Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

הסיפור הוא כזה, קניתי מגבר לאנזר הריטייג 414 הכי פשוט עכשיו חיברתי לרמקולים של מורל פולס 6X9 אחרי כיוונים והכל הצליל היה עדיין מגעיל . בדקתי רמקול ימני מנגן נקי אבל מוזר והשמאלי מנגן רק באסים מעוותים. לא ידעתי אם הבעיה במגבר או ברמקולים אז חבר שלי חיבר את הרמקולים שלו שהם גם מורל פולס, נשרפ לו הרמקול (גם השמאלי).

אחרי זה נזכרתי שבדקתי תמגבר הבנאדם שמכר לי חיבר חשמל מהמצבר לאחת הכניסות של הרמקולים במקום לכניסות חשמל של המגבר.

ד''א זה לא משנה אם אני מחליפ ארסייאי או מאיזה כניסה אני מחבר את הרמקולים.

מה אמורה להיות הבעיה? :cry:

תודה.

206 XS

פורסם

אחרי זה נזכרתי שבדקתי תמגבר הבנאדם שמכר לי חיבר חשמל מהמצבר לאחת הכניסות של הרמקולים במקום לכניסות חשמל של המגבר.

.

נו ,אני לא לבין מה הבעיה?

התשובות הן בין השורות!

אתה בזמן הקניה ראית את המוכר מבצע טעות חמורה כזו ,וקנית את המגבר?

כאילו מה חשבת באותו הרגע? לדעתי מאוחר מדיי שהמוכר יחזיר לך את הכסף כיוון שבזמן הקניה לא העלת שום טענות. אלא אם כן אתה גרוזיני מאיים מראה שיבוא עם ביגו וזאזא אזל אני מניח שיש סיכוי שהמוכר יחזיר לך את הכסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

"האחות חיברה את האינפוזיה לשקע אז היד שלי משותקת , מה אתם חושבים הבעיה?"

אני לא מבין מה קורה פה בפורום , גם את השכל חיברנו למצברים????

לך לחנות וזרוק לו את זה בראש.

ומגיע לחבר שלך שהיה דביל וחיבר את הרמקול ונשרף לו.

קורווין.

"יש שתי דרכים לעבור קיר עם הראש, לשבור את הראש או לשבור את הקיר"

• תוכן חדש...