Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה בהתנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי בעייה מוזרה בהתנעה. הבעיה היא קודם כל לא קבועה אלא פעם ביומייים, שבוע....

כש אני מנסה להניע, נשמעים קליקים וזה לא מניע - הכוונה לקליק אחד ברגעמסובבים אצ סוויץ'.

עלמנת להניע בכל זאת לעיתים אני משחק עם הסוויץ' בעדינות ובאיזשהו שלב זה טופס ומניע. יש לציין כי המצבר הוא טוב - בן שנה לכל היותר. או אולי לוחץ עוד פעם על נעילה מרכזית ופותח - לעיתים זה עוזר ולעיתים לא. יש למישהו מושג מה זה?

פורסם

איזה מכונית, שנת ייצור, הילוכים אוטומטיים או ידניים?. המידע הזה אולי יעזור לסייע.

מבלי לראות ולשמוע התקלה כשהיא קיימת, קשה לאבחן זאת אך אלו האפשרויות:

1. מתג הצתה.

2. מתנע (סטרטר).

3. מצבר חלש.

4. הארקת מנוע אינה טובה.

5. כבל או חוט חופשיים.

6. ברכב אוטומטי - ממסר מתנע פגום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האוטו יונדאי אקסנט 98 גיר ידני, 1500.

המצבר כמעט חדש, השבוע אני אלך לבדוק טעינה, אך כנראה זה לא העניין. היו בעיות בטעינה כש היה לי דייהטסו. לגבי הארכה - כיצד ניתן לבדוק, וכיצד לבדוק את הסוויץ"? על הסטרטר מפחיד אותי לחשוב, כי לא מזמן הוצאתי 3000 על תיקוני גומיות שסתומים, בולמי זעזועים, מאוורר למזגן וכד'.

פורסם

אם תגלה לנו איזה רכב נוכל לעזור

אני מסכים עם רפי ומוסיף קטבים של המצבר

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

סליחה לא ראיתי שפרסמת כבר.

ןלעינייננו

אם יש אימובילייזר או אזעקה אני ממליץ ללכת למתקין שיפסול או

ימצא שמשם התקלה.

אם וזה לא משם תחושותיי מצביעות על סוויץ כי אתה טוען שלאחר משחק

עם הסוויץ הרכב מניע

כמובן שאני לא פוסל את שאר הבדיקות שנכתבו כבר

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
איזה מכונית, שנת ייצור, הילוכים אוטומטיים או ידניים?. המידע הזה אולי יעזור לסייע.

מבלי לראות ולשמוע התקלה כשהיא קיימת, קשה לאבחן זאת אך אלו האפשרויות:

1. מתג הצתה.

2. מתנע (סטרטר).

3. מצבר חלש.

4. הארקת מנוע אינה טובה.

5. כבל או חוט חופשיים.

6. ברכב אוטומטי - ממסר מתנע פגום.

בברכה - רפי לין :smile:

האים האזעקה או האמובילייזר מנתק את הסטרטר ?. באם כן ,קודם תבטל ניתוק סטרטר עליידי המערכות הנ''ל , ורק אם זה לא עוזר אז בודק את המערכות שרפי המליץ.

שבוע טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • ספונסר פורום
פורסם

בגלל שאתה שומע את הקליק זה נראה לי כמו סטרטר עייף אם יש מצב שהוא לא מניע לך מיד תנסה לתת לו מכה קלה-לסטרטר

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היתה לי בעיה דומה שנבעה ממפל מתחים על הסטרטר.

פתרו לי אותה ע"י הרכבת ממסר הגברה - חיווט מחדש כך שהמצבר יחובר ישירות לסטרטר.

עובד נהדר אצלי.

פורסם

תודה על התגובות חברה,

לי דווקא נשמע הגיוני שזה סוויץ' כי הבעיה אינה קבועה (מה מוציא את מפלי מתח מהתמונה)

זה נשמע גם כמו סוויץ' כי כש אני משחק עם זה, זה הולך כך: רבע סיבוב באיטיות ימינה שמאלה , שמיניצ סיבו איטיות עד שזה "נתפס" ומניע. כמה דבר כזה יכול לעלות? מישהו תיקן דבר כזה פעם?

פורסם

ערב טוב

יש לגשת לחשמלאי איכותי לבדיקת התקלה, לאחר מכן החלט בעצמך מה ברצונך לעשות עם הממצאים .

ראשית יש לבדוק את המצבר, את מצב האלקטרוליט, ועמידות המצבר בעומס.

אם תקין, אזי יש לבדוק (בזמן שיש קליק ואין סטרטר) עם וולטמטר את פקודת חוט מס' 50 למתנע (להלן סטרטר) , צריך להגיע מתח מלא (יש להתחשב בנפילת המתח על המצבר באותו הרגע) אם אין מתח מלא, יש להתקין ממסר הגברה עזר.

אם יש מתח מלא, יש לבדוק עם וולטמטר, את היציאה מהסולונואיד לגוף המתנע , צריך להיות אותו המתח אשר נכנס בכניסה לסולונאיד (החיבור העליון)

לרוצים להקפיד עוד יותר, ניתן לבדוק את עומס ונפילת המתח על המצבר, זהו המתח שצריך להיות ביציאה מהסולונואיד, יתכן נפילה של 1/2-1 וולט, תקין.

מובן שיש לבדוק אפשרות למפלי מתח בין קוטבי הפלוס והחיבור למתנע, כמו גם את קוטבי המינוס וגוף המנוע והבודי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...