Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי מחנות אוטו'ס בחיפה פיוניר 580

כומר הפרמייר.

בחלק מהת'רדים פה ראיתי שאמרו שרב הפרמייר בארץ הם

REFURBISHED וזה קצת מלחיץ אותי.

בנוגע לחנות הספציפית הזאת מישהו יודע אם הפרמייר ריפרבישד ואם החנות אמינה בכלל?

פורסם

שלח לפיוניר באתר שלהם לשרות הלקוחות שאלה על זה בתוספת המספר הסידורי שעל הקופסא ועל ה CD כצמו ואני מאמין שהם יוכלו לענות לך בלי בעיה.

פורסם

החנות טובה , בעל החנות הוגן, אי לכך, נראה לי שאין לך ממה לדאוג.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יכול לעזור לך רק לגבי החנות - באמת אחלה חנות .... ובעל המקום - שרון - בחור אמין...

מנסיון שלי בכל אופן.

ניב

לא חותם

פורסם

בנוגע לחנות הספציפית הזאת מישהו יודע אם הפרמייר ריפרבישד ואם החנות אמינה בכלל?

1.לדעתי ,ההודעה שלך לא מנומסת ופוגעת .

2.אם כבר בודקים-בודקים לפני קנייה.

3.אני חושב שאם החנות הייתה מפרסמת את פרטייך (כמו שעשית -רק הפוך),

ושואלת ברשת אם אתה אדם אמין כי שילמת להם בשיק אישי ,

והם פוחדים שהשיק ללא כיסוי ,

אני חושב שהיית מרגיש רע.

4.לפי האנשים המרוצים בת'רד -כנראה שיש לך מוצר טוב ביד.

ZZR

פורסם
1.לדעתי ,ההודעה שלך לא מנומסת ופוגעת .

2.אם כבר בודקים-בודקים לפני קנייה.

3.אני חושב שאם החנות הייתה מפרסמת את פרטייך (כמו שעשית -רק הפוך),

ושואלת ברשת אם אתה אדם אמין כי שילמת להם בשיק אישי ,

והם פוחדים שהשיק ללא כיסוי ,

אני חושב שהיית מרגיש רע.

4.לפי האנשים המרוצים בת'רד -כנראה שיש לך מוצר טוב ביד.

עם כל הכבוד השאלה ששאלתי היא לגיטימית לכל לקוח שפוחד שהוא קנה משהו מחודש בלי קשר לאיפה שהוא קנה ומתי.

החנות היא חנות מקצועית והמתקינים באמת מקצועיים אין מה לדבר.

בכל זאת יכול להיות שהמכשיר שקניתי הוא ריפרבישד.

בתור לקוח מותר לי לשאול כל שאלה שאני רוצה בקשר למוצר וברור שאני לא אשאל את החנות אלא אנשים אחרים שיודעים על מה הם מדברים.

אז ההודעה שלך היא פחות או יותר שטויות.

פורסם

כשכתבתי שאני לא אשאל את החנות התכוונתי שאני לא אשאל אם המוצר ריפרבישד או לא כי מן הסתם הם לא יגידו לי גם אם זה נכון.

פורסם

שאלה מאוד לגיטימית, לא מבין מה הבעיה!

זה אותו הדבר כמו שיבוא מישהו ויבקש המלצות למתקינים אמינים ואיכותיים בחיפה ומישהו יגיד אוטו'ס אבל לא יגיד למשל ליאור, אז מה צריך לחשוב שליאור יפגע מזה?

מה שכן היה צריך לעשות זה לעשות את הבדיקה לפני הקנייה, גם של החנות וגם של המכשיר.

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר שאוטו'ס לא טובים, ההיפך הוא הנכון דווקא, אחלה בן אדם השרון הזה!

קניתי ממנו את הפיניקס גולד שלי (שעדיין בועט כמו תותח באוטו) ואת המגבר הראשון שלי (שכבר נמכר..).

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

בנוגע לחנות - אחת "ה"חנויות לסטריאו ברכב .

שרון , הבעלים , אדיב ומקצועי ותמיד דוגרי ולא "מסבן" לקוחות .

לגבי המכשיר , מהידע שלי הדבר היחיד שקשור אליו הוא זה שפותחים אותו בארץ לכיול התדרים כי הם מותאמים לארה"ב שם השיטה שונה קצת (יש להם רק חצאי תדרים ולא עשיריות תדרים כמו כאן). . .

מעבר לזה בחו"ל על מכשיר PREMIER נותנים עוד שנת אחריות ע"י פיוניר ולעיתים גם התקנה חינם - תלוי בדגם המכשיר ובמתקין , כל זה תקף לארה"ב ... אצלנו בחרו להתעלם מכל הנושא .

בכלל פיוניר (גם בתחום הקולנוע הביתי , בו אני מתמצא יופי) בארץ עושים קצת פוזות לגבי אחריות והתאמת דגמים לחו"ל , דוגמא טובה היא הורדה של אפשרות הRDS במגברי קולנוע שמגיעים לכאן מאירופה.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...