Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רנו סניק 2001

איך אני מאפס את נורת ה SERVICE שאמורה להתריע על הגעת זמן טיפול תקופתי

את הטיפולים אני עושה לבדי -הבנתי שאם עושים בחברה הם מאפסים

תודה

קובי

פורסם

אם יש לך AUTODATA אז תבדוק שם כי רשום גם על הדברים האלו.

בכל אופן אתה יכול נסות מה שתופס לגבי רכבי ב'גו.

אתה לוחץ על מד איפוס ק"מ ומחזיק ככה מסובב את הסוי'ץ עד לפני ההנעה ואז בב'גו יש מספור שרץ לאחור מ10 עד 1ואז מופיע ק"מ חדש על הצג שאומר שזה זמן הטיפול הבא שלך.

אח"כ תניע כרגיל והמפתח אמור להעלם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

נורת Service ברנו לא מתריעה על הטיפול הקרב אלא על בעייה כלשהי שמחייבת כניסה למוסך.

מציע להיכנס בהקדם למורשה רנו ולחבר לסורק תקלות.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
נורת Service ברנו לא מתריעה על הטיפול הקרב אלא על בעייה כלשהי שמחייבת כניסה למוסך.

ליאור

ואני חשבתי שכל הצרפתים אותו דבר.

(מתקלחים עם דאורדורנט).

:oops:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ליאור

למיטב זכרוני, זה לא מה שהיה בקנגו 2002 שלי. הוא התריע עם הנורה הזו לפני כל טיפול.

פורסם

גם בקנגו וגם במגאן נורית ה-SER מעידה על בעיה לגבי הסניק שהוא קצת יותר מפואר יש לבדוק מספר דברים : מפלס שמן מנוע ,מפלס נוזל קירור ,מפלס נוזל שמשות (ברכב יש גם מיכל נפרד לפנסים אם יש שפריצרים במגן הקדמי) לאחר שכל זה תקין ואין נורית נוספת שדולקת עם המנורה (ABS או כרית אויר ) אז כנס למורשה וכמובן שאם אחת המנורות שציינתי דולקת אז וותר על בדיקות המיפלס וכנס למורשה !

בברכה !

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...