Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להוספת ABW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 106 שנת 93, רציתי לדעת אם אפשר להוסיף מערכת ABW. אם כן, איפה (רצוי בדרום) והערכת מחיר.

פורסם
יש לי פיז'ו 106 שנת 93, רציתי לדעת אם אפשר להוסיף מערכת ABW. אם כן, איפה (רצוי בדרום) והערכת מחיר.

מערכת מיותרת לחלוטין שלא תורמת במאום לבטיחות - אם לא להפך.

מה שהמערכת עושה הוא להתריע על עזיבה מיידית שלך את דוושת המצערת ע"י הדלקת אורות הבלמים.

מה שזה עושה בפועל זה מדליק את אורות הבלם יותר מדי וללא צורך וגורם לאפקט ה"זאב-זאב" - כשתבלום כבר באמת, הנהג שמאחוריך שנכנס לשאננות מכל הפעמים שהאור נדלק והרכב שלך לא בלם - ישתהה בבלימה ועלול לפגוע בך.

בקיצור - תחליף ישראבלוף למערכת ABS שלא תורם ומיותר לחלוטין.

פורסם

אני נתקלתי אתמול לראשונה במערכת של סיטרואן שמדליקה את כל האיתותים בבלימת חירום... אני חייב לציין שזה מאוד עזר. :roll:

אחרת הייתי עושה MIX בין RSI לC3ליסינג...

:-)

פורסם
אני נתקלתי אתמול לראשונה במערכת של סיטרואן שמדליקה את כל האיתותים בבלימת חירום... אני חייב לציין שזה מאוד עזר. :roll:

אחרת הייתי עושה MIX בין RSI לC3ליסינג...

באירופה המערכת הזאת נקראת... נהג!

באוטוסטראדות ואוטובאנים, כשיש האטה בתנועה הנהגים מדליקים אוטומטית את מנגנון ה-4 אורות כדי להתריע בפני נהגים שנמצאים רחוק מאחור שעליהם להאט (ממהירויות "קצת" יותר גבוהות מאשר במקומותינו, כמובן).

זה כל כך יעיל והגיוני, שמצאתי את עצמי עושה את זה גם אחרי כמה ימי נהיגה באירופה. בארץ עם זאת, הנהגים הישראלים לא קיבלו את זה יפה :? (אלא אם להתחיל לשבור לכל הכיוונים ברגע שהאורות נדלקים וכמעט לפגוע במכוניות בנתיבים הסמוכים זה נקרא קבלת פנים חמה... ככה זה כשממילא לא שומרים מרחק כראוי).

פורסם

ובכל זאת, אם את המערכת הזו מתקינים ברוב המכוניות החדשות, לא נראה לי שזה מזיק... אז מישהו יודע איפה מתקינים :?:

פורסם

ובכל זאת, אם את המערכת הזו מתקינים ברוב המכוניות החדשות, לא נראה לי שזה מזיק... אז מישהו יודע איפה מתקינים :?:

ובכל זאת, הסבירו לך למה זאת מערכת מטומטמת לחלוטין, אז למה אתה מתעקש להוציא עליה כסף?

למיטב ידיעתי זה דווקא לא מותקן כיום ברוב המכוניות החדשות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הבחור שמע את ההסברים והנימוקים ובכל זאת רוצה להתקין את המערכת - זכותו, לא?

המערכת היא מאוד פשוטה וגם התקנתה. זה מתבצע בדרך כלל אצל מתקיני אזעקות ומערכות שמע. תעשה כמה טלפונים למתקינים באיזור הדרום ותשאל על עלויות. זה לא צריך להיות סיפור יקר.

אם אתה רוצה לשפר את הרכב דווקא באספקט הזה, ובאמת כל הכבוד על כך שאתה מחפש לשפר בטיחות (למרות שבמקרה הזה המערכת באמת לא תוסיף), הייתי ממליץ לך להתקין זמזם רוורס. כן - אותו צפצוף שמשמיעות משאיות שנוסעות רוורס.

ראיתי כבר (לא זוכר איפה) נורת רוורס שכוללת זמזם בתוכה והתקנתה יכולה להיות עצמאית ופשוטה - ולמרות שזה לא מי יודע מה ספורטיבי לצפצף כמו משאית חלוקה כשנוסעים אחורה, זה בהחלט יכול להזהיר איזה הולך רגל שמחליט להכנס לשטח המת שלך בחניה.

פורסם

בעברית - מקדימור בלם שונה מהמערכת הקיימת ברכבי פז'ו סיטרואן בזה שאת המקדימור מפעיל מפסק שממוקם על דוושת הגז [בעייתי ביותר עם פתח לצרות רבות ] שמדליק את אור הבלמים ללא קשר למצב תאוטת הרכב ,

לעומת המערכת הפועלת ברכבי PSA שבה מחשב הABS מוציא אות נתון מחושב של תאוטה מעל 10 מ' לשניה לרשת המולטיפלקס להפעלת אורות מצוקה בנוסף לאורות הבלימה , האורות יופעלו עד לעצירה מוחלטת או חידוש האצה כלומר אורות הבלם לא פועלים לשוא אלא במצב אמיתי ואורות המצוקה מזהירים נהגים מאחור על מצב חירום אמיתי ולא כתוצאה של רגל עצבנית.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...