Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי איביזה SXI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר הלכנו לראות איביזה SXI

לאחר חיפוש בפורום ומעט מאוד ממצאים , יש לי מס' שאלות לגבי הרכב !

*האיביזה שראינו אני וחבר היית בעלת קרבורטור , האם זה הגיוני ?

והבחור עם האיביזה אומר שהיא 120 כ"ס מקורי :x

בחיפוש כל הפרטים שהיו על האיביזה הם שהיא בעלת הזרקה רב נקודתית והיא בעלת 100 כ"ס

אז מי שבאמת יכל לעזור לי ולהביא פרטים לגבי הרכב אי אודה לו מאוד !

האם החלקים שלו יקרים וכדומה,

תודה רבה

לאור.

פורסם

ראיתי !

השאלה אם זה בא ככה מקורי ?

כי לא ראיתי בפורום שרשמו שהיא באה עם קרבורטור , ומצד שני מה הטעם להחליף לקרבורטור אם יש לך מערכת הזרקה רב נקודתית? =\

וזה לא היה קרבורטור כפול .

פורסם

הייתי כותב תגובה ארוכה אבל כרגע מחוסר כוחות לזה... דבר איתי בהזדמנות בפרטי או באיי סי...

חקרתי את הרכב דיי לעומק...

שנה טובה וחג שמח.

עמית.

אגב הזיהוי הראשוני - הן משנים 88 ו 89 בלבד!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה הטעם להחליף לקרבורטור אם יש לך מערכת הזרקה רב נקודתית?

למשל הלך מחשב הזרקה ועלותו משתווה לעלות כל הרכב .

ואז מחליפים לקרבורטור + סעפת יניקה מהדגמים הרגילים .

אבל אז הרכב כבר לא SXI , אלא איביזה 1500 רגילה .

פורסם

אם פתחת את מכסה מסנן האויר ואתה עדיין דבק בזה שראית קרבורטור

ונוסיף את העניין של ה-120 כ'ס(!!!!)

הייתי אומר או שהמוכר אידיוט או שהוא מחפש אידיוט.

הsxi יצאה מהמפעל עם 100 כ'ס

ובאה עם הזרקה.

איזה צמיגים היא נועלת?

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

SXI

יש הרבה הבדלים ואני כבר לא זוכר בעל פה את כולם.

בכל מקרה מכאנית כמובן שההזרקה שהוסיפה ל 10 כ''ס, הרכבים נמוכים יותר בס''מ מהדגם הרגיל (אני מאמין שאולי גם קשיחים יותר)

כמובן כל ההרחבות והחצאיות החיצוניות שלרוב לא שורדות בארץ

מבפנים חלונות חשמל מקוריים, מושבים קצת שונים, נעילה מרכזית (אם אני לא טועה, זה היה כבר מזמן)

ועוד...

בארץ יש נטיה קשה לבקש על הרכבים האלה מחיר מוגזם, אני אישית רואה את הרכב כמיוחד אבל עד גבול מסויים.

בכל מקרה בעלים שככה מזבל בשכל לא נראה לי אדם אמין, לך תדע אם זה רק הקרב' הוחלף מהזרקה או שאולי כל המנוע הוחלף מסיבה כלשהי, לך תדע אם זאת בכלל אחת רגילה ששמו לה את הקיט החיצוני של SXI.

כמובן שההספק שהוא זרק הזוי ואם כבר הוא זורק הספק שיתן פירוט ממה הוא נובע.

אגב באיזה צבע היא? אולי יש מצב קטן שאני מכיר את הרכב (אדומה?).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית אני חייב לשאול..

מה אתה מוצא ברכב הזה כל כך מיוחד?!

נסעת ברכב כזה?

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

לא נהגתי, נסעתי... לא רק באחת...

יש דברים מעצבנים ברכב שהטיפול בידיים הנכונות פותר אותם... אני נתקלתי ברעשי מתלים וכל מיני קרקושים מעצבים שיותר נוטים לכיוון של סקודה פייבוריט אבל סה''כ רכב חמוד מאוד ולדעתי גם מיוחד :)

מה אני מוצא מיוחד? הרכב מיוחד, נדיר, יפה, ונוסע לא רע בכלל (לא הלהיב אותי אבל סה''כ נוסע יפה).

במחיר הגיוני שניתן להשיג אחת 5-7 אלף זה אחלה רכב ויכול לספק המון כיף לבעליו ותחושת יחודיות, כמובן שיחד עם זה לדעתי צריך לטפל ברכב בקפידה ולא לקנות אותו בגלל הפוזה אלה לקנות בגלל הרצון להנות, לתחזק ולשמור עליו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבנתי שהוא גם החליף מנוע ! ממה שהבחור אמר , ראיתי גם את האישור על המנוע.

בקיצור נראה לי זה רק שלדה של SXI

ומנוע של איביזה רגילה !

פורסם

אז תחשוב כמה מיוחד הרכב נראה לך, אם הוא נראה מספיק מיוחד בשביל לקחת אותו ולשחזר?

כנראה הבחור ויתר על חיפוש של מנוע SXI וחבל... עוד דוגמה רעה איך מת רכב מיוחד (לחלק מאתנו מיוחד יותר ולחלק מיוחד פחות).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מנסיון אישי עם הדגם הזה, תרשו לי לציין שזה רכב מסוכן ביותר.

כבר כשהרכב היה חדש, 100 כ"ס היו הרבה מעבר למה שהסט-אפ של הרכב הצליח להתמודד איתו.

בנהיגה "ספורטיבית" הרכב היה סובל מתת היגוי חריף ביותר עד לרמה של אי יכולת לצפות את התנהגותו.

אם היית נכנס לסיבוב בעדינות ומאיץ תוך כדי היציאה, התחת היה מקשקש ומתנדנד מצד לצד כאילו הוא הלברדור שלך שלא ראה אותך חודשיים.

בשל כך הרכב נדיר היום בארץ, זה לא שהוא נמכר במספרים קטנים, הם פשוט התרסקו אחת אחרי השניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...