Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאם אני רוצה סאונד מדוייק אז הכי כדאי ללכת על תיבה אטומה ,אז יש לי כמה שאלות , המידות בטבלה הם מידות בסנטימטרים או באינצ'ים ?

מהו החומר ה POOFY המדובר, האם עליי לרפד את פנים התיבה בצמר סלעים או חומר אחר ?

ראיתי שכתבו בהוראות להכנת התיבה שצריך להרכיב גם שלושה זוויות תומכות , האם הזוויות מורכבות מבפנים או מבחוץ והיכן הם ממוקמות במדויק ?

סליחה על ההטרדה, עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם
הבנתי שאם אני רוצה סאונד מדוייק אז הכי כדאי ללכת על תיבה אטומה ,אז יש לי כמה שאלות , המידות בטבלה הם מידות בסנטימטרים או באינצ'ים ?

מהו החומר ה POOFY המדובר, האם עליי לרפד את פנים התיבה בצמר סלעים או חומר אחר ?

ראיתי שכתבו בהוראות להכנת התיבה שצריך להרכיב גם שלושה זוויות תומכות , האם הזוויות מורכבות מבפנים או מבחוץ והיכן הם ממוקמות במדויק ?

סליחה על ההטרדה, עידן.

ישנם המון חילוקי דעות בקשר לפוליפיל ככה בשבילך לאחר הבניה שים פולי תשמע ואחרי תוציא ותשמע מה שישמע הכי טוב בעינייך תשאר איתו

הזויות הן בתוך התיבה והן ממוקמות בחיבורים בין דופן לדופן.

פורסם

לקיקר קומפ (וזה אפילו לא קומפ וי אר) לא צריך חיזוקים פנימיים.

גם לקומפ וי אר לא הייתי ממהר לעשות אותם...

מכ- 600 וואט ומעלה אולי כן, וזה גם תלוי בעובי העץ.

פורסם
ישנם המון חילוקי דעות בקשר לפוליפיל ככה בשבילך לאחר הבניה שים פולי תשמע ואחרי תוציא ותשמע מה שישמע הכי טוב בעינייך תשאר איתו

הזויות הן בתוך התיבה והן ממוקמות בחיבורים בין דופן לדופן.

מהם האפשרויות לפוליפיל , כלומר באילו חומרים ניתן להשתמש? והאם המידות שבטבלה של קיקר הם המידות הכי טובות (תיבה אטומה כמובן)? הם ממליצים על תיבה 35.4 ליטר.

בתודה , עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

אם הם ממליצים מה אנחנו שנתווכח

לגבי קומפ וי אר אני יודע שהתיבה המומלצץ(אטומה בוודאי) היא 45 ליטר

לגבי קיקר קומפ 12 הגיוני שהוא ידרוש פחות חלל

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ידידי, פוליפיל לא מוסיפים סתם כי זה נראה מקצועי. :idea:

מוסיפים אותו בדרך כלל לתיבה, כאשר איננו יכולים לבנות תיבה גדולה ממנה (בשל אילוצי מקום למשל)

1 פאונד של פוליפיל = 1 CF של נפח

זאת אומרת שאם יש לי תיבה של 1CF, ואני צריך 2CF אך מוגבל במקום, אני אוסיף 1 פאונד של

פוליפיל בכדי לקבל את האפקט הדרוש.

לגבי המידות של קיקר: יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.

תיבה טובה זה לא דבר אבסולוטי, יכולות להיות כמה טובות.

אין ספק אולם שזו אחת מהן.

פורסם

באיזור התעשיה בלו-בנד, הכווין אותי mitsubishi rules (סלבה) למפעל שמוכר פוליאסטר, סיבי פיבר

ובעצם כל הציוד הזה.

אני בטוח כי יהיה להם את זה שם.

מכיוון שאני לא מתמצא כ"כ באיזור או יודע להסביר לך היכן או אפילו שם המקום, כדאי שתפנה אליו.

כהרגלו - הוא ישמח לעזור לך כמו לכולנו כאן.

• תוכן חדש...