Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ, עד 200 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זה כנראה הולך להיות התרד שבסופו נקבל החלטה לגבי רכישת הרכב שתכננו כבר הרבה זמן.

חשבנו בהתחלה על פרייבט למיניהן ומכיוון שכבר קיימת אחת נהדרת החלטנו שזה הולך להיות ג'יפ.

ככה...

ג'יפ, כמה שיותר יוקרתי עם פוזה, אך עם זאת זה לא הדבר שירגום לנו לא לרכוש משהו אחר שיכול להיות טוב, הכל תלוי באופציות.

לא יוצאים בכללל לשטח, אף פעם.

שנתון מעל 2001.

תקציב: 200,000 ש"ח.

אממ...מבין כל האפשרויות, שברור שיהיו הוצאות נלוות, העדיפות תהיה לזו שתהיה עם הכי פחות.

הכל הולך...מגרמניות, לאמריקאיות ותמניות אם כדאי [=

תודה רבה.

[=

פורסם
ג'יפ, כמה שיותר יוקרתי עם פוזה, ...

לא יוצאים בכללל לשטח, אף פעם.

למה עדיין לא נמצא היצרן שירים את הכפפה וייצר קיט שאפשר להתקין על רכב רגיל שיראה כמו ג'יפ יוקרתי?

לגופו של עיניין, נראה לי שביואיק רנדוו זה הדבר שאתה מחפש. מראה 4X4,יוקרה וריפודי עור, ואין כל חשש שתזיק לו בירידות לשטח שאינן עושות לו טוב.

איכות הנסיעה בכביש אמורה להיות גבוהה באופן משמעותי מרכבי שטח.

אין בפני מחירון, אבל סביר שבסכום הזה תמצא אפילו אחד שעדיין בתקופת האחריות.

פורסם

ג'יפ נועד לשטח בידיוק כמו שסירה נועדה למיים .אחזקת ג'יפ שלא לצורכי הנאה בשטח ניראת לי מיותרת לחלוטין מכמה סיבות :

1. עלות אחזקה וטיפולים יקרה יותר

2. פחות נוחות בנסיעה

3.פחות יציבות בשל הגובה כלומר פחות בטיחותי

4.אני לא רואה שום הצדקה לשלם על אוטו רק בגלל פוזה .

ואם אתה ממש נעול אז תקנה לך איזה פג'רו קצר או לנד קרוזר כמו כל העדר שחוץ מלעלות על מדרכות לידי בתי קפה לא נותנים לג'יפ לראות מה זה שטח

ב200 אלף תוכל לקנות אוטו ספורט שתפיק ממנו יותר הנאה וגם "פוזה"

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

רנדוו אופציה מעולה. קרוסאובר שנועד בעיקר לכביש, למעשה, זה יותר מיניוואן מרכב שטח. לדעתי הוא המועמד הטוב ביותר.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

לדעתי קינג קצר, אני קצת משוחד למען האמת גם..

יש לנו אחד כזה במשפחה ואנחנו מאוד מרוצים, רכב אמין מאוד, 0 תקלות עד היום לא הייתה תקלה אחת והוא מודל 2004, די נוח, חזק מאוד, נוח על הכביש לא קופצני מידי אבל כמובן לא כמו רכב רגיל, ואמרת שחשובה לך פוזה אז ג'יפ כזה קצר בצבע שחור לדעתי יהיה לך מעולה.

ורק שתדע, אם תירצה בכל אופן לטייל קצת עם הג'יפ בשטח אז הוא בסדר גמור עשיתי עם שלי המון טיולים ומעולם לא התאכזבתי.

קח בחשבון רק שהאחזקה של רכב כזה מאוד יקרה, ביטוח בסביבות ה9000+ בשנה, טיפולים די יקרים, אגרה יקרה, כדאי שתבדוק את הנושא הזה!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לפי דעתי עליו ללכת על הביואיק שכן זה לא ממש רכב לשטח אלא יותר מניקור-מוביל מה שהוא בדיוק צריך.. אוטו חמוד ויפה שיסיע את המשפחה לדודים בסביון.

פורסם

אפשרויות:

לנדקרוזר משנתון יחסית גבוה (ואפילו להתפנק על ה4.0 ל' בנזין)

ML של מרצדס, מאובזר,מפנק בעל מקדם פוזה גבוהה (יכול להיות שמחירי המשומשות צנח עקב כניסת

הדגם החדש, כך שזה יכול להיות מציאה של ממש).

X5- מהשנתונים הראשונים. רכב מפנק ומפואר בעל יכולות כביש טובות.

אאודי אולרוד- פחות בלינג מהשאר, אבל יכולות כביש ושטח טובות מפואר ומפנק כמו A6.

1.8T 8)

פורסם

nVIDIA - דודים יש בהרצליה פיתוח סביון עוד לא [=

פאג'רו קינג וכל הלאנדקרוזרים למיניהם אלו מכוניות שעומדות במה שאמרתי זה נכון, אבל אני והמשפחה לא רוצים ללכת עם "העדר", כמו שמישהו כבר אמר פה, לכן ביואיק נשמע טוב ראיתי שהרבה המליצו.

האמת שהכי היה טוב X5 אבל לא הצלחתי למצוא.

מרצדס ML נראה סתמי ביותר, בשנתון שאנו מחפשים...וסתם ביטוח יקר והוצאות על אוטו שנראה ככה...

אשמח לקבל עוד המלצות, ו/או קישורים למכירות של המכוניות המדוברות. גם לאנדקרוזר ייתקבל כרגע, רק לא מציבושי כי היה לנו.

[=

פורסם

לא חושב...

אם כבר אז היינו הולכים עד הסוף עם פרייב כלשהי /= איזה A6 או E 2002 ככה...

רצינו ג'יפ [=

אבל תודה.

אשמח לקבל עוד תגובות ועוד הצעות [=

[=

פורסם

קודם כל- גם אני בדעה ש"עזוב אותך מג'יפ" אם אין כוונה לרדת מכבישים.

אבל אם כן, ג'יפ גראנד צ'רוקי יכול להיות מעניין, ג'יפ חזק ונוח (למרות שקצת צפוף ועם עיצוב פנים מעט דל), גרסת הבנזין כיפית לאללה, ובגרסת הדיזל הוא חולק את המנוע המצויין עם מרצדס ML.

יש לו גם אח קטן- הליברטי, שב200 אלף אתה יכול לקנות כמעט חדש. בשטח הוא לא ג'יפ אמיתי, אבל בכביש הוא נראה כאילו הוא כן- וזה טוב, מבחינתך.

מבחן שטח של של ליברטי:

http://www.jeepolog.com/174.html

X5 אוטו מצויין- הדיזל וגם הבנזין. יותר אוטו ופחות ג'יפ משאר החבורה, ואני אומר את זה לחיוב, בהקשר שלך.

אני לא יודע אם יש דיסקברי 2005 משומשים, ולא יודע מה המחיר שלהם, אבל מדובר ברכב טוב ומיוחד, גם בכביש וגם בשטח- התנהגות הכביש שלו לא מגיעה לרמה של הX5, אבל הוא נוח יותר כמעט מכל דבר אחר על הכביש.

הנה שני מבחני שטח שלו:

http://www.jeepolog.com/182.html

http://www.jeepolog.com/213.html

הML רכב נהדר גם כן. מוזר לומר את זה על מרצדס, אבל הוא באמת חסר פוזה... אז אולי הוא לא בשבילך.

אסף.

פורסם

אסף אני מאוד מודה לך.

אכן ה-X5 מוביל, רק לא הצלחתי למצוא א-ף הודעת מכירה של הגיפ מעל שנתון 2001 ובתקציב הנ"ל.

מהגרנד שירוקי ואחיו אני לא רוצה, בלי סיבה מיוחדת. לא התחברתי כל כך...לרמות שנסעתי עליו והתרשמתי לטובה... אבל חסר משהו..

ML מהשנתון המובקש לא שווה את זה.

מה דעתך על הביואיק שהרבה המליצו לי?

אשמח לשמוע עוד ממך, ומכולם אשמח לשמוע עוד הצעות ולקבל מודעות מכירה כי אני מחפש כבר הרבה זמן...

[=

פורסם

הביואיק רנדוו הוא לא רכב שטח. מקסימום ואן 4X4 מכוער במיוחד (נכון, היצירות החדשות של סאנגגיונג מכוערות יותר, אבל עדיין)

לא נוח באופן מורגש- מתנהג ומרגיש כמו מיניואן אמריקאי- ואני מתכוון לזה באופן הכי שלילי שיש.

בניגוד לכמה רכב שטח רכים אחרים הרנדוו, הוא לא "גם וגם", אלא להיפך- הוא סובל מכל החסרונות של רכב שטח, וגם מכל החסרונות של מיניוואן אמריקאי, בלי ליהנות מהיתרונות של אף אחד מהם.

והוא מכוער.

(אבל זה באמת ענין של טעם)

אסף.

פורסם

rubihen , תודה אבל לא תודה,

זה ממש לא מה שאנחנו מחפשים כאן. אבל שוב תודה.

אסף,

מעניין שאתה אומר את זה לאחר כל ההמלצות.

בקשר למראה לטעמי הוא יפה ומרשים מבפרונט אבל יש לו אחורה שאני לא יכול לסבול...שמזכיר לי מיניוואן מיושן.

אממ...כרגע נשארתי עם ה-X5, רק שאני לא מצליח למצוא מודעות מכירה.

אשמח לשמוע עוד דעות לגביי הביואיק,

וגם האם ה-X5 היא בחירה טובה,

בנוסף אשמח לקבל מודעות מכירה וכמו כן המלצות נוספות על רכבים שונים או אלה שכבר צוינו, תודה.

[=

• תוכן חדש...