Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מה הרכיב הזה ??

במוסך נאמר לי שזה גנרטור (גנרטור = אלטרנטור) או שאני טועה? :shock:

IMG_1121.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם

לפי דעתי זה החיישן (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמעביר לך ללוח שעונים את התורים בזמן נסיעה.

תבדוק אם הקבל שיוצא מהרכיב (לא זה שבא מהמנוע) נכנס לתוך תא הנוסעים, אם כן אז זה מה שאמרתי.

יגאל.

למה החלפתה את זה? היה לך בעיה בשעון התורים (בלוח השעונים), הראה טורים לא נכונים?

פורסם

לא הרכב לא התניעה במוסך אמרו שאין ניצוץ אז הלך ה"גנרטור" כפי שהוא קרא לו ,אין לי מוסג אל איזה ניצוץ הוא דיבר שם.

מה שכן מתי ששאלתי למה הלך בזילזול הוא עונה לי " שמע יש לך 2000W מאחורה למה ציפיתה?".

בכול מקרה זה לה היה הזמן לבירורים יום שישי פשוט אולצתי להסקים ושלם עוד400 שקל :-(

אודי A4

דימה.

פורסם
אין קשר בין מערכת השמע, חזקה ככל שתהיה, לאורך החיים של סליל ההצתה.

תודה אל התשובה המהירה.

אודי A4

דימה.

פורסם

על פניו הסכוי שסליל ההצתה והמשאבת דלק, יתקלקלו יחד, זהו מקרה נדיר!

אם תפרט יותר, ותאשר את אבחנתי שהוחלף תחילה משאבת הדלק, אך מכיוון שהרכב המשיך לסרב להניע, האבחנה הבאה היתה סליל ההצתה, שהיה במקור הסיבה היחידה לבעיות ההתנעה, ויתכן ומשאבת הדלק הוחלפה , על בסיס ניסוי ותהיה , על חשבונך ללא צורך,

אם תפרט יותר .את מהלך וסדר העינינים והתהליך שקדם להחלפת החלקים , נבין יותר , ולא נזדקק להשערות ולניחושים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב קודם החליפו את הסליל מסיבה שלא היה שם ניצוץ אין לי מוסג אל איזה ניצוץ המוסכניק דיבר.

אחרי כמה נסיונות להתניע הוא ניתק צינורית קטנה ניסה להתניע שוב ללא הצלחה , לאחר כמה

דקות הוא הראה לי שלא יוצא דלק ממנה ואמר שצריך לבדוק את המשאבה אחרי כשעה וחצי

הוא החליף את המשאבה וכן האוטו התניע. שילמתי ונסעתי לבית אם 900 שקל פחות :-(

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...