Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מגבר מונו של רוקפורד דגם 3001 , לפי הנתונים שלו הוא מוציא 150 ב4 אוהם ו300 ב2 אוהם ,

בימים הקרובים אני מתקונן לקנות סאב של פוקאל שאני רוצה לחבר אליו , אבל יש בעיה הסאב 400 rms!

מה אני יכול לעשות יש דרך כל שהיא שאותו מונו ירים אותו סאב? מה אני עושה ואם אין סיכוי אולי למישו יש להציע מונו טוב במחיר של עד 1700 שח? אבל זה במקרה הסופי... :cry:

פורסם

אם אתה מתכוון לישן שנראה כמו בלוק הוא מוצהר 300 ב2 בפועל זה 400 ב2 הוא אנדר רטייד ידוע

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

קודם כל תקנה את הסאב, אח"כ תראה בעצמך איזה תוצאות אתה מפיק ממנו בעזרת המגבר הזה

אני מאמין שהוא ירים אותו, אבל הדרך הכי טובה לראות אם הוא מספיק לו זה לחבר את הסאב שלך למגבר של מישהו אחר שהוא קצת יותר חזק ואז אתה באמת תוכל לדעת אם המגבר הזה מספיק לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אכפת לך אם הוא לא מקבל 400 וואט ? ? ?

תחבר אותו כמו lanosforce כתב, תשמע ואם לא יהיה לך טוב תוציא 1700 שקל ויותר.

בברכה,

קורווין.

נ.ב. אני מרגיש פה מיום ליום שלאנשים פשוט לא אכפת מהכסף שלהם אלא ממה שיגידו להם...

. למחשבה

• תוכן חדש...