Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח...

ביום רביעי קרתה לי תופעה מוזרה.

נסעתי מחיפה לנתניה וכאשר הגעתי לנתניה פתאם נכבה לי האוטו והתברר שאין חשמל ברכב ולא ניתן להדליק אותו...

התנעתי בדחיפה והצלחתי לנסוע איתו עד למקום היעד שלי לעשות סידורים. כאשר חזרתי גיליתי לתדהמתי כי יש שלולית מתחת לאוטו והסתבר שכל נוזל הקירור של המנוע נזל החוצה...

מילאתי מים מהברז, התנעתי את הרכב בדחיפה וקירטעתי עד למוסך, אחרי זמן קצר גיליתי שהנוזל נזל לו עוד הפעם והמיכל ריק...

במוסך הוחלף אלטרנטור והמצבר הוטען. החלק המעניין הוא שלאחר החלפת האלטרנטור המים הפסיקו לנזול... האם למישהו יש מושג מה הקשר בין מערכת החשמל ברכב לבין המים ברדיאטור? ומה ההסבר לתופעה?

תודה מראש

If you live by the GUN

You die by the GUN

• ספונסר פורום
פורסם

כשהמצבר נפרק מחוסר טעינה , מאוורר המנוע לא עבד והנוזל רתח עד לכדי פריצה החוצה ממכסה המצנן.

• תוכן חדש...