Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא מפתחי המזגן אדים(כנראה) כמו עשן לבן, בלי ריח. לפעמים אני רואה טיפות בפתחים ואפילו ניתזים מהפתחים.

בבדיקת רכב לא גילו בעיה במזגן ואמרו שזה דבר שכיח במזגנים שיוצא אדים. לא יצא לי בשום רכב שהייתי לראות "מיסוך עשן" כזה מהמזגן. מבחינת קירור אין בעיה.

מישהו נתקל בדבר כזה? נשמע הגיוני שזה באמת אדים? זה שכיח?

פורסם

קורה , בעיקר אם יש חלונות פתוחים או כל חדירת אוויר לח אחר לתא הנוסעים , ואתה מגביר את עוצמת המאוורר ממינימום למקסימום במכה. פשוט הצטברות אדי מים.

פורסם

האמת שתמיד יש על השמשה הקידמית אדים , אך בקשר לפתיחת חלונות והגברת עוצמה , אז זהו שלא. לא פותח חלון ולא מגביר בבת אחת את העוצמה של המזגן .

ניסיתי את כול האפשרויות שיש למזגן ובכל מצב, אך זה לא עוזר ויתרה מזאת זה לאו דווקא קורה רק בבוקר אלה פיתאום גם באמצע נסיעה בזמנים שונים במהלך היום.

אני לא יודע אם יש קשר אך היום הרכב היה בחברה עקב טפטוף מים על הרגל של הנהג .

להלן הממצאים על פי ציטוט מהקבלה , נבדק . יש נזילת מים ממבון/ממפון/ממבון/ממבוך (אין לי מושג מה היתה המילה הזאת ,הכתב לא ברור) פנימי ,הוזמן חלק ,נעשה חבור ישיר.

הרכב הוא מהעבודה של האישה, ניו קופל לכן אין לי גם נגישות לראות מה באמת עושים איתו כאשר הוא בטיפול.

פורסם

מה שאתה רואה אינו עשן.אלו פתיתי קרח(ערפל) שהצתברו על המאייד ונזרקים ע"י המפוח.

משום שהאוויר לא יכול להמיס אותם ולהוציאם דרך המרזב.

נתקלתי בזה לא פעם.

הסיבה היא, לא הפעם אשאיר לחברי יצחקי להסביר. :-D

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מסך עשן לבן, שהוא למעשה ערפל קרח כפי שציין קודמי, היא תופעה לא תקינה של מערכת המזגן, ונובעת מטרמוסטט לא מכוון (מזגן קופא) שסתום התפשטות לא תקין או ברכב בעל מדחס ספיקה משתנה- מדחס פגום.

פורסם

דניאל, כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש, עם התאורים המדוייקים שלך.

אני תוהה מאיין הידע ?.

בברכה דוד.

פורסם

במידה ולא קיימת שום תקלה במערכת מיזוג האוויר ברכב, אזי שמר הסביר נכון את התופעה.

ברכב הקודם שלי גולף דור 4 שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב מהחברה, קרה לי מספר פעמים של פליטת אדים מפתחי האיוורור והצטברות של מים על פתחי האיורור מה שבסופו של דבר גורם גם לריח רע בתעלות המיזוג.

למה ? כי אנוכי מעשן ונוסע עם חלונות פתוחים לרווחה ומזגן על מכסימום קירור וספיקה.

היום אני לא מעשן ברכב ונוסע עם חלונות סגורים ואין שום זכר לתופעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא קשור לעישון וחלונות פתוחים.....

קורה לי לעיטים ממש נדירות, וזה קורה בשניות הראשונות של הפעלת המזגן לראשונה באותו היום, ואם החלונות היו סגורים או פתוחים זה ממש לא העניין.

פורסם
ברכב הקודם שלי גולף דור 4 שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב מהחברה, קרה לי מספר פעמים של פליטת אדים מפתחי האיוורור והצטברות של מים על פתחי האיורור מה שבסופו של דבר גורם גם לריח רע בתעלות המיזוג.

למה ? כי אנוכי מעשן ונוסע עם חלונות פתוחים לרווחה ומזגן על מכסימום קירור וספיקה.

פעולת מחאה לגיטימית של מערכת המיזוג נגד העישון שלך...
פורסם
במידה ולא קיימת שום תקלה במערכת מיזוג האוויר ברכב, אזי התופעה לא תתרחש .שמר הסביר נכון את התופעה.

למה ? כי אנוכי מעשן ונוסע עם חלונות פתוחים לרווחה ומזגן על מכסימום קירור וספיקה.אין קשר לערפל.

בברכה דוד.

פורסם

דוד,

תנסה להסביר מה גרם לתופעה ברכב מסוג גולף שיצא מהאריזה והתופעה של היווצרות אדים התרחשה אצלי ברכב.

יש לציין שמערכת מיזוג האוויר הינה בעלת בקרת אקלים ממוחשבת ומדחס בעל ספיקה משתנה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...