Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב האספנות העתידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל קורסה

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

לדעתי מאזדה לאנטיס תגיע לסטטוס של חיפושית ... רכב להמונים כזה שלא מתקלקל ... :) יהיו מפגשים ללאנטיסים וכל אחד יספר כמה חברות שלו עברה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באמת - כל רכב של תחילת שנות ה - 80 יהיה רכב אספנות עוד 15 שנים.

אני למשל כבר היום מסובב את הראש אחרי קדט סטיישן "כמו שהייתה לאבא" ומפתח שיחה עם בעלי סאאבים ישנות.

אכן, פיז'ו 205, סובארו DL ישרדו בכיף, ולו רק למען הנוסטלגיה.

מה שכן, אני מאד מקווה שהפורד סיירה והאודי 80 לא ישרדו. אני מתכוון רק לגרסת ה- 1300. ואם כבר - אז כדאי להרוג גם את הלגאסי 1600. :twisted:

איתן

בעלים של רכב אספנות לעתיד.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
פשוט אי אפשר להפטר ממנה....נבלה שכמותה.

תיקון החודש: צנור פליטה שנשר , אינג'קטור סתום

נמרוד

נמרוד, אולי פשוט תזרוק אותה מאיזה צוק בנגב? ותגיד לביטוח - הבלם יד לא עבד... עם כל רקורד התקלות של האוטו - יאמינו לך! :D

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
באמת - כל רכב של תחילת שנות ה - 80 יהיה רכב אספנות עוד 15 שנים.

אני למשל כבר היום מסובב את הראש אחרי קדט סטיישן "כמו שהייתה לאבא" ומפתח שיחה עם בעלי סאאבים ישנות.

אכן, פיז'ו 205, סובארו DL ישרדו בכיף, ולו רק למען הנוסטלגיה.

מה שכן, אני מאד מקווה שהפורד סיירה והאודי 80 לא ישרדו. אני מתכוון רק לגרסת ה- 1300. ואם כבר - אז כדאי להרוג גם את הלגאסי 1600. :twisted:

איתן

בעלים של רכב אספנות לעתיד.

אילו סאבים?

גם כמובן הסיטרואנים-פיקאסו\סי 5

גם באמת הטינגו תהיה להיט

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

סוזוקי באלנו תהיה להיט!

(הרכב אמין מאד!)

מה עוד יכול להיות?

יש סיכוי שגם רכבי כבישטח יישרדו למרות שהם דיי מסובכים.

מה שכן יהיה הרבה יותר קשה לשמר את רכבי העתיד בגלל האלקטרוניקה המסובכת שלהם.

פורסם

אוח... אם רק הייתי מקבל לירה על כל פעם ששמעתי את המשפט הזה.....

אחד הנימוקים פעם לא לקנות גיר אוטומטי בארץ היה ש"זה מסובך" ושאף אחד לא מצליח לתקן את זה.

אין שום דבר מסובך בשום תחום. גם סינית ברורה מאוד אם אתה סיני. צריך רק להבין בזה. לגבי האלקטרוניקה ברכב, אני מוכן להתערב איתך שבעוד 30 שנה תהיה איזה קופסה קטנה שמתחברת לרכב בן זמננו ומכילה את כל מה שצריך לפתור בעיות אלקטרוניות כאלה ואחרות.

נמרוד

פורסם

אחד הנימוקים פעם לא לקנות גיר אוטומטי בארץ היה ש"זה מסובך" ושאף אחד לא מצליח לתקן את זה.

אין שום דבר מסובך בשום תחום. גם סינית ברורה מאוד אם אתה סיני. צריך רק להבין בזה. לגבי האלקטרוניקה ברכב, אני מוכן להתערב איתך שבעוד 30 שנה תהיה איזה קופסה קטנה שמתחברת לרכב בן זמננו ומכילה את כל מה שצריך לפתור בעיות אלקטרוניות כאלה ואחרות.

נמרוד

אני לא לחלוטין מסכים.

אמנם גם היום אתה יכול לתכנת אפילו לפאלם פיילוט את כל קודי התקלה של כל מחשב של כל רכב, אם יש לך גישה אליהם וכבלים מתאימים, אבל המערכות נהיות יותר ויותר מסובכות (ע"ע I-DRIVE) ולכל חברה יש את התוכנה שלה שהיא לא ממהרת לשחרר החוצה.

שלא לדבר על חומרה. כבר היום לא כל כך טורחים לתקן מחשבי רכב ומעדיפים להחליף אותם.

מה יהיה עוד 30 שנה? אם יילך לך מחשב רכב לסיטרואן XM, נאמר. מה תעשה?

זה נראה לי די סטארט אפ, האמת. תפירת מחשבי רכב חלופיים. המממ... כשאני אסיים את לימודי הנדסת אלקטרוניקה שלי נדבר שוב.

פורסם

אני דווקא חושב שעוד 30 שנה ניפגש

עם החלליות שלנו , ונסתכל על חבורת משוגעים שנוסעים בכבישים

עם 106 ראלי משנות ה 90... פשוט מטורפים

ועוד לחשוב שבזמנו לאוטו הזה היה שלדה מטורפת...

לחללית שלי יש פלזמה מטורפת!!

:roll:

פורסם

נמרוד

נמרוד, כבר היום אתה לא מצליח לתקן את המחשב באוטו (ואפילו את המריאה... :wink: )

אתה בטח יודע כמה קשה להשיג חלק חדש לאוטו בן למעלה משלושים (ואני מדבר על רכבים שהיום הם בני שלושים) וכאן בכלל לא מדובר על חלק ממוחשב כלשהו.

אם לא יהיה מקום בו תוכל לקנות מחשב חדש לאוטו ישן - לא תצליח להחזיק את האוטו והסיכוי שהחברות הגדולות (או הקטנות) יחזיקו מחשבים כאלה שואף לאפס.

כמובן שיכולה להיות איזה התפתחות טכנולוגית שבעקבותיה תוכל לחבר מחשב חדש ולהחליף את המחשב הישן שלך והאוטו לא יזהה את ההבדל - אבל אז - איפה המקוריות?

בכל מקרה, הרעיון של הצוק והמריאה שלך, נשמע הגיוני... אני רק מאוד מקווה שתצליח לפתוח את דלת הנהג לפני הצוק :lol:

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אני דווקא חושב שעוד 30 שנה ניפגש

עם החלליות שלנו , ונסתכל על חבורת משוגעים שנוסעים בכבישים

עם 106 ראלי משנות ה 90... פשוט מטורפים

ועוד לחשוב שבזמנו לאוטו הזה היה שלדה מטורפת...

לחללית שלי יש פלזמה מטורפת!!

:roll:

לדעתי , עוד 30 שנה לרוב ה 106 ראלי יהיו פגיעות שאסי מטורפות...

• תוכן חדש...