Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באאודי איי 3 שלי שמת 98 אוטומטית 1800.

כל שבוע בערך נדלקת לי המנורה של המים,והמיכל פשוט ריק ואני צריך לשים מים.

האוטו נבדק בבדיקת לחץ שלא הראתה על שום נזילה,מה יכולה להיות הבעיה?

בגלל שכל שבוע אני צריך להשים מים שוב אני שם מים ולא את הנוזל קירור האדום ואני יודע שזה מזיק מאוד לרכב,החלפתי קולר גיר לא מזמן שהיה סתום בגלל שימוש במים ולא בנוזל קירור ואני לא רוצה שיקרה לי שוב..

אני מפחד ללכת לקלדס עם הבעיה כי אני מפחד שידפקו לי מכיר,מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שיהיה לי לפחות כיוון? ואולי יש איזה בדיקה פשוטה שאני אפילו יכול לעשות כדי לבדוק מאיפה הבעיה?

עוד שאלה,בגלל שהקולר גיר היה סתום הגיר היה מתחמם והשמן גיר נהיה שחור שחור פחם,ראיתי את זה במוסך שהחליפו לי את הקולר גיר השמן היה פשוט שחור,כנראה שהוא נשרף בגלל שהגיר היה מתחמם,מומלץ להחליף שמן גיר או להשאיר ככה?

שאלה אחרונה..זונות שרטו לי את כל האוטו עם מפתח או משהו וכל האטו מש כל האוטו שרוט עכשיו...ממש חריטות,בכל חלקי האוטו,הביטוח מקיף אמור לכסות דברים כאלה? וכמה בדרך כלל אני יצטרך לשלם על השתתפות עצמית לצבע כללי לאוטו ?סוכן ביטוח חבר של ההורים שלי אמר בגלל שאני נהג חדש זה בסביבות ה4 אלף שקל..נסחפו קצת לא? מה הקשר שאני נהג חדש זה לא היה בזמן נסיעה זה אנשים עשו שהאוטו היה בחניה..

ובכללי מישהו מכיר פחח טוב שיעשה לי צבע כללי במחיר טוב? האוטו צבע כחול מטאל.

תודה רבהההההההה

פורסם

תן לי להבין.

אתה יודע שתה מזיק לרכב כשאתה שם מים במקום נוזל קירור ואתה בכל זאת שם?

השתתפות עצמית 4אש"ח לא הגיונית. במקום שאנחנו ננחש - תתקשר לסוכן הביטוח שלך ותשאל.

בקשר לאיבוד המים, כנס למוסך, שיעשו בדיקה ותחזור לפה עם הבדיקה והצעת המחיר.

נ.ב.

פעם הבאה כשאתה רוצה שיעזרו לך יהיה מאוד נחמד אם תשתמש בפסיקים ונקודות, הרבה יותר נעים לקרוא ככה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותיקח את האוטו למוסך אמין שמכיר את הרכבים של הAUDI

שמן גיר שחור - דורש החלפה.

ומים סתם לא נעלמים, יש בריחה מאיפה שהוא כנראה. בקיצור אל תזניח כדי לא להגיע למצב של שיפוץ ראש מנוע, דבר שיעלה לך כמה אלפי שקלים בודדים וחבל.

אל תשכח שאתה מחזיק רכב לא זול, ובמקרה של תקלה החלקים והעבודה יעלו לך בהתאם.

פורסם

לא באמת "הלך", מה שקרה, זה או שראש מנוע התחמם והתעקם, או שסתם נפרץ לך אטם ראש.

אם במקרה אתה רואה סימנים של נוזל קירור מסביב לפיית עודפים של מיכל עיבוי - זה מחזק את התאוריה.

איך בודקים? הבדיקה האולטימטיבית שתראה את זה, היא לחץ הפוך - מכניסים אויר בלחץ גבוה לחלל תא שריפה, רואים את אחוזי הבריחה, ואחרי זה מסתכלים, לאן הבריחה (מאיפה יוצא האויר בלחץ). אם הוא יוצא מהרדיאטור (רואים הפרעות במפלס מים, ומרגישים אויר יוצא מהפקק הפתוח של הרדיאטור) - אז אטם ראש נפרץ. אם הוא נפרץ, רוב הסיכויים שגם תראה סימנים של מים בשמן - "נס קפה" על הפקק של מילוי שמן. תעשה חיפוש על "אטם ראש מנוע", תקרא.

כמה יעלה? אין לי מושג.

[עריכה] שכחתי עוד כמה דברים.

קודם כל, כמו שכתבו אחריי, יש מצב שהפקק מקולקל.

דבר שני, במקרה שהראש התעקם, לוקחים אותו לחרט שעושה יישור שטח. המחיר נע מ-150 ש"ח וגבוה למעלה, תלוי, כמה עשקן הוא בעל מקצוע.

פורסם

האם המנוע גם מתחמם או רק מאבד מים?

האם יתכן שפקק המילוי אצלך מקולקל? במצב כזה המים עלולים לרתוח גם בטמפרטורה נורמאלית ולהתאדות או לגלוש דרך צינור העודפים.

• תוכן חדש...