Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הסקופ.

יש גם הבדלים אדירים במחירי ארוחת צהריים.

פאלאפל + מיץ ענבים ב-15 ש"ח.

מדליוני פילה על מצע של שבבי תפוחי אדמה מאודים על פחמים מעץ תפוז עם מלח ארקטי עם חריוני ברווז - 19 ש"ח (לא כולל שתיה).

על איזה צמיגים אתה מדבר ? באיזו מידה ? איזה דגם של גודייר ? איזה "יפני" ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, בוא אני אחדד לך את זה יותר.

4 צמיגים יפניים - 1650 ש"ח.

4 צמיגים יפניים - 3560 ש"ח.

אנחנו חיים בעולם מטורף.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

רגע אז אתה אומר שהצמיגים היפניים הם פחות טובים מהיפניים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאן אתה חותר בדיוק עם השרשור הזה?

לזה שיש הבדלים במחירים בין צמיגים שונים? גם בין לחמניות יש הבדלים.

אתה מחפש יעוץ? תתחיל לפרט צרכים, מידות ובעיקר דגמים של צמיגים ולא רק חברות (שלא נאמר ארצות יצור).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אתה מנסה למכור לנו צמיגים או לשאול שאלה ?

אם אתה מוכר צמיגים - פרסם הודעה בלוח.

אם אתה רוצה לשאול שאלה - אז קדימה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא מוכר צמיגים.

גם כבר לא שואל - הצמיגים הותקנו.

פשוט, כאשר רכשתי צמיגים לפולו - ההבדלים לא היו כה גדולים. הפעם, באסטרה , ההבדלים גדולים מאוד.

סתם להאיר את עיני הרוכשים העתידיים.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

קודם תקנה פנס , יעזור לך למצוא את מנוע החיפוש , ובעקבותיו להבין למה ההשוואה שלך אינה במקומה.

רמז : פלאפל אצל חתוכה עולה פחות מאשר פלאפל התאומים , ומיץ פז עולה יותר מטמפו , למרות ששניהם מיץ ענבים.

פורסם
לא מוכר צמיגים.

גם כבר לא שואל - הצמיגים הותקנו.

פשוט, כאשר רכשתי צמיגים לפולו - ההבדלים לא היו כה גדולים. הפעם, באסטרה , ההבדלים גדולים מאוד.

סתם להאיר את עיני הרוכשים העתידיים.

זה בגלל שיצרני הצמיגים לפולו מרגישים לא נעים . VOLKSWAGEN = רכב העם . אז מתאמים מחיר אחיד.

פורסם

נו, זה ברור! פולו זה אוטו גרמני, ואסטרה זה אוטו... שיט, גרמני. נהרסה לי התאוריה. טוב, אני אתחיל מחדש:

פולו זה פולו, ואסטרה זה אסטרה! (או, זאת התחלה טובה), ו... הממ... פולו עם צמיגים של גודייר זה לא כמו אסטרה עם צמיגים יפניים, ו... אהמ, יוקוהמה עם צמיגים של פולקסווגן זה לא אופל עם צמיגים של אסטרה! זהו, נראה לי שפגעתי בול. עכשיו הבנתם?

נראה לי שאני הבנתי. מהות הת'רד הזה היא להתריע בפנינו על ההבדלים האדירים במחירי צמיגים לאופל אסטרה! אני חושב שהכותרת הייתה צריכה להיות "בעלי אופל אסטרה - הישמרו לנפשותיכם!".

במחשבה שנייה, ולמרות שזה בטח קצת ארוך בשביל כותרת, זה היה כנראה צריך להיות:

"אני מספיק לא מחובר למציאות בשביל ללכת לפנצ'ריה אחת, לקבל שוק כשאני שומע על הבדלים סטנדרטיים במחירי צמיגים, להאמין באופן מופרך לחלוטין שזה קשור לסוג האוטו שלי, ולרוץ לפורום כדי לספר על התגלית לכולם, בעוד אני מספק כותרת בומבסטית ומידע מינימלי ולחלוטין לא מספק בתוכן ההודעה. לסיום, רכשתי את הצמיגים הזולים יותר כשאני לא באמת מבין את משמעות ההבדל במחיר"

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך יש לכם כל כך הרבה זמן לחרטט כאן ? אף אחד לא עובד במדינה שלנו ?

כולה ציינתי עובדה, שאני חשבתי שהיא מעניינת.

סליחה שהטרדתי את מנוחתכם ואת נפשכם העדינה.

בגלל תגובות כמו שלכם , אנשים יפחדו להביע את דעתם / למסור אינפורמציה, ואנחנו נפסיד מידע מועיל (או לא). אל תחוסו על נפח האחסון בפורום - סטורג' היום זול מאוד...

אבל זה בסדר, אני סולח לכם, כי נפשי אצילה.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

אנחנו סולחים לך על בליל השטויות שמרצף את ההודעות שלך.

אם אי פעם היית טורח לקרוא שרשור אחד על צמיגים מאילו שנמצאים בהכרזה שבראש הפורום הטכני היית מבין כמה אתה בעצם לא מבין על מה אתה מדבר וכמה להודעות שלך בנושא באמת שאין שום חשיבות.

מצטער אם זה נשמע קצת אגרסיבי, פשוט יש גבול לכל תעלול.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...