Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחורה בצבא עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם סיאט לאון?

מודל 2002 נכנסת בתקציב,רכב איכותי בנוי טוב,יפה מאוד ולא יקר כמו הגולף.

אין ממש הרבה על הכביש אז אולי יהיה טיפה קשה למצוא.

פורסם

באמת שלפי מה שנשמע אין צורך ברכב גדול.

ולכן נשמע שפיזו 206 תתאים.

רכב חמוד, ובגרסת ה1.6 אוטומט נוסעת סביר.

מה323 תשכח. רכב באמת בינוני מינוס ורק בישראל הוא תפס כל כך חזק (ואני עד היום לא מבין למה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

@White-Night

קודם כל אני גבר ואני קונה את הרכב לחברה שלי (סתם שמתי לב שכתבת במין נשי "אוהבת" "תמצאי" וכו)

אגב תודה על העצה :).

@audi A8

הצעה טובה אבל אני דיי מפחד מירידת הערך השנתי האוטו באמת כמו שאתה מתאר אותו אבל צריך גם לחשוב הלאה לעוד כמה שנים, תודה בכל זאת על ההצעה.

@יבין

אני מסכים איתך שעדיף מיני אבל כמו שאמרתי לפני זה אני אישית מעדיף להתרחק מצרפתיות בגלל בעיות אלקטרוניקה\חשמל שעלות החלפת חיישן פשוט יכולה להגיע לאלפי שקלים. וחוץ מזה הצעתי לחברה שלי אותו והיא אמרה שהיא לא כלכך אוהבת איך שהוא נראה ומכיוון שלפי איך שאני רואה זה אחד מהמדדים היותר חשובים לה פג'ו נופלת מהפרק.

משהו יכול לתת לי סדר גודל של טיפול של אסטרה ופולו כלומר עלות חלקים פחות או יותר. אני וחבברתי דיי סגורים שהאוטו הבא יהיה אחד מהם אבל עדיין רוצים לדעת האם מבחינה כלכלית כדאי לקחת אוטו גרמני.

אגב תודה רבה מראש לכל אלה שענו ו\או יענו בעתיד. :)

• תוכן חדש...