Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב האספנות העתידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי את המטרה של התרד' הזה

גם אני רוצה לשחק , הנה :

לדעתי פורד אריקה תהיה אחלה רכב אספנות !

תור מי עכשיו ?

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כתבו:

מה שכן יהיה הרבה יותר קשה לשמר את רכבי העתיד בגלל האלקטרוניקה המסובכת שלהם.

ועניתי:

אין שום דבר מסובך בשום תחום. גם סינית ברורה מאוד אם אתה סיני. צריך רק להבין בזה. לגבי האלקטרוניקה ברכב, אני מוכן להתערב איתך שבעוד 30 שנה תהיה איזה קופסה קטנה שמתחברת לרכב בן זמננו ומכילה את כל מה שצריך לפתור בעיות אלקטרוניות כאלה ואחרות.

ואז אדם חסר רגשות כתב:

נמרוד, כבר היום אתה לא מצליח לתקן את המחשב באוטו (ואפילו את המריאה... :wink: )

אתה בטח יודע כמה קשה להשיג חלק חדש לאוטו בן למעלה משלושים (ואני מדבר על רכבים שהיום הם בני שלושים) וכאן בכלל לא מדובר על חלק ממוחשב כלשהו.

ואני אומר:

א. לא אני הצעתי לזרוק את הפיאט מהצוק. אני מתחלחל מהרעיון (לא זורקים פסולת בטבע!)

ב.למכוניות הראשונות עם הצתה אלקטרונית ניבאו עתיד שחור. זה היה יקר להחריד, אף אחד לא ידע להתעסק עם זה ובכלל מה רע בפלטינות? לרכב האספנות שלי בן ה 32 הזמנתי ב 100 $ מערכת הצתה אלקטרונית שמתיישבת פיקס על החיבורים המקוריים. אותו דבר יהיה עם הרכבים של היום. להשיג "מחשב" מקורי יהיה כמובן קשה יותר מן הסתם, אבל רכב מקורי כזה יהיה שווה יותר.

ג.אני לא דתי אבל אני מתפלל יום יום שלא אגיע למעמד החלפת הלוחיות בפיאט לאספנות...

נמרוד

פורסם
כתבו:

ואז אדם חסר רגשות כתב:

נמרוד, כבר היום אתה לא מצליח לתקן את המחשב באוטו (ואפילו את המריאה... :wink: )

אתה בטח יודע כמה קשה להשיג חלק חדש לאוטו בן למעלה משלושים (ואני מדבר על רכבים שהיום הם בני שלושים) וכאן בכלל לא מדובר על חלק ממוחשב כלשהו.

ואני אומר:

א. לא אני הצעתי לזרוק את הפיאט מהצוק. אני מתחלחל מהרעיון (לא זורקים פסולת בטבע!)

ב.למכוניות הראשונות עם הצתה אלקטרונית ניבאו עתיד שחור. זה היה יקר להחריד, אף אחד לא ידע להתעסק עם זה ובכלל מה רע בפלטינות? לרכב האספנות שלי בן ה 32 הזמנתי ב 100 $ מערכת הצתה אלקטרונית שמתיישבת פיקס על החיבורים המקוריים. אותו דבר יהיה עם הרכבים של היום. להשיג "מחשב" מקורי יהיה כמובן קשה יותר מן הסתם, אבל רכב מקורי כזה יהיה שווה יותר.

ג.אני לא דתי אבל אני מתפלל יום יום שלא אגיע למעמד החלפת הלוחיות בפיאט לאספנות...

נמרוד

מספר שאלות:

1. לאיזה רכב אספנות מצאת מע' הצתה אלקטרונית?

2. עקב האשמה שהנני אדם נטול רגשות, אציע לך הצעה אחרת לגבי הפיאט:

תטביע אותה בים עם חלונות פתוחים - אולי היא תפתור בעיית מגורים (שיכון לדגים צעירים או משהו כזה...)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מספר שאלות:

תטביע אותה בים עם חלונות פתוחים - אולי היא תפתור בעיית מגורים (שיכון לדגים צעירים או משהו כזה...)

1.הצתה אלקטרונית לפורד LTD מ 1971. היא יושבת בתוך המפלג. במקום הפלטינות והכבל יש קופסא עם סנסור והיא יוצאת החוצה לכויל עם חוטים .על הרוטור המקורי מתלבשת טבעת שנותנת את האות לסנסור:

http://store.summitracing.com/default.asp?target=search.asp&type=bysummitpart&searchtype=both&part=PNX-91281++&x=13&y=10

2. השתכנעתי שאכן אתה בעל רגשות ועדינות פנימית רכה. יש לי בדיוק את האוטו בשבילך....

נמרוד

פורסם

מספר שאלות:

1.הצתה אלקטרונית לפורד LTD מ 1971. היא יושבת בתוך המפלג. במקום הפלטינות והכבל יש קופסא עם סנסור והיא יוצאת החוצה לכויל עם חוטים .על הרוטור המקורי מתלבשת טבעת שנותנת את האות לסנסור:

http://store.summitracing.com/default.asp?target=search.asp&type=bysummitpart&searchtype=both&part=PNX-91281++&x=13&y=10

2. השתכנעתי שאכן אתה בעל רגשות ועדינות פנימית רכה. יש לי בדיוק את האוטו בשבילך....

נמרוד

1. תודה - לא ידעתי שזה אפשרי ותמיד טוב ללמוד דברים חדשים.

הטבעת על הרוטור, מתיישבת על הרוטור או באה במקומו?

2. :lol:

3. כמה אתה משלם לי בשביל שאני אקנה אותה?

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

זה יהיה רכב אספנות האולטימטיבי! (למי שמכיר)

שיתוף פעולה בין מרצדס וסווטץ הביאו לתוצאה קטנה במימדים-אך ענקית בעיצוב והטכנולוגיה

מאין "תרכיז" של כל מה שאני אוהב במכונית

תקנו אחת,איספו חלקים- תהנו 30 שנה ואז תהנו יותר

לדוגמא:

smart.JPG

פורסם

עזבו אותם כל המכוניות האלה.....

רק :!: מרצדס S אוטו החלומות שלי... ועוד 10-12 שנה שהוא יהיה ישן אני יבוא ויקנה מרצדס S500 ככה כמו שאני אוהב

למה? ככה!

פורסם

מיאטה או בשמה המלא מזדה MX5. גם ככה אין הרבה על הכביש יחסית. והמבנה והתכנון שלה יגרום לה להיות רכב האספנות לדור הבא.

כמו כן מזדה מעודדת את זה והתפרסמה הודעה שברצונם לקנות את הרכבים הישנים מבעליהם לשפר אותום ולחדשם ולמכור.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

רכב אספנות עתידי : סובארו ג'סטי.

קלה לתיחזוק, פשוטה להפעלה ( :lol: ) וזולה מאוד יחסית לתמורה!

עידן, בעלים של רכב אספנות עתידי...

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם
זה יהיה רכב אספנות האולטימטיבי! (למי שמכיר)

שיתוף פעולה בין מרצדס וסווטץ הביאו לתוצאה קטנה במימדים-אך ענקית בעיצוב והטכנולוגיה

מאין "תרכיז" של כל מה שאני אוהב במכונית

תקנו אחת,איספו חלקים- תהנו 30 שנה ואז תהנו יותר

לדוגמא:

אממממ... אני לא חושב שרכב של הכי מצליח בשוק יהיה רכב אספנות... למה כמה סמרט אתה רואה בישראל ??? עוד 30 שנה אני בטוח שלא ישאר זכר מהמכונית הזאת...

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמו אאודי TT למשל, אפשר לשים חלקים מכל גולף\בורה\איביזה\טולדו\A4\A6\סופרב וכן הלאה... לא נראה לי שתהיה איזו שהיא בעייה להשיג מחשב למנוע של TT גם בעוד 50 שנה!!!

ישנן מכוניות נוספות, כמו למשל פיזו 206 GTI החולקת מנועים עם 406\קסנטיה\C5\CC\307 ועוד...

צריך לראות את זה מנקודת מבט כזו...

רכב יחודי עם חלקים נפוצים

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...