Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני דיי חדש בכל העסק הזה אני רוצה להתחיל ולהנות מהרכב יש לי הונדה סיויק 92

יש לי רמקולים על הפנים של פיוניר ישנים מאחורה ומקדימה אין כלום יש לי פאנל שעלה לי 650 ש"ח הוא כולל MP3 כניסת USB וכל זה פאנל חמוד אבל בלי חברה משהו מעפאן כרגע אין לי כסף להחליף את הפאנל יש לי תקציב של 1500 ש"ח להחליף/להוסיף/לשנות את הרכב מבחינת האודיו אני יודע שזה תקציב נמוך אבל זה מה יש .. מה אתם ממליצים לי לעשות ברכב מבחינת כל הנושא הזה בתקציב כה דל שיביא הנאה ואיכות צליל ואני מקווה שעוד כמה חודשים אחליף גם פאנל (הפאנל נקנה לפני כחודש וחצי "חברה" sherk" ) אשמח לכל עזרה או עצה שלכם..

תודה וחג שמח

פורסם

K1235 .

שלום.

א.פסיקים ונקודות זה דבר נחמד,למד להשתמש בהם. אל תכתוב כאילו הכל בנשימה אחת.

ב. אין לאף אחד פה מושג מזה תקציב נמוך.

ג.FAQ זה רק נשמע כמו קללה,בנוסף כללי הפורום, חיפוש קל ותמצא עשרות שרשורים למערכות בתקציבים "נמוכים".

פורסם

king7777 למה לזרוק 1500 שקל, ב- 1500 אפשר לעשות מערכת סבירה ביותר.

K1235 - אתה יכול לקנות סט קומפוננט נחמד בסביבות ה 500 שקל +-, לדלתות הקידמיות.

ובמידה ואתה לא רוצה מגבר וסאב - אתה יכולה לקנות רמקולים 6X9 למאחורה בסביבות ה 300-400 שקל+-.

ויצאת בפחות מ 1500.

אם אתה רוצה מגבר וסאב עדיף לך לחכות מעט ולהשיג עוד כסף ואז להשקיע.

כמו כן אתה יכול לקנות לאט לאט ובשלבים את המערכת.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
K1235 .

שלום.

א.פסיקים ונקודות זה דבר נחמד,למד להשתמש בהם. אל תכתוב כאילו הכל בנשימה אחת.

ב. אין לאף אחד פה מושג מזה תקציב נמוך.

ג.FAQ זה רק נשמע כמו קללה,בנוסף כללי הפורום, חיפוש קל ותמצא עשרות שרשורים למערכות בתקציבים "נמוכים".

מתקן את עצמי , התעלם מסעיף ב.

ב1500 : מגבר של פרמייר(580-680 ש"ח) + מורל פולס (450-500ש"ח)+מאגנט REFLEX130 (500 ש"ח).

סה"כ:1500-1600 .

מכיוון שהיבואן של מאגנט ופרמייר הוא אותו אחד אני בטוח שיעשו לך עסקה טובה בכל חנות שתקנה בה.

פורסם
מתקן את עצמי , התעלם מסעיף ב.

ב1500 : מגבר של פרמייר(580-680 ש"ח) + מורל פולס (450-500ש"ח)+מאגנט REFLEX130 (500 ש"ח).

סה"כ:1500-1600 .

מכיוון שהיבואן של מאגנט ופרמייר הוא אותו אחד אני בטוח שיעשו לך עסקה טובה בכל חנות שתקנה בה.

אפשר פירוט של הדברים מזה כל אחד שכתבת? כי אני לא בקיא בכל השמות ..

Drx: אני מעוניין במגבר וכל השטויות האלה יש לך המלצות למערכת בסכום הזה?

תודה

• תוכן חדש...