Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 99 1000 מנוע מעשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי דיהטסו סיריון 1999 - 1000 סמ"ק, הרכב התחיל לעשן לאכול שמן ול"קרטע" בנסיעה ,( יש לציין שמדובר ברכב שביצע ומבצע את כל הטיפולים התקופתיים במוסך מורשה של דיהטסו - הרכב עבר 105,000 ק"מ ) .

בבדיקה שערכתי במוסך דיהטסו נאמר לי ש "הלך המנוע " ולא ניתן לתקן אלה חיביים להחליף מנוע .

1. האם יתכן שילך מנוע ברכב שמבצע טיפולים תקופתיים בזמן ,לאחר 7 שנים בלבד מיום הייצור ?

2. האם באמת חייבים להחליף מנוע או שניתן לשפץ ?

3. אשמח לקבל עלויות לביצוע שיפוץ / החלפת מנוע .

4. אמח לקבל המלצות היכן לבצע שיפוץ / החלפת מנוע .

תודה ,

פורסם
שלום ,

ברשותי דיהטסו סיריון 1999 - 1000 סמ"ק, הרכב התחיל לעשן לאכול שמן ול"קרטע" בנסיעה ,( יש לציין שמדובר ברכב שביצע ומבצע את כל הטיפולים התקופתיים במוסך מורשה של דיהטסו - הרכב עבר 105,000 ק"מ ) .

בבדיקה שערכתי במוסך דיהטסו נאמר לי ש "הלך המנוע " ולא ניתן לתקן אלה חיביים להחליף מנוע .

1. האם יתכן שילך מנוע ברכב שמבצע טיפולים תקופתיים בזמן ,לאחר 7 שנים בלבד מיום הייצור ?

2. האם באמת חייבים להחליף מנוע או שניתן לשפץ ?

3. אשמח לקבל עלויות לביצוע שיפוץ / החלפת מנוע .

4. אמח לקבל המלצות היכן לבצע שיפוץ / החלפת מנוע .

תודה ,

1. יתכן. אולי כדי לך לקבל חוות דעת נוספת

2. לא חייבים, אבל נראה שמבחינת עלות תועלת אולי(ודגש על האולי!!) כדי להחליף

3. מה ההצעת המחיר שקבלת מהמוסך?

פורסם

האם יתכן שילך מנוע ברכב שמבצע טיפולים תקופתיים בזמן ,לאחר 7 שנים בלבד מיום הייצור ?

לא סביר שמנוע ישבוק חיים אחרי 107K ק"מ.

רכב שמבצע טיפולים תקופתיים,

מחזיר את ההשקעה של הבעלים באמינות גבוהה יותר של הרכיבים.

-

• ספונסר פורום
פורסם

אני עשיתי שיפוץ מנוע לסיריון 1000 עם 80 אלף ק"מ לפני מספר חודשים.

גם היא טופלה במוסכים מורשים ובזמן.

ניתן לשפץ,חלקים לא יקרים(יחסית), לדעתי עדיף על מנוע פירוק\יבוא.

אורן

פורסם

אם הרכב הוא יד רביעית, למה אתה כ"כ בטוח שהקילמטרג' נכון? הרי יכול להיות שאחד הבעלים הקודמים "שיחק" עם הקילומטרג'.

כדאי לך להוציא את כל היסטוריית הטיפולים ממחשבי הרשת, ולוודא שהטיפולים תואמים את הקילמטרג'. אני מאחל לך שלא תגלה שהרכב כבר עבר טיפול 150K.

פורסם
לא סביר שמנוע ישבוק חיים אחרי 107K ק"מ.

רכב שמבצע טיפולים תקופתיים,

מחזיר את ההשקעה של הבעלים באמינות גבוהה יותר של הרכיבים.

אמת היא שרכב המטופל נכון יהיה אמין יותר לאורך זמן, אבל, אני מכיר הרבה מכוניות דיהטסו מסוף שנות ה90 שהמנועים שלהם שבקו לפני קו ה 100,000 ק"מ. כנראה שזו תוחלת החיים שלו. עכשיו יקומו כל אלו הטוענים: "דיהטסו זה טויוטה". אז זהו שלא.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

דהיטסו היא חברת בת של טויוטה ומשתמשת ברכיבים שלהם.

אבל, בכל זאת מדובר ברכב בעל נפח מנוע קטן שנועד לנסיעות עירוניות רוב הזמן, אך מה לעשות שהוא משמש להרבה יותר.. ולכן גם אורך חיי המנועים האלו, כך גם היה עם הדהייטסו שרייד 1L.

כיצד מוסך מחליט כי הלך המנוע לפני שפתח אותו אני לא מבין. כדאי שתכנס למוסך אחר ויתכן שכל הסיפור יגמר בחצי אוברול - טבעות בוכנה+מייסבים+ראש מנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

כיצד מוסך מחליט כי הלך המנוע לפני שפתח אותו אני לא מבין. כדאי שתכנס למוסך אחר ויתכן שכל הסיפור יגמר בחצי אוברול - טבעות בוכנה+מייסבים+ראש מנוע.

אין תשובה מדוייקת יותר!

אורן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...