Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש באיזור ה-100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לקנות רכב חדש כרגע אני חושב על לקנות מיני (בהתאם לתקציב שלי) חשבתי בעיקר על הסוזוקי סוויפט החדשה או הסיריון. אשמח לכל דעה בנושא (גם המלצות על רכבים אחרים) אפשרי גם להמליץ על רכבים קטנים בתקציב. רק אל תשלחו אותי לגיר רובוטי(שמעתי יותר מידי סיפורים רעים עליו), אבל אשמח לשמוע על ידניים במחירים אלו.

שאלה קטנה - האם בכלל שווה ללכת על רכב חדש או שעדיף ללכת על משומש.

שנה טובה

פורסם

יש שרשור השוואה בין הסריון לסוויפט בפורום מלפני כשבועיים שלושה. חפש אותו במנוע החיפוש.

ב-100K אפשר לקנות רכבים חדשים ממבחר מצומצם, אבל משומשים - כמעט מכל קצוות הקשת, תלוי בשנתון.

אם "שווה לך" לרכוש סופר מיני חדשה, או ג'יפ משומש בין 5 שנים, או רכב סלון בן 10 שנים - רק אתה תחליט.

בתקציבך אפשר למצוא 206XS ידנית משומשת, טויוטה יאריס והונדה ג'אז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כנראה שפישלתי קצת אני מעוניין או במיני או במכונית קטנה

סוזוקי סוויפט 1500 מנוע של טויוטה עולה 105 ולדעתי עונה על הצרכים שלך וגם נראת מהממת + צבעים יפים מאוד

אופציה נוספת היא ה יאריס

פורסם

לך על הסוויפט. טובה באופן משמעותי מהסיריון, וטובה גם מהיאריס האוטו' (בעיקר בגלל הגיר הרובוטי) היאריס הידנית מגיעה עם שתי כריות אוויר בלבד, מעט מדי.

פורסם

בתקציב גם נמצאת פאביה 16V עם 100 כ"ס ותיבה ידנית בגירסה המאובזרת יותר (אמביינט פלוס)

וגם איביזה "ספורט" גם כן עם 100 כ"ס ותיבה ידנית

תעשה נסיעות מבחן ותראה את מה אתה אוהב יותר / פחות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם החלטת להשאר בתחום המיני תעשה סקר בעיקר בין הסוויפט לסיריון, אם כי גם המיקרה תהיה בחירה טובה אך היא מעט יותר יקרה מהשתים. הסוויפט היא חבילה כדאית מאוד ותמורה מעולה לכסף.

אולי יש לך העדפות כשמדובר במיני? אולי חשוב לך המרחב? צריכת דלק?

פורסם

בעקרון הסיבות שאני הולך על מיני:

1. עונה לצרכים שלי (רכב בשבילי שלא סביר שאני אסע בו עם יותר מבן אדם אחד)

2. מחיר - המחירים בארץ לא הגיוניים.

כמו שרשמתי, מכוניות קטנות הם גם שיקול - אבל לא ניתן (כמעט) למצוא רכב קטן וחדש במחירים אלו. מה שהביא אותי לשקול לקנות רכב משומש.

בקשר לסיאט/הפאביה שהציאו לי פה איך הן? והיאריס שמעתי שההילוכים שלה פשוט נוראיים.

השיקול האחרון שלי היה למתוח קצת את התקציב ולבדוק את הגאז של הונדה. אבל שוב הבעיה היא שלא מוכרים ידני ברמת הבטיחות של האוטו' מה שמקפיץ את המחיר לרכב.

נסכם עם ה-206 שהחלטתי נגד בגלל ה-207 שמגיע שנה הבאה.

טוב רשמתי מספיק,

שנה טובה

• תוכן חדש...