Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונובלוק עד 2.8K - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע. זה על +15

בפרמטרי - בערוץ 1 ו 2 זה למעלה.

הסאב חתוך מהמגבר. גם מהHU נוסה. לא הלך.

היום בדקתי סאב של הייפוניקס, לא יודע את הדגם ב1 אוהם 900 RMS, והמגבר היה כמעט על פול גיין. להרעיד את הרכב הוא הרעיד מאוד. אבל לדעתי ,לא יותר מ400. שמעתי סאבים עם RMS יותר נמוך שהיו בהרבה יותר חזקים.

טוב חבר'ה, מה אתם חושבים על הפלנט אודיו?? שווה? הג'יי בי אל 1200.1, מה המחיר של המפלצת הזאת?

איזה מונו עדיף?

ניב

לא חותם

פורסם

כל הכיוונים למינהם נוסו, אבל זה לא זה. אז כנראה שהבעיה היא במגבר, או לפחות בהצהרות שלו.

אגב, חבר'ה שזה לא יהיה עכשיו ויכוח על ההצהרות של הייפוניקס וכו'. מי שיכול לעזור ולייעץ אני אשמח.

ניב

1. לא יכולתי להתעלם מהאבחנה המדוייקת שנתת ,

אתה צודק , הבעייה במגבר , מגבר גרוע.

( אין לי רצון להפוך את זה לשרשור בנוסח :

"באיזו ספרה צריך לחלק את הואטים המוצהרים של הייפוניקס ,כדי להגיע למציאות" )

2. כדי להיות פרודוקטיבים,

אני ממליץ על הרוקפורד 600.1 ,

מוצהר 300 ב-4 אום , אבל מוציא יותר,

הסאב מוצהר 350 ואט ב-4 אום.

שילוב מנצח,מידן.

ZZR

פורסם

למידן בפרט ולכולם

אין ספק שהמגבר לא איכותי כמו JL ודומיהם

אבל

שמעתי מספר מגברים כאלה על כמה סאבים ופשוט לא הגיוני שהמגבר בקושי מזיז קומפVR או קאפא פרפקט

המגבר מוצהר כ900 RMS ב2 אום

לדעתי ישנה בעיה ספציפית במגבר או בחיווט

ואגב

עד שדני לא יעבור לך בעצמו על כל החיווט והכיוונים הוא לא בדק לך את זה

סמוך עלי ,שהוא בודק ,הוא מוצא.

לדעתי תנסה את ה400.1 של PG

פורסם

אבנר, לגבי הכיוונים, תאמין לי שניסיתי ה-כ-ל. חיווט? אני לא חושב. אולי זאת לא ברמה הכי גבוה שיש (הלחמות וכו') אבל ממש לא גרועה.

היום אחרי שנפגשתי איתך, הלכתי לבדוק את המגבר על עוד כמה סאבים, את הסאב שלך הוא בקושי הזיז. בדקתי אחר כך עם 2 סאבים של היפוניקס, אחד 500 ב 2 אוהם ו1 900 ב 1 אוהם.

יותר חזקים מהקאפה פרקפט הם היו, אבל בוא נגיד שהעוצמה של ה500 RMS היתה פחות או יותר זהה לעוצמה שאצלך ברכב, ועוד המגבר שלך לא "פותח" את הקומפ וי אר.

ואם הקאפה פרפקט הוא סאב אנמי, אז הבעיה היא לא במגבר. לראייה יש את סאונד מן שדואג להזכיר לננו כמה הסאב הזה יכול להיות עוצמתי.

ה900 הרעיד את הרכב, אבל 900? הוא ממש לא נתן לסאב.

אני צריך מגבר שבין 2.5K ל 3.0K הכי הרבה.

מה שבטוח, שעם ההיפוניקס אני לא אשאר, ולו רק בשביל השקט הנפשי.

עכשיו, חלקכם המלצתם JL, ROCKFORD ו PG

השאלה שלי היא כזאת :

מבין שלושת הבאים - מה עדיף?

1. planet audio vx900d

2. kicker 600.1

3. PG 600.1

אבקש המלצות על סמך התנסות. ואם מישהו שמע את אחד מהמגברים האלה. אני סקרן לגבי הפלאנט אודיו, למישהו יש נסיון?

ואני אשאל עוד פעם, מישהו יודע מה המחיר של המונו 1200.1 של ג'יי בי אל? הערכה כלשהיא?

שוב, תודה על עזרתכם.

ניב

לא חותם

פורסם

1) לפי מה שאני מבין - בדקת את המגבר הזה על סאבים של HIFONICS, שלא ידועים יותר מידי באיכותיהם ובצמידות להצהרותיהם. לא משנה.

2) אם את ה מחליף לשם ה"שקט הנפשי שלך" - לבריאות! השקט הנפשי שלך חשוב מהכל. תשלם על כך במקרה הזה 3K.

3) אני לא מכיר את הסדרה הזו של המגברים, אבל לי יש נסיון עם סדרת ה BRUTUS ולי יש שקט נפשי מלא איתם...;-)

4) לדעתי יכולות להיות כמה סיבות לטעויות התקנה/בדיקת המגבר:

א) שלט הbassboost מחובר ומכוון למינימום

ב) סלילי הסאב מחוברים בטור

ג) כיוון הגיין במגבר. אל תעלב, אני לא מכיר אותך אישית אבל לפעמים אנשים עלולים להתבלבל ולהתייחס לסקאלה של הגיין בצורה הפוכה.

ד) אולי פשוט יש תקלה במגבר. זה לא אומר שהדגם הזה של המגברים הוא גרוע וכו'. אתה בעצמך אומר שכנראה שיש בעיה במגבר. אז לכל משמיצי HIFONICS למיניהם...

לגבי מה עדיף:

אני לא מתלהב מהמגברים של JL. לדעתי לא שווים את הכסף. יותר טובים אולי מהמגבר הספציפי הזה אבל לא בהפרש הסכומים.

PG - ה XENNON מגבר טוב. אבל למה 600 וואט RMS לסאב שדורש 350? יש את גרסת ה 400. ושם לב שזה מגבר בעל ספק כוח מיוצב.

המגברים של ROCFORD 500.1 או הקיקר שהוזכר, מגברים מעולים.

בהצלחה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

NIVO

אני מצטער אבל אני לא הבנתי.

יש לך 2800 שקל או שאתה מזדכה עליו?

אגב אתה יודע שהיום בחוק צריכים להחזיר לך כסף .

אם יש לך כסף נזכרתי במגבר ששחכתי.

אני מאמין שאפשר להשיג אותו חדש במחיר הזה . זה ה OPUS500.1 של פייז.

אם לא הבנתי נכון אז אשמח לתיקון קצת ברור יותר.

פורסם
1) לפי מה שאני מבין - בדקת את המגבר הזה על סאבים של HIFONICS, שלא ידועים יותר מידי באיכותיהם ובצמידות להצהרותיהם. לא משנה. קאפה פרפקט, היפוניקס, קיקר, פוקאל. את כולם הוא לא מזיז כמו שצריך.

2) אם את ה מחליף לשם ה"שקט הנפשי שלך" - לבריאות! השקט הנפשי שלך חשוב מהכל. תשלם על כך במקרה הזה 3K. הכסף כבר שולם, עכשיו אני צריך להחליף את המגבר

3) אני לא מכיר את הסדרה הזו של המגברים, אבל לי יש נסיון עם סדרת ה BRUTUS ולי יש שקט נפשי מלא איתם...;-)הלוואי וגם לי היה, אין לי סתם כוח להתחיל לחפש מה לא טוב במערכת שלי

4) לדעתי יכולות להיות כמה סיבות לטעויות התקנה/בדיקת המגבר:

א) שלט הbassboost מחובר ומכוון למינימום - עם חיבורו ובלעדיו, כמעט אותו הדבר

ב) סלילי הסאב מחוברים בטור - הסאבים בעלי יותר מסליל אחד שנוסו - כולם חוברו מחדש לידי , 2 מהם היו 2 אוהם, 1 היה 1 אוהם ועוד הקומפ וי אר של שרגאמן.

ג) כיוון הגיין במגבר. אל תעלב, אני לא מכיר אותך אישית אבל לפעמים אנשים עלולים להתבלבל ולהתייחס לסקאלה של הגיין בצורה הפוכה. הגיין הוא באמצע +- אם מעלים, הסאב מתחיל להתעוות, מורידים - הוא לא נשמע. ציינתי שלא רק אני ניסיתי לכוונו

ד) אולי פשוט יש תקלה במגבר. זה לא אומר שהדגם הזה של המגברים הוא גרוע וכו'. אתה בעצמך אומר שכנראה שיש בעיה במגבר. אז לכל משמיצי HIFONICS למיניהם...

לגבי מה עדיף:

אני לא מתלהב מהמגברים של JL. לדעתי לא שווים את הכסף. יותר טובים אולי מהמגבר הספציפי הזה אבל לא בהפרש הסכומים.

PG - ה XENNON מגבר טוב. אבל למה 600 וואט RMS לסאב שדורש 350? יש את גרסת ה 400. ושם לב שזה מגבר בעל ספק כוח מיוצב. נכון, אבל אני מקבל חדש, אז אני מעדיף לקחת את ה600.1 ולהיזהר ובמידה וארצה להוסיף עוד קאפה פרפקט - אוכל

המגברים של ROCFORD 500.1 או הקיקר שהוזכר, מגברים מעולים.

בהצלחה.

תשובות באדום.

קורווין - קניתי מגבר, הוא לא טוב, אני מקבל במקומו אחד חדש עד 2.8K

יום טוב

ניב

לא חותם

פורסם
NIVO

אני מצטער אבל אני לא הבנתי.

יש לך 2800 שקל או שאתה מזדכה עליו?

אגב אתה יודע שהיום בחוק צריכים להחזיר לך כסף .

אם יש לך כסף נזכרתי במגבר ששחכתי.

אני מאמין שאפשר להשיג אותו חדש במחיר הזה . זה ה OPUS500.1 של פייז.

אם לא הבנתי נכון אז אשמח לתיקון קצת ברור יותר.

1. אין חוק האומר שצריך להחזיר כסף, הייתה הצעת חוק כזו שלבסוף לא עברה, מה שכן ניתן לעשות זה לבטל עסקאת אשראי אם בוצעה באותו יום, מעבר לזה כל רכישה יכולה להיות מגובה אך ורק באחריות המוצר,זמן אספקה,אפשרות החלפת המוצר תוך 14 יום(באריזתו המקורית).

2.הלוואי ואת הפייז אופוס 500.1 היה ניתן להשיג בפחות מ3000 ש"ח, אחרת זה היה אחד המגברים היותר מומלצים מבחינתי.

לפי מיטב ידיעתי לא פחות מ3.6-4K.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...