Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי כרגע רדיו דיסק של פיוניר 770 פרמייר

ואני רוצה להחליף אותו ואני מתלבט בן כמה סוגים

ורציתי את העזרה שלכם,

מהסדרות החדשות

Pioneer 780 MP הצבעוני החדש

880 PRS

מהישנות את

860 prmier

או960

או שבכלל לכיוון האלפיין 9855

למרות שלא התלהבתי ממנו והוא עשה לכמה חברים בעיות

מה אתם אומרים ?

פורסם

ה880 הוא מכשיר טוב יותר מכל מה שהוזכר.

לגבי האלפיין זה כבר משהו אחר, ואני הייתי בוחר בו מבין כולם.

לעומת זאת אני כבר הייתי מכניס לדילמה את הקלריון 956 ובפועל, הוא גם היה הבחירה שלי מבין כולם.

ניר

under construction..

פורסם

avihai_r מבין המכשירים שהצגת ההתלבטות שלך צריכה להיות בין הPRS880 לבין האלפיין 9855, הם יותר "עשירים" מכל מה שהצגת מבחינת נתונים.

גם אני הייתי חושב לכיוון הקלריון אבל הוא עולה כמעט כפול מהאחרים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
הקלריון עולה מעל 5 אלף ש"ח .. מעל התקציב שלי בהרבה

אני חשבתי על ה880 PRS ו ה780MP

לפי הנתונים ה780 יותר טוב

אני מדבר על זה

http://www.sonicelectronix.com/item_6982.html

תקשיב ל -GREEN MONSTER (ניר) מהאופציות שהזכרת ה-prs 880 הוא הכי טוב לטווח התקציב שאתה מחפש.

יש לו מעבד 24 ביט burr brown ומבחינת סאונד עולה על האלפיין או על דגם 770 שאתה חושב עליו .לגבי הקלריון שהוא הציע זה אכן מעבר לתקציב ולא בשבילך.

פורסם

ה9300 שהזכרת כאן הוא מכשיר ישן, לא קורא MP3 אבל אחד המכשירים הבודדים שיש לפיוניר שהם בעלי סאונד טוב.

הוא גם מצוייד במעבד בר-ברון והוא ממש נדיר להשגה.

יש לחבר שלי את ה9350, וזה הפיוניר היחידי בייצור סדרתי למעט הP9 שהייתי מוכן לשים את ידי עליו.

אבל לצערי לא ממש תוכל למצוא אותו באף מקום ,אולי רק משומש.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...