Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי פיאט מריאה והרכב מתחממם קצת הרכב מתחמם רק קשאני נימצא בפקק או בעיר מחוץ לעיר הרכב לא מתחמם . אתמול היתי במוסך פיאט מורשה עשוה לי בדיקה אים כול המהירויות אבדות הכול היה תקין המאוור מתחיל לעבוד ב97 מעלות האין זה בסדר .המנהל המוסך אמר לי שזה בסדר כול המריאות מתחממות קצת ואמר שזה נורמלי .ואמר שזה לא מזיק למנוע.היים זה בסדר . תודה לעונים...

פורסם

נתונים מתוך הספר הטכני של פיאט מריאה של טמפרטורות פעולת מאורר הרדיאטור:

1. מהירות ראשונה האיטית - הפעלה ב 92 מעלות והפסקת הפעולה ב 87 מעלות

2. מהירות שניה המהירה - הפעלה ב 97 מעלות והפסקת הפעולה ב 92 מעלות

כל הנתונים + - 2 מעלות.

אולי רדיאטור המכונית סתום או שיוניט הפעלת המאורר (יש רק בדגמים המוקדמים ובמאוחרים מחשב נהול המנוע מפעיל המאורר) שברדיאטור פגום.

צריך לשים לב אם אין זיוף של שעון חום המנוע כך שברגע שמאורר הרדיאטור מתחיל לפעול שעון החום דווקא עולה קצת יותר ומזייף ותקלה כזאת נובעת בגלל הארקת מרכב (בודי) לקויה.

באיזה מוסך מורשה פיאט והיכן נבדקה המע' ומהיכן אתה בארץ?.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום לך אני מישדרות והמוסך קרית גת .מוסך אוטו גת מורשה פיאט.המנהל אמר לי שזה נורמלי לרכב שהחום עולה.המריאה שנת 2001 100 ק"מ

• תוכן חדש...