Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לינק לכתבה

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/Sinsheim-2003/24-04-2003-Events-Sinsheim-2003.html

גל - תקרא על המיני קופר הכסופה ותראה בעצמך שמגברי ההליקס שם מקוררים במים. יש גם תמונות שמראות את ההתקנה.

אני לא שם מערכת קירור כזאת כי

א. - אין לי שום צורך בכזה קירור

ב. - אין לי מגברים שמוציאים כאלו תפוקות.

ג. - אני מטורף - אבל יש לי גבולות.

ד. - מערכת מקצועית הולה הון תועפות ואני מדבר על מערכת לבניה עצמית שבתכלס - תעשה את אותה העבודה.

ה. - זה יותר מיועד למישהו שממש נוסע לפרקי זמן ארוכים ברכב או שממש רוצה לשמור על המגברים שלו קרים ככל הניתן - נדיר מאוד.

ובקשר לבחורות - עזוב אותך, שתלך ושלא תחזור - יש כל כך הרבה בחורות בארץ, הרבה יותר מבנים

והבחורות בארץ הן פשוט פצצות.

אבל גיא - זה הזמן לנסוע לקייב!!! (אוקראינה) או למקסיקו - קנקון!

אבל אני מציע לך לחשוב על קייב - אחרי שתחזור - אתה תצטרך קירור במים או לפחות ה"פראפראזה" שלך לדברי גל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי, אתה מספר לי. הרי אני במקור מאוקראינה. אבל מה לעשות עליתי בגיל 10, ואתה יודע בגיל זה ה*** עדיין לא עובד.

נראה לי איתמר עוד מעט חוטף עליי קריזה...

פורסם
נדיר מאוד.

בדיוק.

לא יכולת לומר את זה יותר טוב, וכל המסביב - לא משנה בכלל.

אז יש בארץ מיני קופר אחת עם כזו מערכת, ויש עוד (אני אהיה לארג') 500 כאלו בעולם.

במה הן שונות מכל רכב אחר?

רוצים הערה פחות מתחכמת? בבקשה:

יש לך בעיה של קירור המגברים/הפצת החום שלהם?

ישנם דרכים רבות לתקן זאת, וקירור בנוזל צריכה להיות האחרונה ביניהם בגלל מה שציינת למעלה.

פורסם

זה ברור לי

אבל תשמע - יש דבר כזה שנקרא יוזמה אישית, או "בשביל הכיף שבדבר" שזה הדבר שאני הכי מעריך והכי אוהב.

ובגיל 13 אני... טוב, גם אני מכבד את איתמר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גל.

אני חושב על מחשב לרכב.

ואחרי מספר שיחות עם אנשים. האופציה הכי טובה לקירור המחשב והמעבד הוא על ידי קירור נוזלי!

ויש חברות שמיצרות דברים כאלה מוכנים ובמחירים סבירים ועד יקרים.

וזה אמין. הגיוני. ולא פסיכי.

והכי חשוב.. יעיל!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קירור אוויר עם סירקוליזציה נכונה לא מספיק?!

אמור להספיק לכל מחשב וכל מערכת אפילו מהטובות שיש לנו פה בארץ לדעתי.

ברור שככל שאתה שומר על המגבר שלך פחות חם ככה המגבר שלך יאריך חיים אבל זה שטויות, ממילא אף אחד פה לא נשאר יותר משנתיים (במקרה הטוב) עם המגבר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אגב בקרור מים למעבד אני מאמין

אני החזקתי מעבד באובר קלוק מטורף פעם

כונס אויר למגברים ?

(:

באמת רעיון מיותר כמו קירור מים

אבל אני מבין שאת הפרוייקט אתה עושה להפיג שעמום

אני אישית חושב שהדבקת היטסינק לגוף המגבר שגם ככה משמש קגוף קרור לרכיבים הפנימיים (בגלל זה יש צלעות על המגבר)יאפשר קרור נוח יותר

אגב, אתה יכול גם להטביע את המגבר במים מעוקרים לחלוטין ללא מטען חשמלי ,יש פרוייקט כזה בו הכניסו מחשב שלם למיכל מים כזה

כמובן שלאורך זמן זה לא רעיון חכם אבל סתם רעיון מופרע

אגב חכם סיני זקן אמר

יש הרבה דגים בים אבל תלוי מה גודל החכה שלך

:beerchug:

פורסם

בקשר לקירור נוזלי למעבד של מחשב וגם ללוח - זה מערכות מיוחדות שמיועדות למחשבים, ברוב המקרים הן מתחברות ישירות לספק הכוח ולפעמים אפילו מגיעות עם בקר (כרטיס).

בנוסף לכך היום בתחום המחשבים - בייחוד במעבדים וכרטיסי מסך מתקדמים עלו על פטנט לא פחות טוב מקרור נוזלי וזה שימוש בגוף קירור שעשוי מצינורות נחושת, הרי נחושת מסוגלת לעמוד באלף מעלות צלזיוס לפני שהיא מותכת - היא תקרר את המחשב בלי שום בעיה.

בתכלס - בשרתים חזקים במיוחד היום משתמשים בסוללות או בנק איך שתרצו לקרוא לזה של מאווררים קטנים שמצליחים להזרים כמות אדירה של אוויר וגוף הקירור (היטסינק) עשוי מסגסוגת מיוחדת שמסוגלת לספוג כמות אדירה של חום בנוסף לכך על המעבד עצמו מורחים משחה כסופה שתפקידה להעביר את החום מהמעבד להיטסינק בצורה יותר יעילה.

Pioneer TS-X150

פורסם

סיכמת את הנאמר הא?

עכשיו לא יצטרכו לקרוא את התרד

(:

ולנושא

עיניין הצינורות נחושת נקרא HEAT PIPE ואכן הוא מצויין

לקול מאסטר יש מארז שהוא כולו היטסינק מצינורות נחושת על המעבד ההרד דיסק והלוח,

מארז ללא מאוורר בכלל ,והצד היצוני של המארז הוא היטסינק ענק

לסיכום, גיא העברנו לך כמה שעות וירדת מהנושא?

פורסם

יש לי בבית משאבה כזאת שפירקתי ממזרקה שקניתי פעם והרעש שלה דווקא התחיל לעצבן אותי...

שמרתי את המשאבה, כי, רציתי לנסות את הרעיון הזה פחות או יותר לפני כמעט שנתיים

אף פעם לא היה לי זמן להוציא את התכנית לפועל.

אם אתה רוצה - אתה יכול לקבל את המשאבה ולנסות בעצמך.

עריכה:

אני רק רוצה להוסיף כאן משהו שזאת אחת הסיבות שבגללן ירדתי מהנושא.

העניין של הארכת הרכב מאוד חשוב במקרים כאלו משום שאתה הולך להכניס מערכת נוזלית שמורצת ע"י רכיב שפועל על מתח AC.

הרכב נוסע על 4 בלונים מגומי שאנחנו קוראים להם "צמיגים" והם לא נחשבים כחומר מוליך, אי לכך ובהתאם לזאת הרכב שלך ללא הארכה וזרם חילופין מאוד יאהב את הגוף שלך במידה ולא תיתן לו משהו יותר מוליך מעצמך.

תתקין ברכב פס הארכה.

בנוסף לכך פס הארכה זה דבר נפלא משום שהוא מונע את החשמל הסטטי שמקבלים לפעמים ישירות לאצבעות כשיוצאים מהרכב. כדי למנוע את זה בלי פס הארכה אתה צריך לגעת במתכת של הרכב לפני שכף הרגל שלך נגעה ברצפה.

Pioneer TS-X150

פורסם

בא לי עכשיו רעיון נהדר.

במפעל שלי יש מתקן לייצור חנקן. אני אבנה תיבה קטנה ממתכת ואמלא אותה בחנקן זה.

ולא צריך שום צנרת או משהו בסגנון, מאד פשוט, קל ונגיש.

פורסם

גיא קח צדנית מלא קרח תשקיע את מגבר שלך לשם וכול 3-2 תחליף קרח ככה הוא יהיה מקורר תמיד..

גיא ,אתה באמת גנוב פעם זה פזות פעם זה קירור בחיית דינאק מה אתה חושב שמהנדסי אודיו סון לא חשבו על קירור המגבר לפניך הרי הם לא הבונים קליפורניה בום..

פורסם

אתה יודע מה הקטע המצחיק, הם באמת שמו את המאווררים למגבר הזה כאופציה שעולה מעל 500 ש"ח. ואין למגבר שום קירור חוץ מהצלעות.

• תוכן חדש...