Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו פאר משפחתי 500K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך הרבה אפשרויות לבדיקה, אלה האופציות שלך לפי הא'-ב'

אודי A6 3.2 קוואטרו או 3.0 TDI קוואטרו.

אלפא רומיאו 166 3.2 אוטו' או ידני (אופציה ידנית מאוד נדירה בסגמנט הזה בארץ).

ב.מ.וו 530 או 530D (דיזל) שקצת חורגת מהתקציב.

הונדה לג'נד, בקרוב בארץ עם מנוע 3.5 אם אני זוכר נכון.

וולוו S80 T6.

יגואר S-TYPE 3.0.

לקסוס GS 300.

מרצדס E-CLASS 350 או CDI280 (דיזל).

סאאב 9-5 2.3 טורבו.

סיטרואן C6 בקרוב בארץ (כבר ראיתי כזאת על הכביש אבל אין במחירון) עם מנועי V6 בנזין 3.0 או טורבו דיזל 2.7 עם הספקים של 210 כ"ס.

קאדילק STS V8 4.6 קצת חורגת מהתקציב.

קרייזלר 300C 3.5.

אני באופן אישי הייתי בוחר בב.מ.וו 530 אבל עוד אפציות מעניינות מבחינתי היא האלפא הידנית או הקאדילק מכיוון שהיא מגיעה עם מנוע מאוד חזק והיא בכלל שייכת לסגמנט הפאר.

בהצלחה בבחירה.

באנדם עם תקציב של 500K רוצה להתפנק עם הכסף אתה מציע לו סיטרואן? הונדה? אלפא רומיאו?

למה נראה לך הגיוני שאנשים ישלמו על הלג'נד 495,000 ש"ח? בוא תסביר לי איזה פרייאר יקנה

אותה ות'אמת יש כזה אחד מסתובב בב"ש....

דעתי היא, אדם בעל סכום של 500K לא צריך לחשוב בכלל לאיזה כיוון ללכת או מרצדס או במוו

ואפשר להכניס גם את האודי אבל דעתי שמרצדס לא סופרת את כל החברות מבחינת הכל, אדם בעל

מרצדס נחשב כבעל מעמד טוב מאשר במוו שלכולנו עולה בראש "מי זה העבריין הזה"...

עזוב בחור, לך על מרצדס דגמי C קלאס,E קלאס.

אני מקווה שלא תתנפלו או תצעקו, אלו דעותי

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

קבוצה שלמה של מכוניות העונות על הדרישות שלך נקראת קבוצת הסלון.

עם מנוע 3000 סמ"ק הפופולרי בקבוצה המכוניות הללו נמכות בדיוק בטווח המחיר שלך בין 400-480 אלף ש"ח (צריך לשמור 20-40 אלף ש"ח לתוספות)

שבעה יצרנים שונים נמצאים בקטגוריה -

http://motocar.co.il/motocar/model/compare_multi.asp?id=11737&model=1924

ב.מ.וו עם סדרה 5 ומרצדס עם E-Class הן המתמודדות המסורתיות והנמכרות יותר בארץ.

העולה החדשה היא הלקסוס GS.

מרבית המשתתפים כאן היו לוקחים את הבמוו בעיניים עצומות. השאלה היא האם הדרישות שלהם ושלך זהות.

האם אתה מעונין ברכב המשדר יותר מכובדות או מצליחנות. מיוחדות (יחסית לעשירים אחרים) או קונפורמיות (מה שיש לכל העשירים)?

ובעיקר, מה המקצוע שלך -

עורך דין - במוו

סוכן ביטוח - מרצדס

היי טק - לקסוס

שוק ההון - יגואר

ואם אתה לא רוצה שכל הרחוב ידע שהנה עובר פה מצליחן אז הפאסאט טורבו ב 280 אלף משאירה לך הרבה עודף.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...