Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ פורד גרנדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בשביל הסקרנות: האם ידוע על אחת (נוסעת, נוסעת) בארץ? אם כן - איזו? בשנות ה- 70 נתקלתי בה לא אחת באירופה והיא נחשבה (אז) לרכב מעולה. היו דגמים ברמת גימור של ג'יהה והייתה אף אחת שקיבלה מנוע קוזוורט, אשר בשילוב עם ההנעה האחורית הפך אותה לבלתי אפשרית...

תודה.

פורסם

למרבה ההפתעה, ראיתי לפני כחודש אחת מדגם יותר מוקדם (ויותר יפה בעיניי) נוסעת, ראיתי אותה בצומת בית דגן, הייתה בצבע כחול, נהג בה בחור דתי, והאוטו נראה ממש לא רע (כלומר, זקוק לצבע וקצת פחחות, אבל לא חלודה מתפוררת לגמרי!)! חשבתי, שכולן כבר נכחדו! חבל, שלא רדפתי אחריו, בשביל לשאול "מה, מי, מו?"... כלומר, הבחור הרי בפרוש לא אספן, ויש סיכוי סביר, שבתקלה הראשונה פשוט יזרוק את האוטו, וחבל... מישהו מכיר את האוטו המדובר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אני זוכר נכון , בדגמים הישנים הרכב הופיע תחת השם פורד קונסול ולאחר מכן גרנדה.

אני מדבר על שנות השבעים.מי יכול להוסיף מידע ?

פורסם

להורי היה בעבר פורד קונסול.

הרכב היה סטיישן, מנוע 2.3 , 6 צילינדר.

לצערי הייתי צעיר מדי בכדי לנהוג בו כך שחוות דעת "מקצועית" לא אוכל לתת.

אנסה למצוא תמונה מאז ולהעלות אותה

פורסם

בוודאי שיש ,

אני אישית זוכר בקריות שהסתובבה אחת לפני שנים רבות .

היו כאלה , לא הרבה , זה לא היה רכב פופולרי אבל בהחלט היו כאלה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ישנה אחת אצלי בעיר (אריאל) נוסעת. יש מצב שהוא מוכר אותה. דיברתי איתו פעם אחת והוא אמר לי 8 וחצי. אני יחפש לך אותה שוב.

austin metro 1.3hl אהבה הכי גדול ברכב הכי קטן :grin: ,

כול החיים שבניתה יוכולם להרס בשנייה אז תוריד את הרגל מהגז ותן לי לחתוך אותה בשקט, http://aviadsolomon.hevre.co.il

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
רק בשביל הסקרנות: האם ידוע על אחת (נוסעת, נוסעת) בארץ? אם כן - איזו? בשנות ה- 70 נתקלתי בה לא אחת באירופה והיא נחשבה (אז) לרכב מעולה. היו דגמים ברמת גימור של ג'יהה והייתה אף אחת שקיבלה מנוע קוזוורט, אשר בשילוב עם ההנעה האחורית הפך אותה לבלתי אפשרית...

תודה.

לאבי היתה גרנדה ב79 או 80 רכב חזק מאוד עם 6 צילינדר

דומה לטאונוס 26M במנוע

לקח הרבה דלק והתנהל בכבדות

פורסם

קודם כל- למי, שלא שם לב- העלתם שרשור מלפני שנתיים!:-) בכל מיקרה, אם כבר העלתם אותו- אני שמח לבשר, שיחסית לא מזמן ראיתי את הגרנדה הכחולה המדוברת שוב, ...במפגש המועדון! (טוב, לא ממש במפגש, אבל חונה ליד, ובאה להתעניין במפגש):-) נהג בה בחור, שטען, שלא ימכור לעולם ומאד אוהב את האוטו שלו. האוטו מוזנח, אבל ממשיך לנסוע!8)

למרבה ההפתעה, ראיתי לפני כחודש אחת מדגם יותר מוקדם (ויותר יפה בעיניי) נוסעת, ראיתי אותה בצומת בית דגן, הייתה בצבע כחול, נהג בה בחור דתי, והאוטו נראה ממש לא רע (כלומר, זקוק לצבע וקצת פחחות, אבל לא חלודה מתפוררת לגמרי!)! חשבתי, שכולן כבר נכחדו! חבל, שלא רדפתי אחריו, בשביל לשאול "מה, מי, מו?"... כלומר, הבחור הרי בפרוש לא אספן, ויש סיכוי סביר, שבתקלה הראשונה פשוט יזרוק את האוטו, וחבל... מישהו מכיר את האוטו המדובר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היתה לי אחד לפני 5 שנים, שנת 85 מנוע 2.0 V6 גיר רגיל.

היתה עוד אחד בנצרת(מושבתת) עם גיר אוטומט.

כל זה, כמובן לפני 5 שנים.

Omnia mea mecum porto

פורסם
להורי היה בעבר פורד קונסול.

הרכב היה סטיישן, מנוע 2.3 , 6 צילינדר.

לצערי הייתי צעיר מדי בכדי לנהוג בו כך שחוות דעת "מקצועית" לא אוכל לתת.

אנסה למצוא תמונה מאז ולהעלות אותה

נו, אם כבר עלה שרשור מלפני שנתיים אז גם להורי היה את אותו פורד קונסול ואני כן זכיתי לנהוג עליו ואפילו לקמט את מכסה המנוע שלו בנשיקה עם הרכב שנסע לפני. מה שאני זוכר מהרכב הזה זו תחרות ביני לבין אאודי 100 בכביש החוף שבכל פתיחה עד להילוך השלישי בגיר האוטומט הובלתי ואחר כך האאודי הייתה עוקפת אותי בטיל. אין לי מושג מה עלה בגורלו של הקונסול אני רק זוכר שמאוד שמחתי כשאבי החליף אותו בבימר 1502 שנת 76.

ארז רונן

פורסם

בעיר שלי באוקראינה היה פורד גרנדה/סקורפיו (הדגם שבא אחרי הגרנדה, נראה כמו סיירה מגודלת) כמו זבל, שלא לדבר על סיירה (דווקא קורטינה(טאונוס בשם הגרמני) היה אוטו יחסית נדיר).

גם היה הרבה מהמתחרה שלה - אופל אומגה.

מה שמעניין, הוא שאחרי סקורפיו פורד הפסיקו לייצר מכוניות מנהלים גדולות, ונכון לעכשיו ספינת הדגל שלהם זה מונדאו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מונדאו החדש לא גדול מספיק?!:roll::shock:

• תוכן חדש...