Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה שם את האוטו במכון מה הם עושים בעצם ? רק מסתכלים ?

ובאותה נשימה מהי שלדה .. כשאתם אומרים שלדה מטורפת למה לעזאזל אתם מתכוונים ?

מה יכול להיות מטורף בשלדה ... ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

בד' שלדה במכון אכן מתבצעת ויזואלית(ראייתית) בלבד.

הבוחן מסתכל, בודק ומחפש האם ישנם כיפופים, סדקים/שברים, סימני מתיחות, הלחמות ו/או מילוי חומר פחחים.

ישנם בוחנים המשתמשים במברג/דוקרן ושורטים קלות מקומות מסויימים אשר חשודים בעינייהם בכדי לוודא הכצעקתה.

מהי שלדה :?:

קיימים שנית סוגי מרכב רכב:

(1)שלדת מרכב.

(2)שלדה נפרדת.

רב הרכבים הפרטיים בני ימינו(אם לא כולם) בנויים בתצורת שלדת מרכב, הווה אומר ששלדת הרכבכ הינה חלק אינטגרלי ממרכב הרכב.

בבד' רכב מתייחים לשלדה כאל קורות האורך, קורות אלו מורכבות בתא המנוע ובתחתית הרכב בחלקו האח'(תא המטען).

רכבי שטח, טנדרים ורכבי משא רובם באים בתצורת שלדה נפרדת, הווה אומר שהרכב מורכב ע"ג קורות אורך ורוחב בצורת סולם.

לאדם הפרטי צריך להתייחס לשלדה בתצורת שלדת מרכב לאחד מהמרכיבים הבאים:

(1)קורות האורך והרוחב.

(2)עמודים/קורות/משקופים/מדרכות.

פגיעה בחלקים אלו=פגיעה בשלדת המרכב של הרכב.

על שלדה "מטורפת" אני אשאיר את ההסבר ל"מטורפים" שבחבורה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הבוחן מסתכל, בודק ומחפש האם ישנם כיפופים, סדקים/שברים, סימני מתיחות, הלחמות ו/או מילוי חומר פחחים.

ישנם בוחנים המשתמשים במברג/דוקרן ושורטים קלות מקומות מסויימים אשר חשודים בעינייהם בכדי לוודא הכצעקתה.

מה פתאום...כל מכון שמכבד את עצמו כיום, משתמש במכשיר אשר בודק את עובי הצבע וככה יודעים אם צבעו או החליפו חלק... מעבירים את המכשיר על גבי חלקים שונים באוטו, על הדלתות, על הגג ועוד, ובודקים שגובה הצבע זהה בכולם.

פורסם

מה פתאום...כל מכון שמכבד את עצמו כיום, משתמש במכשיר אשר בודק את עובי הצבע וככה יודעים אם צבעו או החליפו חלק... מעבירים את המכשיר על גבי חלקים שונים באוטו, על הדלתות, על הגג ועוד, ובודקים שגובה הצבע זהה בכולם.

קודם כל - חמוד מצדך שאתה מנסה ללמד את עמית (kompy) כיצד בודקים שלדת רכב.

אני אשאיר לך לחשוב בעצמך מדוע (רמז - זה קשור לשם שלו).

דבר שני - בדיקת עובי הצבע שאתה מדבר עליה היא בדיקת חלקי הפח החיצוניים, כך אפשר לבדוק בוודאות שהוחלפה כנף או תוקן הגג וכולי. לא תמיד צביעת כנף או טמבון או מכסה מנוע משמעותה פגיעת שלדה ברכב. את פגיעת השלדה בודקים כמו שקומפי ציין.

ובנוגע לשלדה מטורפת - באמת הגיע הזמן שיפסיקו לכתוב את זה, אפילו בצחוק. זה התחיל מבדיחה על ה-106 ראלי ש-90 אחוז מהבעלים שלה קנו אותה בגלל ששמעו בפורום/מחבר/מהמוכר שיש לה שלדה מעולה, כשאין להם מושג מה זה אומר בעצם והם גם לא יודעים אפילו לנצל 50 אחוז ממנה. אחרי שזה צבר ממדים קולוסאליים, התחילו פה בדיחות על אותה "שלדה מטורפת" שיש לראלי (אני מודה, אני אשם חלקית במצב, אני הראשון שצחק על זה, כשאחמד (TB) הוא הראשון שאמר את זה במילים אלו, למיטב זכרוני).

אני מקווה שיפסיקו עם זה בקרוב, כי זה הופך את העניין למגוחך מדי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה רוצה להגיד שכל פגיעת פח שיש צורך בפחחות וצביעה של כנף למשל נחשבת פגיעת שלדה? :?:shock:

פורסם
אתה רוצה להגיד שכל פגיעת פח שיש צורך בפחחות וצביעה של כנף למשל נחשבת פגיעת שלדה? :?:shock:

לא קראת את התגובה שלי אליו??

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא קראת את התגובה שלי אליו??

פיספסתי... :? CaRReRa אני חושב מי שאמר לך התכוון לפגיעות פח ופגיעות בכלל,אבל לא בשלדה..(או שכן :roll: ).

פורסם

סהר: "תגיד , איך אתה יודע אם יש לאוטו שאסי?"

בוחן: "אני בודק עם המכשיר הזה פה את עובי הפח.........................בלה בלה"

:?

פורסם

עוד תשובה של בודק לחוץ שאין לו כוח לשאלות של הנודניק התורן שגם לא יודע איך בדיוק לנסח את השאלה שלו...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
עוד תשובה של בודק לחוץ שאין לו כוח לשאלות של הנודניק התורן שגם לא יודע איך בדיוק לנסח את השאלה שלו...

"לנסח" , מי ישמע מה שאלתי

בוא נראה אותך מנסח את זה טוב יותר אה? :roll:

פורסם

"לנסח" , מי ישמע מה שאלתי

בוא נראה אותך מנסח את זה טוב יותר אה? :roll:

מי ישמע מה שאלת. כולה שאלת אם לאוטו יש שלדה.

לאוטו יש שאסי=לאוטו יש שלדה.

את זה בלי בעיה אני בודק לך.

"איך אתה בודק פגיעות או עיקומים בשלדת המרכב?" ישמע הרבה יותר טוב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...