיי את הסאב אני צריך עם קוספא מכיוון שאין לי איפה למקם אותו בלי קופסא. ואני מעדיף לא לחורר וכל השטויות האלה.

אסף

• תוכן חדש...