Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשמילאתי שמן למנוע ראיתי שמהצינורות שיצאות למעלה 4 מהם נראה לי שזה ה VALVES לא? קיצר מנוע דיזל בברלינו יש שמן מסביב לאחת והיא שחורה גם מלוכלכת יותר מהאחרים

ללכת למוסך נכון? וגם מה זה אומר שהשמן מגיע לשם שהחיבור לא טוב?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

תן קצת יותר פרטים -

1. על איזה צינורות אתה בדיוק מדבר? זה לא נשמע כמו VALVES בכל מקרה.

אם זה צינורות דקים, בערך בעובי של קשית שתיה - זה צינורות הדיזל למזרקים.

2. איפה זה מלוכלך? אם זה מלוכלך צמוד לראש ויש שם איזה שקע, יכול להיות שיש לך נזילה ממכסה שסתומים. שזה לא סיפור.

בכל מקרה - זה מה שקורה כשמחברים פדלללא למטאלאה במנוע דיזל. או במילים אחרות - בעיה פונטית שככל הנראה תחייב החלפת חתימה. :wink:

פורסם

לא הם עבים בערך אינצ' וחצי כנראה זה השסתומים...יש 4 מהם

לא דוושה לרצפה זה בגולף....לא קורה כלום בדיזל כשנותנים פול גז(אחרי כמה שניות התוצאה מתקבלת :p )

like a G-L-O-V-E

פורסם

טוב, בוא נבהיר כמה נקודות -

א. למנוע 4 צילינדרים יש לפחות 8 שסתומים.

ב. השסתומים נמצאים בתוך ראש המנוע, ואינך יכול לראות אותם מבחוץ.

אז מה שאתה רואה זה לא השסתומים! למה אתה מתעקש על זה?

לפי העובי שאתה מדבר עליו - מדובר בסעפת, ככל הנראה הפליטה. או איזה שהם עטינים מפלצתיים אבל זה לא נראה לי.

אז התסכל נא בתמונה של מנוע ברלינגו שהכינותי עימדי מבעוד מועד - האם מה שסימנתי אלו הצינורות עליהם אתה מדבר?

אם כן מדובר בסעפת הפליטה. היכן נמצאים סימני השמן? באיזור החיבור לראש המנוע? נמוך יותר? זה נראה יוצא מאיזה חיבור או רק מושפרץ עליו?

berlingo_13a.jpg

פורסם

פשוט לא יודע :roll:

אם זה כן מה שהקפת בעיגול והשמן נמצא על האחורן למטה וזה נמצא בחיבור של שני צינורות כאילו אחד יוצא מהמנוע ואז אחר מתחבר לזה שיוצא איפה שהם מתחברים יש קצת שמן זה לא מושפרץ סוג של נזילה כזאתי

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני עדיין לא מצליח לרדת לעומק דבריך ולהבין מה בדיוק קורה אצלך.

אם זה מעט שמן וג'יפה - אז זו בטח איזה הזעה שזורקת שמן. לא משהו קריטי. אם זה כמויות - אז זה כבר יותר בעייתי.

ואם זה סמוך לאיזה שהוא מכלול אחר, כמו נגיד בוסטר וצנרת בלמים או צנרת ומכלולי הגה כח, אז יכול להיות בכלל שזו נזילה מהם - וזה כבר סיפור ששווה לבדוק יותר לעומק.

פורסם

מה שאישפוז מנסה להגיד -

או שתיקח מילון אבן שושן ותתחיל לדבר עברית ברורה,כי גם אני עדיין לא הצלחתי להבין על מה לעזאזל הסתכלת. או שתלך למוסך והוא ינסה להבין מה אתה אומר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא כזה קשה להבין......

קיצר לנקות את כל הבאלגן כדי לדעת מה הבעיה השאלה אם מה?

כמו שעשו כתבה אם ניתוק המצבר וכל זה? או יש דרך פשוטה יותר?

like a G-L-O-V-E

פורסם
לא כזה קשה להבין......

קיצר לנקות את כל הבאלגן כדי לדעת מה הבעיה השאלה אם מה?

כמו שעשו כתבה אם ניתוק המצבר וכל זה? או יש דרך פשוטה יותר?

איפה זה בכלל?!

ואם אתה רוצה לנקות - מטלית, סולר, סבלנות והרבה הרבה זהירות יעשו את העבודה.

אני עד הצוואר בניקיון של שמן על מנוע, זה ממש עושה את העבודה. אם זה ממש עיקש נסה לרכוש מברשות ברזל.

נסה להסביר לאט לאט ובעברית איפה זה המקום הזה שאתה מתכוון. אם זה נזילה של נוזל בלמים אז זה כבר לא כזה חפיף.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לא כזה קשה להבין......

לא כזה קשה להבין אותך?!!??! :shock:

כנראה יש לך הערכה מאוד גבוהה לכישורי הפענוח שלי ושל חברי הפורום בכלל.

הרשה לי לחדש לך - מאוד קשה להבין אותך.

היום כשמילאתי שמן למנוע ראיתי שמהצינורות שיצאות למעלה 4 מהם נראה לי שזה ה VALVES לא? קיצר מנוע דיזל בברלינו יש שמן מסביב לאחת והיא שחורה גם מלוכלכת יותר מהאחרים

בוא נראה מה אפשר להפיק מזה: בברלינגו דיזל - נוזל, ככל הנראה שמן נמצא מסביב לצינור לא מזוהה מתוך 4 היוצאים מהחלק העליון של המנוע.

לא הם עבים בערך אינצ' וחצי כנראה זה השסתומים...יש 4 מהם

מדובר באחד מתוך ארבעה צינורות בעובי אינצ' וחצי.

אם זה כן מה שהקפת בעיגול והשמן נמצא על האחורן למטה וזה נמצא בחיבור של שני צינורות כאילו אחד יוצא מהמנוע ואז אחר מתחבר לזה שיוצא איפה שהם מתחברים יש קצת שמן זה לא מושפרץ סוג של נזילה כזאתי

אלו הצינורות המסומנים בתמונה. השמן נמצא על (ככל הנראה) הימני ביותר. בחיבור כלשהו שאי אפשר להבין היכן הוא. מדובר בנזילה קלה.

קיצר אלו כאילו קיצר הפרטים כאילו שקיצר הצלחתי להבין ממך באמת שלא קל קיצר כאילו לעזור ככה אבל אנחנו קיצר כאילו ככה משתדלים.

• תוכן חדש...