Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק לא מוכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בבית תוסף לדלק שאמא שלי קנתה איפשהו ולא השתמשתי בו בחיים

פה בפורום ראיתי שממליצים על ה44K השאלה שלי אם לשים את מה שיש לי או לקנות את ה44K

יש לי בבית משהו של "liqui moly" רשום עליו "תוסף לדלק ( קרבורטור+ שסתומים)

מישהו מכיר את זה?

פורסם

אל תשים דבר לא מוכר, אל תשים שום תוסף, למה אתה צריך תוסף? האם ישנה בעיה כלשהי?

אם ישנה בעיה,תעלה אותה לפה ונראה מה אפשר לעשות,סתאם לשים תוסף,זה מיותר,יכול להועיל,אולי , ויכול גם באותה מידה ואף יותר ,להזיק.

פורסם
מצאתי בבית תוסף לדלק שאמא שלי קנתה איפשהו ולא השתמשתי בו בחיים

פה בפורום ראיתי שממליצים על ה44K השאלה שלי אם לשים את מה שיש לי או לקנות את ה44K

יש לי בבית משהו של "liqui moly" רשום עליו "תוסף לדלק ( קרבורטור+ שסתומים)

מישהו מכיר את זה?

האם התוסף הוא במכל זהב עם פקק כחול ארוך ?

אם כן אז זה תוסף לניקוי מער' הדלק בדומה ל K44 - הוא מוכר ומחברה טובה ואין חשש להשתמש בו (עפ' ההוראות כמובן) דרך מיכל הדלק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

המיכל הוא כסוף עם פקק כחול

ואני כמעט בטוח שהוא טוב כי סבא שלי נורא הבין במכוניות ודברים כאלה

ולצערי הוא לא במצב שאני י כול לדבר איתו

בכל אופן זה הוא קנה לפני הרבה שנים

רק רציתי לשאול אם הוא עושה את פעולתו בדומה ל44K

עוד דבר יש לי גם fuel injector cleaner של acdelco כדאי להשתמש בו??ואם כן אז אפשר לשים אותו ביחד עם החומר הקודם שציינתי פה?

פורסם

לפי מיטב זיכרוני דובר על כך לא מעט פה

בעיקרון לא מומלץ לערבב תוספים

אבל ליקווי מולי הוא תוסף מוכר ויעיל לפי רוב הדעות.

תבדוג אם לא עבר לו התאריך תפוגה שלפי דעתי אמור להיות למוצר כימי שכזה

ותשתמש.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

ליקי מולי הוא תוסף דלק מעולה. לא ציינת אם איזה רכב- ובעיקר אם הוא מוזרק או קרב'. התוסף שלך מותאם לרכב עם קרב'.

K44/GOLDLABEL מיועדים לניקוי פיח ממערכת היניקה /שסתומים , ואינם תוסף לדלק. התוסף בבקבוק הכסוף מיועד לשפר את איכות שריפת הדלק.

למרות מה שכתבתי על הליקי מולי - לא בטוח שברמת הדלק של היום

(כן כן, תמשיכו לצחוק על ה-95 נטול שלכם. אתם לא מילאתם אוקטן 83 עם עופרת. דומה לנפט) יש בו צורך.

מה גם שהמוצר ישן - ומכיוון שאיני מכיר את רכיביו אני לא יודע אם יש לו תאריך תפוגה.

אם רכבך מוזרק - הפרסי מחזיק את התוסף הנ"ל אצלו בחנות . לקרב' יש לו בודדים - הוא יספר לך שכבר אין קרב' בשוק (מה שמתקרב לאמת, אגב).

למה אתה רוצה להוסיף את התוסף הנ"ל ?

אגב - מה שסבא שלך הבין בזמנו במכוניות - לא בטוח שתקף גם היום. 4 הפעימות נשארו אותו דבר, אבל רוב העטיפה שלהן השתנתה.

פורסם

ליקי מולי הוא תוסף דלק מעולה. לא ציינת אם איזה רכב-סוזוקי בלנו 98 ובעיקר אם הוא מוזרק או קרב' אין לי שמץ תגידו לי אתם אתם בודאי יודעים. התוסף שלך מותאם לרכב עם קרב'.

K44/GOLDLABEL מיועדים לניקוי פיח ממערכת היניקה /שסתומים , ואינם תוסף לדלק. התוסף בבקבוק הכסוף מיועד לשפר את איכות שריפת הדלק אבל רשום על הבקבוק עצמו " תוסף לדלק".

למרות מה שכתבתי על הליקי מולי - לא בטוח שברמת הדלק של היום

(כן כן, תמשיכו לצחוק על ה-95 נטול שלכם. אתם לא מילאתם אוקטן 83 עם עופרת. דומה לנפט) יש בו צורך.

מה גם שהמוצר ישן - ומכיוון שאיני מכיר את רכיביו אני לא יודע אם יש לו תאריך תפוגה לא מצאתי שום תאריך.

אם רכבך מוזרק - הפרסי מחזיק את התוסף הנ"ל אצלו בחנות . לקרב' יש לו בודדים - הוא יספר לך שכבר אין קרב' בשוק (מה שמתקרב לאמת, אגב).

למה אתה רוצה להוסיף את התוסף הנ"ל ? אני רוצה לשפר ביצועים/ שריפת דלק, מה גם שאני יודע שכל כמה זמן( או קילומטרז' יותר נכון) צריך לשים על מנת לנקות

אגב - מה שסבא שלך הבין בזמנו במכוניות - לא בטוח שתקף גם היום. 4 הפעימות נשארו אותו דבר, אבל רוב העטיפה שלהן השתנתה. הרכב הנ"ל היה שלו כמה שנים טובות עד שהוא הביא לי ולאמא שלי אותו אז הוא ידע בזמנו על מה מדובר

• תוכן חדש...