Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישפחתית חדשה ב170-180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לירכוש רכב בטווח מחירים 170-180 אלף שקל, חדש מהחברה אוטומט, המיועד למישפחה בת 5 נפשות.

חשובה ביותר האמינות, הבטיחות, צריכת הדלק ומרווח סביר מאחור.

כרגע אני מתלבט בין מאזדה 6 פריום,ניסן פרמירה, הונדה אקורד ופז'ו 407.

מה אתם ממליצים? מה הכי כדאי? האם יש עוד מכוניות בתווח הזה ששוה להסתכל עליהם?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני מחזק את דברי קודמי , המרווח מאחור של הסיטרואין הכי טוב (בהשוואה למאזדה 6 ולאקורד שבהם נסעתי )

אם זה דבר חשוב אז הC5 הכי טובה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם הבטיחות שלה הכי טובה ואם אני לא טועה, לפי EURO-NCAP המכונית הכי בטוחה שנבחנה (Overall 36).

מרווח ממש ממש גדול מאחור תמצא בסקודה סופרב, אבל היא לא נכנסת בתקציב כחדשה לפי מחירון "אוטו", אז אולי כיד שניה אם אתה מעוניין.

פורסם

שלום, ברצוני לירכוש רכב בטווח מחירים 170-180 אלף שקל, חדש מהחברה אוטומט, המיועד למישפחה בת 5 נפשות.

חשובה ביותר האמינות, הבטיחות, צריכת הדלק ומרווח סביר מאחור.

כרגע אני מתלבט בין מאזדה 6 פריום,ניסן פרמירה, הונדה אקורד ופז'ו 407.

מה אתם ממליצים? מה הכי כדאי? האם יש עוד מכוניות בתווח הזה ששוה להסתכל עליהם?

שברולט מאליבו החדשה? אפילו ישאר כסף בצד אם אינני טועה...

אוטו מצויין לדעתי, צריכת דלק טובה עד שלוחצים על הגז (מנוע 3.5L),

מרווחת חזקה ויציבה...

פורסם

המראה החיצוני וההגה החד (!) של ה 407 נותנים לה נקודות יתרון חשובות ביחס ל C5.

ה C5 אומנם יותר נוחה וקצת יותר מרווחת מאחור - אבל עדיין לא גורמת ל 407 להחוויר לידה. הבדל של 2 ס"מ במרווח בין הסרנים עדיין לא הופך את המרווח לרגליים בספסל האחורי למרווח של קורולה 95'.

למרות שכולן טובות ועם כולן "אי אפשר ליפול", אישית אם הייתי צריך לבחור בין C5 ל 407 אזי ה 407 היתה מנצחת (גם בגלל שנהגתי על שתיהן ועובדתית ה 407 מדברת טוב יותר למי שאוהב לנהוג וגם להשתמש בהגה).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, יש לך טעות בנוגע למושב האחורי, אז מה אם המרחק בין הסרנים הוא 2-3 ס"מ, זה באמת לא אומר הרבה ויש לכך המון דוגמאות, ה-407 אחת מהן.

שהייתי באולם תצוגה וישבתי במושב האחורי של ה-407 המרווח היה דיי מצומצם (וידוי: אני דיי ארוך), כנראה תוצאה של אילוצי עיצוב.

וגם בכל מבחן דרכים שנתקלתי בו כתבו על המרווח האחורי המצומצם.

פורסם

מה לגבי המונדיאו?

מרווחת, נוחה, נוסעת נהדר, ונראית אחלה. יצא לי לנסוע המון ברכב, וגם להיות נהג בחלק מהפעמים, ונהנתי מכל רגע. גם המושבים מאחור נוחים מאוד, ויש המון מקום לרגליים. ואני עוד בחור גבוה...

אני חושב המונדיאו שווה בדיקה !

!AWDSOME

פורסם

שלום,

תשקול גם את ה B4, יותר נוחה משלושת היפניות.

לגבי הניסן, קח בחשבון את הגיר הרציף "המוזר" ואת סחירות הרכב. לא ממש הצליח בישראל.

המאזדה נפוצה מדי, נעימה מבחוץ, פחות בפנים - אלא אם אתה מחסידי מושבי העור. גם רועשת יותר מכולן.

ההונדה מצויינת, רק נוחות נסיעה לא משכנעת, ואבזור קמצני.

ה 407 מלכת יופי. קצת צפופה מאחור, הגיר שלה מעצבן.

תעשה נהיגת מבחן במכוניות. תבדוק את המרווח מאחור. ותראה מה מתאים לך.

אגב בסובארו יש הנחה 11 אל"ש על ה B4 2007 לעמיתי חבר.

בהצלחה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

השבוע קיבלנו את המאליבו החדשה וסה"כ אוטו שנותן את הכי הרבה תמורה לכסף!

ב-170 אלף קיבלנו אוטו שעולה לדעתי מבחינת הכל על מזדות למינהם והונדות- ריפודי עור, חימום מושבים + חישמול מושבים, הנעה מרחוק, מנוע שעוד לא נראה כזה אצלנו במשפחה מגיע ל-100 תוך שניות בודדות.

יש לציין שבמשפחה שלי יש הונדה אקורד החדשה והיא צפופה שאי אפשר לתאר.

עוד דבר מסויים שברצוני להגיב עליו לפני שיקטלו את האוטו-

לפי השירשורים שראיתי פה באתר הרבה אנשים דיברו על ההגה הקל מידי וחסר התחושה של השברולט, ראוי לציין שההגה מבחינתי ומבחינת משפחתי הוא מעולה וטוב שכך, כל אדם עם מה שנוח לו ובמקרה שלנו-אם היה אפשר היינו מחברים הגה של משחק מחשב! :)

בהצלחה בחיפוש,

עידן.

פורסם
השבוע קיבלנו את המאליבו החדשה וסה"כ אוטו שנותן את הכי הרבה תמורה לכסף!

ב-170 אלף קיבלנו אוטו שעולה לדעתי מבחינת הכל על מזדות למינהם והונדות- ריפודי עור, חימום מושבים + חישמול מושבים, הנעה מרחוק, מנוע שעוד לא נראה כזה אצלנו במשפחה מגיע ל-100 תוך שניות בודדות.

יש לציין שבמשפחה שלי יש הונדה אקורד החדשה והיא צפופה שאי אפשר לתאר.

עוד דבר מסויים שברצוני להגיב עליו לפני שיקטלו את האוטו-

לפי השירשורים שראיתי פה באתר הרבה אנשים דיברו על ההגה הקל מידי וחסר התחושה של השברולט, ראוי לציין שההגה מבחינתי ומבחינת משפחתי הוא מעולה וטוב שכך, כל אדם עם מה שנוח לו ובמקרה שלנו-אם היה אפשר היינו מחברים הגה של משחק מחשב! :)

בהצלחה בחיפוש,

עידן.

שלום עידן,

תתחדש .

כרכב לנהיגה, המליבו גרועה מכל החמשיה הנ"ל . יתרונות המליבו כמו שאמרת- גודל, אבזור ומנוע גדול/מיושן/צמא.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אם כבר יש לך שלושה ילדים אז תבדוק את המאזדה 5 זה אוטו מצוין.

מיניואן עם התנהגות כביש טובה מרוב המשפחתיות שציינת וזה גם 7 מקומות שלא יהיה צפוף מידי מאחור....

פורסם

אם אמינות משחקת תפקיד משמעותי אז לדעתי הצרפתיות פחות אטרקטיביות.

יש מונדאו ו-B4 שיכולות לתת תמורה טובה מאוד.

אפשר אפילו לקחת פוקוס 2 ליטר ולהישאר עם עודף. היא בסך הכל מאוד מרווחת מאחורה, 3 אנשים יושבים בלי שזה יהיה עינוי.

ה-ניסן יכולה להיות מעניינת, אבל קח בחשבון שהשוק שלה די מת, כלומר אם אתה לא בונה על החזקת הרכב לטווח ארוך והרבה סבלנות במכירה - זה עשוי להיות משמעותי.

כיוון אחר - אם זה מדבר אליך - סובארו פורסטר. מציע יכולת שבילים מצויינת שלאחרות אין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המונדיאו מרווחת מאוד (!), מהנה בהחלט לנהיגה, לא נפוצה מדי - אך עדיין נפוצה מספיק - אמינה, סחירה ובכלל, מכונית נהדרת. אמנם היא מועמדת להחלפה תוך שנה-שנתיים, אבל כך גם המאזדה 6.

הייתי פוסל את הצרפתיות על הסף משיקולי אמינות ועמידות. B4 יכולה להיות אופציה מעניינת. אישית, הייתי גם בודק את הסקודה אוקטביה, והפולקסווגן גולף\ג'טה.

הן לא נופלות במאום מהמכוניות מהקטיגוריה הגדולה יותר, מציעות יחידות כוח מעולות (מדובר על המנועי 2.0FSI עם תיבות שישה הילוכים, הDSG במיוחד!), בטיחות גבוהה (חמישה כוכבים) ואבזור סביר בהחלט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...