Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ולא אני לא בן 17) ורציתי לדעת כמה דברים :

1. איך האוקסטיקה של האוטו ? שמעתי מרבים שהיא ממש טובה ...

2 . קניתי קלריון DXZ755 (תודה התחדשתי) וסאב של רוקפורד פאנצ" P1 עכשיו אני מחפש מגבר

ראיתי פה כמה שירשורים של חברה קודמים לגבי ה JBL GTO וה MAC AUDIO Z4200 ורציתי לדעת האם יש עדיפות לאחד מהם כדי שיעבוד אם הקלריון והסאב ? ד"א הסאב הוא 300 וואט .

3.החוטים של הרדיו קשורים איכשהוא גם לחלונות , מנורת ראשית , תא כפפות ?

כי ברגע שניסינו לחבר חתכנו כמה חוטים ומאז נשרפו כמה מנורות והחלון לא עולה .. וגם שרפנו כמה

פיוזים :)

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

כן אבל אתה יודע אם יש קשר בין החוטים ?

ואני דווקא יודע פשוט החוטים בצבעים אחרים ממה שהכרתי עד היום

פורסם

קודם כול תנחומיי הכנים.:lol: (על האוטו)

האקוסטיקה?, נהדרת הפלסטיקים מוציאים מגוון רב של תדרים (לאטום דחוף את הדלתות הקידמיות)

לגביי המגברים!,"היינואך" (מקווה שרשמתי נכון:-D )

*מה עם קומפ או קוא' מה ישלים את הסאונד בין הHU והסאב הפלסטיקים של הדלתות?

בהצלחה אתה תזדקק לזה (עם האוטו)

פורסם

הסאב הוא 150 RMS , סאב פשוט עד מאד היה עדיף את P2

בגישורים הוא יעבוד טוב מאד על שתי המגברים אין לי דעה חד משמעית על אחד המגברים לדעתי אותה רמה פחות או יותר

תתחדש על הרדיודיסק , הוא נהדר

לדעתי להחליף את הסאב

מה שאר הציוד ?

עידכון , גש למתקין אין לכם מושג :)

פורסם

שלום יש לי פורד פוקוס.

מה עם הכותרות הדביליות שלכם?אתה בטוח שאתה לא בן 17? אולי בן 19?

תריץ חיפושים לכל השאלות שלך. ילד!

אני גם לא מבין בדיוק מה אתה שואל. או שאולי אתה רק רוצה לומר שקנית אוטו חדש.

זה פורום אודיו ולא פורום חיזוק עצמי.

ולך למתקין לפני שתשרוף בטעות את האוטו החדש שלך!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

מסתלבטים הא ? סבבה אני יקח לתשומת ליבי אבל צריך לתת איזה כותרת מעניינת כדי שאנשים יכנסו

לראות לא ?... חוצמזה לא כל אחד שאומר שהוא לא ילד משקר!!! נכון ?(ישראלים ) ואם קניתי RSI יכול להיות שאני אוהב לנהוג וזה מה שאני יכול להרשות לעצמי? אבל אני קצת חדש פה בפורום וגם בתחום האודיו אז אודה לכם אם תתיחסו ברצינות לשאלות , ופעם הבאה אני יפתח בכותרת קצת יותר רצינית .

בכל אופן תודה על ההצעות (לאלו שבאמת התייחסו לשאלה ולא היו עסוקים בתפל) ונראה לי שאני ילך

על ה MAC כי בשביל ה JBL אני צריך לחכות כמעט חודש , והסאב יושב ליד המיטה ומחייך ומחכה...

לגבי הקומפ" זה מורל פולס 5.25 שכבר נמצאים גם בבית ...

ומה לגבי חיווטים יש משהו עדיף או שאפשר על ערכת סילבר ליין פשוטה ב 150 שקל ? כי מצאתי מישהו שמוכר ערכה להתקנה 4 גייג" ב 200 שקל אבל הערכה נזאת נראתה קצת מוגזמת בשבילי ...

פורסם

לך על המאק אודיו מבין 2 האופציות.

הערכה הפשוטה אכן תספיק לך[וודא שהכבל מתח בערכה הוא 8G ולא 10G]

סאב יוגבר בגישור מ2 ערוצים,וזוג ערוצים הנותר במגבר ירים את הקומפוננט מקדימה.

גש למתקין במידה ואין לך רקע עיוני ומעשי[בעיקר] בעניין,אל תחסוך בקטע הזה כי ההתקנה הסופית והאיכות שמע תהיה בהתאם.

בהצלחה ותתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בכל מה שקשור לקניית רכיבים למערכת שלך לעולם אל תתפשר, תמיד תחכה ותקנה את היותר טוב

כי בסופו של עניין אתה תקנה את היותר טוב גם אם קנית משו שהתפשרת עליו חודש או חודשיים לפני.

לי עמד מול העיניים במשך חודשיים בחדר MOREL ELATE- אתה חושב שלא רציתי לשמוע אותו? כל יום פתחתי את הקופסא והסתכלתיעל הרמקול עד שהצלחתי לחסוך מספיק כסף לקיקר שרציתי לקנות.

אולי ההשוואה היא קצת שונה אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון.

• תוכן חדש...