Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אחרי שני קונה את ה865 כנראה מארה"ב, אני רוצה לקנות מונו וסאב שהדגש על איכות ועוצמה ,כלומר SQL,לא בומים מרוחים כאלה אלא בומים יפים כאלה ואיכות,אני לא יודע איך מסבירים את זה ,אני רוצה מגבר שיגביר לי סאב של איזה 600RMS בוא נגיד(או שפחות כי לדעתי זה סבבה,אתם תחליטו מה הכי טוב בשבילי)...ואפשרות בעתיד לשים עוד סאב מאותו סוג ,יעני מגבר מונו חזק יחסית, עכשיו אני לא מבין בחברות וכל זה ואני רוצה שתעזרו לי..

דרך אגב כדי לבחור את הסאב שאני רוצה אני יגיד לכם את סגנון המוסיקה שאני שומע:טראנסים,האוסים,שחורה ובקטנה שנות ה80 ופופ. הקומפוננט שברשותי הוא של אינפיניטי 65.7 90 רמס.

אז לשיקולכם מה יהיה המונו והסאב

תודה

ציון

פורסם

אני לא יודע מול מה אני עומד,לכן אני לא יודע מה התקציב,אתם יודעים בוא נעשה ככה שהתקציב יהיה 3000 בתור התחלה,כמו שאמרתי אני לא יודע אם התקציב שלי הוא גבוה מדי או נמוך מדי,אבל אני רוצה שיחזיק לי מונו טוב וסאב SQL+אפשרות להוספת עוד סאב בעתיד..

תודה ואל תתביישו להגיד לי אם חסר לי כסף,אבל אל תוסיפו הרבההה

תודה

פורסם

אם יד שנייה בא בחשבון אז הסט הנ"ל יכול להתאים לך בול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121058

שמעתי סאב כזה וזה היה ממש הנעה לאוזניי כמה כוח מרעיד ת'חלונות הקידמיים ואיזה דיוק חבל"ז..

אגב הקומפוננט מקדימה מוגבר ע"י מגבר כל שהוא? איזה?

יש איטום בדלתות?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה דורש כמו שאני רואה הגדלת תקציב (או שאני ייקח את הסט הזה,אבל לא שמעתי את הסאב הזה,המגבר אני יודע שהוא טוב אבל איך הסאב חברההה הוא מדוייק כמו שאני רוצה?) ,אבל אני לא יודע כמה..אז תעזרו לי מה התקציב המשוער.

הקומפוננט מחובר למגבר JBL 60.4 בעל 4 ערוצים שגושרו ל2..זה יוצר התנגדות 2 אום בול מה שאני צריך לקומפוננט כי זה ההתנגדות שלו..

תודה

פורסם
הקומפוננט מחובר למגבר JBL 60.4 בעל 4 ערוצים שגושרו ל2..זה יוצר התנגדות 2 אום בול מה שאני צריך לקומפוננט כי זה ההתנגדות שלו..

תודה

גישור ערוצים לא הופך את המגבר עמיד ב2 אוהם...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
הקומפוננט מחובר למגבר JBL 60.4 בעל 4 ערוצים שגושרו ל2..זה יוצר התנגדות 2 אום בא נאמר שלמגבר אין התנגדות. בול מה שאני צריך לקומפוננט כי זה ההתנגדות שלו..

ציון,

כפי שכבר כתב FreeStyle בתגובה שלפני:

גישור ערוצים לא הופך את המגבר עמיד ב2 אוהם...

אני רק אוסיף שבד"כ גישור של 2 ערוצים במגבר , הופך אותו לבלתי יציב בהתנגדות של 2 אוהם. לכן, אם ההתנגדות של סט הקומפוננט שלך היא אכן 2 אוהם, אתה גורם נזק למגבר כאשר אתה מחבר על 2 ערוצים בגישור את הקומפוננט הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
ציון,

כפי שכבר כתב FreeStyle בתגובה שלפני:

אני רק אוסיף שבד"כ גישור של 2 ערוצים במגבר , הופך אותו לבלתי יציב בהתנגדות של 2 אוהם. לכן, אם ההתנגדות של סט הקומפוננט שלך היא אכן 2 אוהם, אתה גורם נזק למגבר כאשר אתה מחבר על 2 ערוצים בגישור את הקומפוננט הנ"ל.

שלו.

והוא יכנס לפרוטקשיין בכל פיק באס רציני ולאורך שמיעה ממושכת...

אני לא מכיר הרבה מגברים שיציבים ב 2 אוהם בגישור. רק מגברי HI-END.

רק מחזק את שלו.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

וואלה אחים שלי אתם מה צודקים!!...אני מפעיל את המערכת הקומפוננטים עובדים וזה,ופתאום הם לא עובדים,ואחרי כמה זמן הם חוזרים לעבוד כאילו יש איזה תקלה כזאת..זה יכול להיות הבעייה הזאת?

תודה

פורסם

אוקיי בסדר יום ראשון אני אלך למתקין שלי ואני יגיד לו שיוריד לי את הגישור ויחבר לי את זה ב2 אום כרגיל אבל הבעייה שהמגבר חלש והוא מוציא 80 רמס ב2 אום מתוך ה90 של הקומפוננט השאלה כמה המגבר צריך לנצל כוח(רמס)מהקומפוננט כמה אני צריך שיהיה חזק ויפה כמו עכשיו...לדעתכם 80 רמס מספיק לקומפוננט?

תודה

פורסם

80 זה מספיק.

זה ינצל אותו טוב.

סה"כ אין לך איזו מערכת מטורפת שתרגיש בה את ההבדל.

לגבי הקלריון אגב ה 865 לא אמור לתמוך ברדיו בארץ.

תבדוק את זה לפני שאתה קונה.

תוספת: אנא השתדל לכתוב בצורה קריאה ובשפה גבוהה יותר , כלומר לא בהרגשה שאתה כותב כאילו אתה מדבר.

תעבור פה קצת בפורום תראה למה הכוונה.

פורסם

א) תעשה את מה שאמרת. כמו שראית, הצהרות היצרן לא מומצאות סתם. אני פשוט לא מבין את המתקין שלך. מה הוא חייב להיתחכם ולחבר בגישור כשהוא יודע שהקומפ' 2 אוהם? אין לי מה להגיד מעבר לטיפשות.

ב) הבנתי שהמגבר מוציא 40 ב 4אוהם כך שאני מניח שבאמת מוציא כ 80 ב 2 אוהם וזה בהחלט אמור להספיק לך תהיה רגוע. אתה בעצמך אומר שהסט דורש 90 RMS מקסימאלי. סטיה של 11% למטה, זה בסדר גמור.

תאמין לי שאם תתן לו 80 RMS נקי (כשיהיה לך 14.4 וולט ברכב...) אתה תשמע בעוצמה גבוהה מאוד.

מקווה שעזרתי

פורסם

המגבר מוציא 60 רמס ב4 אום ו80 ב2 אום זה לא אמור להיות ככה נראה לי שהיצרן טועה כי העצמה צריכה להיות מוכפלת ב2 אום.

לנושא המגבר-האם הוא יכול לקבל 80 רמס ב2 יציאום ב2 אום ובשתי היציאות האחרות הוא יקבל 40 רמס ב4 אום,זה אפשרי לשחק עם ההתנגדויות או שצריכים התנגדות אחת ובלי בלאגנים...

תודה

פורסם
המגבר מוציא 60 רמס ב4 אום ו80 ב2 אום זה לא אמור להיות ככה נראה לי שהיצרן טועה כי העצמה צריכה להיות מוכפלת ב2 אום. נראה לי שלא. זה בסדר.

לנושא המגבר-האם הוא יכול לקבל 80 רמס ב2 יציאום ב2 אום ובשתי היציאות האחרות הוא יקבל 40 רמס ב4 אום,זה אפשרי לשחק עם ההתנגדויות או שצריכים התנגדות אחת ובלי בלאגנים... לא יהיו בלאגנים. זה בסדר גמור. כל ערוץ בפני עצמו (או לפחות כל זוג). אתה גם לא "משחק" עם ההתנגדויות, זה עובד לבד, המגבר "מרגיש" התנגדות נמוכה יותר ובשל כך מסוגל לספק עוצמה גבוהה יותר (הספק). אל חשש...

תודה

כל השאר, לדבוק להוראות היצרן! תסביר את זה למתקין שלך...או שייקח קורס בברליץ, לאנגלית

• תוכן חדש...