Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב...

קרה לי עכשיו משהו ממש מוזר באוטו, לחצתי עם חבר שלי, ואחרי זה נסעתי רגיל בתוך העיר פתאום אני נותן גז , נוסע רגיל, האוטו מתחיל לגמגם ונוסע ממש מוזר, פתאום המנורה של הצ'ק אנג'ין נדלקה לי, היא בהתחלה היבהבה, ואחרי זה נדלקה קבוע.

נתתי לאוטו לעמוד על טורים, ואחרי זה נתתי קצת קצת גז ויצא עשן מוזר עם ריח חזק מאוד של גזים וגופרית, יש למישהו מושג מה הבעיה לפני שאני נכנס מחר למוסך?

תודה :)

פורסם

או בעיית הצתה, או בעיה בהזרקה שגורמת להעשרת התערובת.

תתכן בעיה אחרת.

בכל אופן, מחשב ניהול המנוע רשם קוד תקלה, בחיבור סורק יהיה קל מאוד לזהותה, הלא היא רשומה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קרה לי לפני שבועיים בערך (את האמת גם אחרי לחיצות, אבל זה יכול לקרות גם סתם כך)

זה באמת הכוהל .

איזה שנה הרכב שלך ? יכול להיות שיש לך אחריות עדיין

במידה ולא, הכוהל עולה 405 ש"ח (לא כולל)

ועל עבודה הם לוקחים בערך 150 (שוב לא כולל, זה היה בפליקס)

קח בחשבון שאתה יכול להחליף את זה לבד, זה ממש פשוט

אבל אם הם יחליפו לך אז תהנה מאחריות לשנתיים...

זו בעייה יודע בוואגים, הבעייה היותר חמורה שזה סתם יקר

בקיצור, גנבים......

בהצלחה

פורסם

אכן תקלה בהצתה תגרום לתופעה כזו, שכן ניצוץ בעייתי, יגרום להגעת דלק שאינו שרוף כראוי ו/או חי ויביא את הממיר לפעילות חריגה ומכאן הריח.

כאמור יתכנו בעיות נוספות לתופעה זו בדיוק, ואני כולי תקווה שהאיבחון ראוי והתקלה באה על פתרונה המלא, וזה יותר מסביר.

העיקר שהסתיים

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...