Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכח מזה

המכשיר לא תומך באנימציות

https://i-personalize.alpine.com/i-Personalize/wp/eue/wp_model_info.html

טבלת תמיכה של תצוגות

לילה טוב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמע עלה לי הרעיון אבל הדולפינים אומרים לי שהמקום מוציאי רעשי אלטרנטור שפוגעים בסונר שלהם אז הם מעדיפים מקום יותר איכותי:-D

פורסם

במקרה של 9855R הפיצ'ר של i-Personalize מאפשר טיפול בסאונד בלבד ולא בתמונה .

אני רשום באתר ויכול לומר לך שהתמיכה היחידה היא בעצם אפשרות ליצור קובץ הגדרות סאונד משלך בצורה קלה יותר עם סוג של אימולטור גראפי באתר, משמע אתם ממש רואים ציור של הסט-אפ ברכב שלכם ויכולים לקבוע time correction לכל רמקול ושאר ירקות .:type:

אין תמיכה בתמונות , מסופקות שם תמונות ו-Screen Savers רק למכשירי הDVD שלהם .

יום טוב .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני יודע ידידי אני אוהב להוסיף להומור קצת עיניין שלא יראה כאילו אנחנו פה יושבים על נרגילה8)
זה לא הומור. אתה פשוט אומר דברים בנאלים שנאמרו פה ים של פעמים. ש"דולפינים יש בפיונייר אחי", במילים אחרות. אז יש חדשות, בפיונייר יש כבר תצוגות אחרות הרבה יותר מרשימות. אפשר לשפר את ה"הומור" להישתדרג ל "אחי מרוצי מכוניות יש בפיונייר" לדוגמא.

אתה בחור טוב נירא לי פשוט נימאס מזה כבר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

את כל האפשרויות שתומר ציין שניתנות לעשייה באתר, אתה צורב על דיסק.

ברגע שאתה מעלה את הדיסק במכשיר, אתה בוחר ב data download בכדי להוסיף את זה למכשיר.

פורסם
את כל האפשרויות שתומר ציין שניתנות לעשייה באתר, אתה צורב על דיסק.

ברגע שאתה מעלה את הדיסק במכשיר, אתה בוחר ב data download בכדי להוסיף את זה למכשיר.

עוד משהו קטן גל

איזה אפשרויות אפשר לעשות לא כל כך הבנתי

מה לעשות אני קצת קשה הבנה:loco:

פורסם
במקרה של 9855R הפיצ'ר של i-Personalize מאפשר טיפול בסאונד בלבד ולא בתמונה .

אני רשום באתר ויכול לומר לך שהתמיכה היחידה היא בעצם אפשרות ליצור קובץ הגדרות סאונד משלך בצורה קלה יותר עם סוג של אימולטור גראפי באתר, משמע אתם ממש רואים ציור של הסט-אפ ברכב שלכם ויכולים לקבוע time correction לכל רמקול ושאר ירקות .:type:

אין תמיכה בתמונות , מסופקות שם תמונות ו-Screen Savers רק למכשירי הDVD שלהם .

יום טוב .

תומר

טיים קורקשן, חיתוכים, אקולייזר.

• תוכן חדש...