Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק המזגן ברנו 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגלל פעולה לא סדירה של המזגן אשר נגרמת כנראה מקצרים שמדליקים ומכבים אותו היתי רוצה לנתק את המזגן,ישנם שני חוטים אדום וסגול שחשבתי ששולטים במזגן שניתקתי אותם המזגן הפסיק לעבוד אבל הטורים היו לא סדירים.

מה היא הדרך הנכונה לנתק את המזגן זמנית?

פורסם

אולי כדדאי שתגש לבעל מקצוע ותסדשר את הבעיה במקום סתם לגרום נזק ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואולי כדי שבמקום לדבר דיבורי סרק ולהציע משהו שלא קשור לנושא אפשר פשוט לא לענות אם לא יודעים.

פורסם

Rn19 היקר,

אני לא ילד, וגם לא חסר נסיון.

אתה מנסה לפתור בעיה במשהו שכנראה אתה לא מבין בו.

תחושתי היא שלתקן את הבעיה בצורה נורמלית יעלה שעת עבודה וכמה מאות בודדות של שקלים (אם בכלל)

בסך הכל נסיתי להזהיר אותך לא לעשות דברים שאחר כך תצטער עליהם.

וכן, אני גולש פה מעט יותר זמן ממך, ותאמין לי שלפעמים קשה לתפוס למה אנשים עושים שטויות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מעוניין לנתק את המזגן כי ממילא לא נעשה בו שימוש ואני לא מעוניין לבזבז כסף על הרכב,העובד שלי כרגע נוהג על האוטו ככה שאני גם לא מעוניין לשלם יותר על דלק עם מזגן פועל.

מבחינה בטיחותית הרכב בהרבה מעל הנדרש,ולדעתי זה מספיק.

פורסם

העצה שנתן לך ZVIT טובה;המזגן ברנו 19(בהנחה שהוא מקורי)פועל ע"י כרטיס בקרה אלקטרוני,ויתכן שבשל בעייה כלשהיא פשוט עקפו אותו,מה שגורם למדחס להכנס לפעולה גם ללא הפעלת האיוורור.

דווקא הפיתרון המכאני פשוט יותר-נתק את הרצועה מהמדחס וכך הוא לא יפעל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני מעוניין לנתק את המזגן כי ממילא לא נעשה בו שימוש ואני לא מעוניין לבזבז כסף על הרכב,העובד שלי כרגע נוהג על האוטו ככה שאני גם לא מעוניין לשלם יותר על דלק עם מזגן פועל.

מבחינה בטיחותית הרכב בהרבה מעל הנדרש,ולדעתי זה מספיק.

לא הייתי רוצה להיות במקום הפועל שלך... :evil:

פורסם

אם תנתק את הרצועה לא יהיה לך מזגן מטבע הדברים.

ייתכן שהמאייד שלך דורש ניקוי\כיוון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא הייתי רוצה להיות במקום הפועל שלך... :evil:
רכב ברמה ביטחותית בהרבה מעל הנדרש,החלפת ברקסים רפידות בולמים הרבה לפני הזמן,דלק חינם(לטווח מסויים כן)

אוטו חינם בלי לשלם עליו שקל..

וואלה כנראה יש לך סטנדרטים גבוהים מידי.

פורסם

מזגן הינו אביזר בטיחותי. אפילו במחוזות מפגרים בהשקפתם כגון משרדי הממשלה מכירים בכך.

(מה זה בכלל רכב בטיחותי ברמה מעל הנדרש ? התקנת לו כלוב נגד התהפכות ? בלמים משופרים ? הוספת מערכות נגד החלקה ?)

עוד לא דיברנו על העובדה שהעובד שלך יתפקד יותר טוב במשך היום עם מזגן מאשר בלעדיו (ולא נזכיר את הסובבים אותו שנאלצים לסבול סירחון של זיעה. מקווה בשבילך שאלה לא לקוחות שלך), ואת העובדה הפעוטה שנסיעה במהירות בינעירונית עם חלונות פתוחים מבזבזת יותר דלק מאשר נסיעה עם מזגן.

אגב - הסטנדרטים שלי הם להתייחס לבן אדם כבן אדם , לא בתור עבד. אתה היית מוכן להסתובב ללא מזגן ?

פורסם

אני לא חושב שזה המקום לדון על כך.

בכול מקרה מה הדרך הכי טובה לנתק את הרצועה?

לחתוך אותה?

ואיפה היא ממוקמת?

פורסם

לפני שאתה חותך תבדוק שהרצועה מפעילה רק את המזגן ולא אבזרים נוספים.

אתה יכול לנתק את החוט שמגיע למדחס עצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוצאתי תחוט שמתחבר למדחס לפי מה שהבנתי

אבל הטורים החלו להיות אי סדירים אז חיברתי אותו חזרה.

פורסם

אם הרכב עם מאוורר פנימי 6 מהירויות אז זה מזגן מקורי ותצטרך לנתק את נגד המהירויות שיש לו שליטה גם על המזגן וגם על המפוח הפנימי.אבל אז קח בחשבון שהבחור שלך ישאר גם בלי חימום בחורף וגם ללא אפשרות להפשרת אדים מהשמשה הקדמית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...