Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצות למערכת של פיוניר בלבד, משהו עוצמתי שידע לנצל מגבר של רוקפוקד שיש לי + 2 קומפוננטים של MB QUART תסמכו עלי שהציוד כבד ואיכותי אני רק מחפש מערכת אחרת כי הסאונד שהסוני שלי מוציאה פשוט חרא ומתעוות לי אחרי כמה דקות.

אני מתעקש בכוונה על פיוניר כי שמעתי רק חוות דעת טובות על המערכות האלה, התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח, מבקש מאנשים שיש להם לתת חוות דעת על מערכת יחסית מדגם חדש ולא ישן, אני חייב אבל שתהיה כניסה לDVD ושהפאנל יהיה נשלף.

תודה רבה מראש לעוזרים!

אגב, זאת המערכת שיש לי כרגע, מערכת סבבה אבל בווליום גבוה הסאונד משתגע, מתחיל להתעוות אין סדר כל הצלילים מופצצים בשיא העוצמה בלי איכות מינימלית...

http://img470.imageshack.us/my.php?image=img00219xy.jpg

פורסם

שלום לך.

אם חשובים לך האיכות הייתי ממליץ על קניית רדיודיסק של CLARION/ALPINE ולא PIONEER וזאת אני אומר מנסיון של כמה סוגים שונים של מערכות (האחרונה ALPINE 9855)

ה 9855 , אני חייב לציין - מכשיר נוח מאוד! פשוט תענוג לנווט בין הספריות והMENU. האיכות סבירה מאוד.

לעומת זאת המכשירים של CLARION נשמעים טוב יותר ברמות המקבילות כמובן. יש חיסרון טיפה למסך מגע של ה 865 אבל זה עניין אישי. אני פשוט חושב שזה פחות נוח.

בכל מקרה, PIONEER הוציאו השנה מכשירים טובים בעלי המון המון פונקציות כרגיל...הבעיה שאחרי שאתה נכווה עם המכשירים שלהם. עם האמינות, עם הצעצועיות ועם התקלות (רגישות יציאות ה RCA)ואיכות הסואנד המחפירה, קשה מאוד לחזור לרכוש כאלו.

תעשה את השיקול שלך, אני הייתי בוחר ב CLARION למשל ה 765. ייתן לך סאונד מדהים! לא מצועצע וכו'. לגבי כניסה ל DVD אני מאמין שאפשר בתור כניסת AUX או אופטית (אני לא בטוח שיש לו אבל ניתן לבדוק כל זאת בMANUAL של המכשיר באתר של CLARION. שם לב שכל אלו שמסתיימים ב 5 הם אמריקאים ואלו המסתיימים ב 6 הם אירופאים...)

בלי קשר, לפי התאור של המערכת שלך, היא ככל הנראה מכוונת, איך לומר במילים עדינות - זוועה!!

כי כך לא מכוונים מערכת. כנראה שהמגברים שלך בקליפינג מטורף וזו בכלל לא הסיבה (הפאנל) שהסאונד מתעוות בווליום גבוה.

בלי קשר, יכול להיות שהמגבר שלך לא כל כך איכותי כמו שאתה חושב וגם הוא פשוט מעוות בעוצמה גבוהה.

וסליחה אם אתה נעלב, כן? אבל מגבר פשוט של רוקפורד הוא לא "ציוד כבד"...סתם שתבין שפשוט יש כאן אנשים עם המון נסיון ובעלי מערכות שאולי לא שמעת על הרכיבים שלהם, אבל הם הרבה יותר איכותיים ממגברי פאנצ' של רוקפורד (ואגב אלו בדיוק המגברים שלא הייתי ממליץ עליהם במיוחד בגלל מחיריהם המופקע. הם פשוט מעוותים בטרוף).

אם תצטרך עזרה וייעוץ - אנחנו כאן

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

חח חס וחלילה אחי אני לא נעלב דבר חופשי תגיד הכל אחרת איך אני יבין? כי בסה"כ אני לא מבין כזה גדול..

ת'אמת בימים האחרונים אני שומע שלא כדאי להתקרב לפיוניר, למרות שלפני שהתחלתי לבדוק לעומק לגבי מערכת חדשה הייתי בטוח שהמערכות שלהם מאוד איכותיות...

לגבי מה שאמרת בהתחלה, חשוב לי מאוד מאוד מאוד האיכות, אבל אני פריק של ווליום גבוה, אני חייב לשמוע בעוצמה גבוהה חייב שיהיה לי דיסקוטק בתוך האוטו.

לגבי הפאנל שיש לי כיום, אתה אומר שזה נשמע לך כמו כיוון לא טוב של המגבר, אז תרשה לי לומר לך שאין הרבה אופציות במגבר הזה, יש לו רק כמה לחצנים של הקרוסאובר של ההגנה על הרמקולים, ות'אמת זה קורה הרבה הם נסתמים לי אחרי כמה דקות של שמיעה בווליום גבוה, וזה מה שמעצבן, אי אפשר לשמוע בווליום באמת חזק.

מה אתה מציע לי לעשות? ללכת למישהו מקצועי שינסה לכוון את המערכת?

או להיפטר ממנה ולקנות אחת חדשה מהחברות שאמרת?

תודה!

פורסם

שמע אני לא בדיוק הבנתי את הקטע של "נסתמים..." שם בהודעה, בכל מקרה אני מבין שאתה לא שומע נקי בווליום גבוה וזה פשוט לא צריך להיות כך. אני לא חושב, אני בטוח שהכיוון שלך במערכת פשוט לקוי!

מעבר לזה, אתה בא בגישה טובה ואתה לא נעול וזה כבר טוב אני חייב לומר.

אני לא בדיוק יודע מה יש לך ברכב, כי לא פירטת - סאב? מונובלוק? דגמים של הקומפוננטים...

תראה סה"כ אני לא יודע אם אתה צריך להחליף הכל. יש ל MBQ סטים מצויינים (סדררה Q למשל).

כמו כן, אתה צריך להגדיר איזושהי מסגרת תקציב כי אחרת אתה יודע, אין לזה גבול ואפשר תמיד להשתגע.

בקיצור צריך עוד קצת מידע על מה יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע. אין מה לעשות, ככל שהתקציב גבוה אתה תקבל איכות טובה יותר. העניין הוא, וטוב שפנית לפורום הזה, לדעת לנצל את התקציב הזה באופן מושכל בהתאם לצרכים שלך ולקבל תמורה לכסף היקר שכולנו עובדים קשה בשבילו.

הרבה חנויות מוכרות לאנשים דברים שהם לא צריכים ואח"כ מתפלאות למה הלקוחות חרא...

תחשוב מה אתה מחפש ותציין קצת יותר פרטים וכך תוכל לקבל עזרה טובה יותר ממני ומכולם כאן.

כמו כן אתה גם מוזמן לעשות חיפוש על המלצות שונות ולקבל רושם של מס' רב של אנשים על מוצרים שונים. לא תמיד דעת הרבים היא הנכונה אבל זה נותן כיוון טוב בד"כ.:-D

תעכן אותנו

פורסם

מגבר טוב. אבל אני לא בטוח לגבי ההספק אני מניח שהוא 50 וואט RMS וזו כנראה הסיבה שהגבירו לו את הגיין מעבר למידה...

פורסם
שמע אני לא בדיוק הבנתי את הקטע של "נסתמים..." שם בהודעה, בכל מקרה אני מבין שאתה לא שומע נקי בווליום גבוה וזה פשוט לא צריך להיות כך. אני לא חושב, אני בטוח שהכיוון שלך במערכת פשוט לקוי!

מעבר לזה, אתה בא בגישה טובה ואתה לא נעול וזה כבר טוב אני חייב לומר.

אני לא בדיוק יודע מה יש לך ברכב, כי לא פירטת - סאב? מונובלוק? דגמים של הקומפוננטים...

תראה סה"כ אני לא יודע אם אתה צריך להחליף הכל. יש ל MBQ סטים מצויינים (סדררה Q למשל).

כמו כן, אתה צריך להגדיר איזושהי מסגרת תקציב כי אחרת אתה יודע, אין לזה גבול ואפשר תמיד להשתגע.

בקיצור צריך עוד קצת מידע על מה יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע. אין מה לעשות, ככל שהתקציב גבוה אתה תקבל איכות טובה יותר. העניין הוא, וטוב שפנית לפורום הזה, לדעת לנצל את התקציב הזה באופן מושכל בהתאם לצרכים שלך ולקבל תמורה לכסף היקר שכולנו עובדים קשה בשבילו.

הרבה חנויות מוכרות לאנשים דברים שהם לא צריכים ואח"כ מתפלאות למה הלקוחות חרא...

תחשוב מה אתה מחפש ותציין קצת יותר פרטים וכך תוכל לקבל עזרה טובה יותר ממני ומכולם כאן.

כמו כן אתה גם מוזמן לעשות חיפוש על המלצות שונות ולקבל רושם של מס' רב של אנשים על מוצרים שונים. לא תמיד דעת הרבים היא הנכונה אבל זה נותן כיוון טוב בד"כ.:-D

תעכן אותנו

אוקיי אחי,

נסתמים = דמיין לך שאתה שומע ככה 5,6 גג 10 דקות על ווליום יחסית גבוה, בוא נגיד המד של העוצמה פחות או יותר עומד על 80 אחוז, סבבה מנגן מנגן פתאום שיש קצת "ססססססס" שהטרבל גבוה, הסאונד מתעוות. מה זאת אומרת? תחשוב שאתה שם את היד שלך על הטוויטר ובעצם חוסם לו את הצליל ככה אני שומע ולזה אני מתכוון שאני אומר שהרמקול "נסתם לי", ותאמין לי זה באסה! כל האיכות שווה לקנטים ככה...

לגבי החלקים שיש לי ברכב, בסוף ההודעה אני אעלה כמה תמונות כי בניגוד אלייך אני לא ממש מבין בדגמים וכו :).

בעיקרון יש לי 2 קומפוננטים של MB QUART, גם מקדימה וגם מאחורה אותו גודל של רמקול, גם מקדימה וגם מאחורה יש טוויטרים, האחוריים נשמעים די זוועה האמת ולרוב אני משתיק את הרמקולים האחוריים דרך ההגדרות של המערכת.

סאב של פיוניר ומגבר די טוב, אני יעלה תמונות בסוף ההודעה.

סליחה שלא ציינתי תקציב, אני מחפש מערכת עד 2500 ש"ח, פלוס מינוס, זתומרת אם יש משהו ממש טוב בחריגה של 100-200 שקל לא נורא.

אגב, חשוב לי גם שהפאנל יהיה יפה, אם הוא יהיה מצועצע עם כל מיני שטויות גם סבבה, כמו המערכת שיש לי כרגע.

התמונות:

http://img170.imageshack.us/img170/3350/magberqk8.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/6646/subph8.jpg

פורסם

קשה לדעת - לפי מה שאתה מתאר, יש לך בעיה רצינת בכיוונים או פשוט בעיה בפאנל/במגבר. אני ממש לא בטוח כי צריך לבדוק את הכל יחד. לשנות כיוונים ולבדוק את ההשפעות. הייתי מציע שתפנה למתקין שלך.

מעבר לזה - המונו והסאב, פשוטים למדי, נא מכיר את הרכיבים האלו אבל המגבר דווקא די אמין וסה"כ טוב.

המגבר 4 ערוצים שלך, אני עדיין לא בטוח לגביו, הורדתי שני MANUAL מהאתר של ROCKFORD בכדי להבין כמה הוא מוציא. ובהנחה שהוא יצא בשנת 2000 ושהוא מגבר 4 ערוצים - הוא מוציא 55 וואט לערוץ.

לגבי התקציב - 2500 למה? רק לפאנל? אם כן יש מס' אופציות:

CLARION 765 או 665.

ALPINE 9855

תראה אם חשוב לך העוצמה (אתה אמרת - דיסקוטק...) אתה תצטרך מגבר חזק יותר, לא יעזור כלום. כי 55 וואט לערוץ זה ממש לא מספיק. אולי הייתי מציע לך לוותר על רמקולים אחוריים ולגשר את המגבר ולהגביר רק זוג קומפ' אחד חזקים יותר. תאמין לי שאת הרמקולים האחוריים אתה ממש לא צריך. הם רק מפריעים. אבל זו דעתי. יש שחושבים אחרת ורוצים לדאוג לח'ברה שיושבים מאחורה. במקרה שלך נראה שלי שאתה רק תפגע להם בשמיעה גם ככה...אזה אולי בכלל כדאי לוותר :-D

יש לך עוד על מה להחליט לגבי התקציב וההגברה...

תעדכן אותנו

לילה טוב

פורסם

לגבי התקציב זה רק לפאנל אחי כי אין לי חשק להתחיל לזרוק כסף על עוד חלקים, סה"כ החלקים שיש לי סבירים ביותר אם אני אתחיל להשתגע בהחלפה של עוד כמה חלקים לא יהיה לזה סוף...

לגבי הALPINE 9855 המסך שלו נקרא מסך מגע?

והוא באמת יתן לי סאונד הרבה יותר טוב מהסוני שיש לי כרגע?

פורסם

לפני כשנה רכשתי את האלפיין 9855 וזאת היתה ה-רכישה הכי טובה שלי כד היום. רכשתי אותו ב3000 ש"ח כולל אחריות ל 3 שנים.

לפניו היה לי רדיו דיסק פשוט של קנווד. אחרי שהתקנתי אותו, הסאונד השתנה מקצה לקצה.

מכשיר מעולה. יש בו הרבה פיצ'רים.

ולמכשיר אין מסך מגע, יש לו פס מגע שבו אתה "מחליק" את האצבע שלך ומדפדף/מכוון את המכשיר. לחלק מהמשתמשים במכשיר זה נוח מאוד- כמוני. לחלק לא.

לדעתי לך על המכשיר הזה אתה לא תצטער, העיצוב שלו אגב יפה מאוד.

מה שכן, דאג להוסיף עוד טיפטיפה מזומנים ותיקח אותו עם 3 שנים אחריות מהיבואן. בתקציב שלך הנוכחי אתה יכול לרכוש אותו עם שנה אחריות, אבל עדיף לך 3 שנים אחריות ולהוסיף עוד 400-500 ש"ח.

הנה תמונה של המכשיר

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1023&CatCode=216

תהנה בכל מה שתבחר בסוף.

ניב

לא חותם

פורסם
לפני כשנה רכשתי את האלפיין 9855 וזאת היתה ה-רכישה הכי טובה שלי כד היום. רכשתי אותו ב3000 ש"ח כולל אחריות ל 3 שנים.

לפניו היה לי רדיו דיסק פשוט של קנווד. אחרי שהתקנתי אותו, הסאונד השתנה מקצה לקצה.

מכשיר מעולה. יש בו הרבה פיצ'רים.

ולמכשיר אין מסך מגע, יש לו פס מגע שבו אתה "מחליק" את האצבע שלך ומדפדף/מכוון את המכשיר. לחלק מהמשתמשים במכשיר זה נוח מאוד- כמוני. לחלק לא.

לדעתי לך על המכשיר הזה אתה לא תצטער, העיצוב שלו אגב יפה מאוד.

מה שכן, דאג להוסיף עוד טיפטיפה מזומנים ותיקח אותו עם 3 שנים אחריות מהיבואן. בתקציב שלך הנוכחי אתה יכול לרכוש אותו עם שנה אחריות, אבל עדיף לך 3 שנים אחריות ולהוסיף עוד 400-500 ש"ח.

הנה תמונה של המכשיר

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1023&CatCode=216

תהנה בכל מה שתבחר בסוף.

ניב

תודה אחי.

ושאלה,

אני רואה בהרבה מפרטים של המערכות האלה, יש LPF ו-HPF אצלי במערכת יש 3 אפשרויות : OFF 78 ו-125, על מה אני אמור לכוון את זה?

פורסם

תקרא בMANUAL.

HP ו LP זה בדיוק להיפך.

לא יודע למה התכוונו בפאנל שלך. אני רק מעריך שזו נקודת החיתוך של הסאב שתהיה LP והיא גם זו שתהיה לרמקולים HP.

אם זה אכן כך - 75HZ

מעל לזה -תשמע את הסאב מנגן תדרים גבוהים יותר.

שיקול אישי.

צריך לשמוע ושוב. אני לא מכיר את הדגם.

פשוט תקרא בMANUAL.

פורסם

תודה.

ונראה לי שאני הולך על המערכת הזאת, אני פשוט אבדוק מחירים בשביל להוציא אותה בכמה שפחות.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152723

למרות שראיתי גם את זאת אצל הרבה ונראה לי שהיא מערכת די בומבסטית, ומושך אותה ה60X4 שלה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39566

אגב, בשתיהן רשום שיש 3 יציאות למגבר, אז איך זה בדיוק יסתדר לי אם המגבר שלי הוא 4 ערוצים?

• תוכן חדש...