Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו תקוע בשלישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר נסיעות ארוכות או לחילופין נסיעות מאומצות (לחיצות) האוטו מחליט להישאר בהילוך שלישי ולא להוריד ולא להעלות הילוך,

הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המנוע לאיזה חצי שעה ואז זה מסתדר עד לנסיעה הארוכה הבאה.

אני מתכון להכניס אותו למוסך בימים הקרובים אבל רציתי לברר ממה זה יכול להגרם.

תודה מראש, יקיר.

MX-5 NC

פורסם

הגיר נמצא במצב חרום ישנה תקלה החוזרת ונישנית עליך לגשת למוסך,אם תמשיך לנסוע כך יגרם נזק גדול יותר לגיר.

האם הרכב מיצובישי או bmw ?

יגאל

פורסם

סליחה שלא כתבתי יותר פרטים פשוט שכחתי,

רנו מגאן קלאסיק 1998 RT מנוע 2000 גיר אוטומט כפי שציינו פה,

זה תקלה בגיר או תקלה במחשב ניהול מנוע?

MX-5 NC

פורסם

כמו שצוין פה, הבעיה היא כניסת מוד חרום לצורך נסיעה למוסך. סביר שנדלקת גם נורה נוספת עם אינדיקציה כזו בלוח השעונים.

גש למוסך. אם אני זוכר נכון, יש הודעה מפורטת על כך ע"י דני זומרשטיין או ע"י ספי. חפש במנוע החיפוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רנו מגאן

מצב חרום חיבור לסקנר יראה תקלה בסלנואידים

בד"כ מספר 1 ומספר 4 תופעה שכיחה במגאן

בברכה ניצן

פורסם

מדובר בגיר AD4 (ישן) הבעיה הנפוצה כפי שציין קודמי היא סולונואידים דבר ראשון לבדוק צבע וריח של שמן אם שרוף חבל על כל שקל( לא משקיעים חלקים חשמליים אם הגיר שרוף מכני) כי במורשה הסולונואידים מסופקים כיחידה אחת בעלות של 3000 שח בערך ללא מעמ וללא עבודה מה שיכול להגיע ל4500.

אם השמן תקין דווח ישנה אפשרות להחליף (לא במורשה) רק את הסולונואיד התקון ולחסוך לא מעט .

בברכה !

KamiTech

פורסם

הגיר נתקע בהילוך שלישי ונדלקת מנורת חיווי שנראית כמו מוניטור עם דפיקות לב, מקווה שהבנת.

תודה לכל מי שעזר אני מקווה שזה לא סיפור של 3 אלף שקל כי כרגע אין לי את הכסף לשים על זה,

האוטו נוסע מצוין רק לאחר נסיעה ארוכה של כ 120 ק"מ ומעלה הנורה נדלקת, בטוח שזה הסולונואידים?

MX-5 NC

פורסם

ללא בדיקה רצינית אז בודאי שזה לא בטוח שהתקלה הנה מהסולונואידים.

kamitech שענה לך הנו מפעיל ניידת אבחון והוא מומחה לרנו וניסאן.

צור איתו קשר בה"פ ואולי תקבעו פגישה לאבחון וכו'.

בהצלחה וחג שמח - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...