Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המנוע שלי גוסס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

חזרתי לצביקה בגלל הכישלון בטסט על CO.

צביקה כיוון שוב את בורג הCO ל1.5%, ועל הדרך גם בדק את המנוע עם מד וואקום.

לפי כל הבדיקות המנוע תקין לחלוטין, אבל אולי זה בגלל תוסף הדבש שהוספתי (ללא צורך - בהתחלה חשבנו צביקה ואני שהבעיה היא עשן) 200 KM לפני.

בכל מקרה יצאתי מצביקה, אם אישור חתום שהוא בדק את פליטת הC.O וכל תקין לפי דרישת הימרן ומשרד התחבורה, והרגשתי כמו מכונית מרוץ, השיפור בסחיבה היה פשוט מדהים.

למחורת ניגשתי שוב לטסט(לא הספקתי למדוד צריכת דלק).

ושוב נכשלתי C.O= 8% הבוחן אמר לי מה אתה רוצה לא עשית כלום. הסברתי לו שיום קודם נסעתי על לנתניה (מירושלים) הראתי לו את האישור והתחלתי קצת להתעצבן.

הוא לקח מברג והוריד את כיוון הC.O והראה לי איך זה יורד מתחת ל1%.

בכל מקרה בשעה טובה עברתי את הטסט.

לאחר הטסט צריכת הדלק היא בסביבות 1:10.5 משולב. לפני כל הסיפור זה עמד על פחות מ8.

הסחיבה היא עדיין טובה מאוד, אבל לא כמו ביום שבין ביקורי השני אצל צביקה לבין הטסט.בנוסף בסרק האוטו טיפה רועד, דבר שלא היה כשיצאתי מצביקה.

כשאגיע לנתניה אני אחזור לצביקה שיכוון כמו שצריך. עכשיו אני יותר רגוע.

מעניין רק למה יש כזה הבדל בין מדידות כל כך קרובות?

:agrue:
  • תוכן חדש...