Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נופל עליו אני פשוט מתפלא איך הוא מגן על ליאור כאילו הוא צדיק עולם ואני פה מנסה לעשות איזה קומבינה מסריחה:shock:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא נופל עליו אני פשוט מתפלא איך הוא מגן על ליאור כאילו הוא צדיק עולם ואני פה מנסה לעשות איזה קומבינה מסריחה:shock:

ככה זה נשמע וככה זה נירא

פורסם

כן ויטלי זה ניראה יותר נכון ככה מי שהביא פה קומבינה זה אתם ויש הוכחות מוצקות שמוכיחות שלא שברתי דבר ויש הוכחות שאתם סירבתם להפעיל אחריות ודרשתם כסף על תיקון שאמור להיות כלול באחריות אבל אתם גילגלתם אחריות עלי כי הרי אני התקנתי...

לסיכום אני רואה שאין פה עם מי לדבר כי החנות ממשיכה להיות בשלה למרות ההוכחות פשוט לא יואמן:shock:

פורסם

עידכון נוסף....

סלבה דיבר עם הסוכן של אפריל בוא הוקרא לו דו"ח תיקון המעבדה מה שגרם לפגיעה במערכת המסילות וגלגלי השיניים של מכשיר לא הייתה ההתקנה הלקויה אלה שבב שאחרי לפתיחת המסילות משמע שאם הוא ניפגע אחת מסילות לא יוצאת וגלגלי השיניים נישחקים בגלל זה.. אחרי פירוט זה אפשר להגיעה להבנה שהפגם היה בחלק האלקטרוני ולא מכני של המכשיר משמע הוא לא ניגרם עקב התקנה לקויה כמו שטוען בעל החנות אלה מכך שהמכשיר נימכר פגום!

ויטלי,זה כתוב שחור לבן על גבי דו"ח תיקון המכשיר ואין יותר להגיד שאני שברתי אותו!

ואותו סוכן אמר שהחנות(אתה וליאור) הייתה צריך לקחת את מלו האחריות ולא לחפש אשמים

פורסם

ליאור אני מאמין כי למקרה זה יש בסיס מאד מוצק לתביעה משפטית הכוללת תיקון ואוגמת נפש.

תעשה לעצמך טובה ותחזיר לבחור את עלות התיקון.

פורסם

אני שמח לבשר שהמכשיר תוקן! ואכן הבעייה הייתה בחלק(שבב) אלקטרוני אשר תפקידו היה לבקר את הפתיחה והסגירה של הפנל וכתוצאה מהפגם בחלק הזה נפגעה גם כן המערכת המכנית.

ויטלי אתה יכול בבקשה להראות לי איזה חלק מתכתי ראית שהוא עקום במכשיר ושהחלק הזה הוא הגורם לבעיה?

תשמעו תביעה או לא תביעה הלקח הנלמד מכל הסיפור הזה שלפעמים שווה לשלם קצת יותר ולקבל את המוצר של היבואן הרשמי(שבמקרה הזה אפריל טק ליין) ובזה לחסוך לעצמכם כאבי ראש ובעיות מיותרות(שלא תבינו אותי לא נכון אני גם כן נפלתי פעם עם בעיה מאוד דומה לשל אדי ומאז למדתי את הלקח).

06092006(003).jpg

06092006(004).jpg

06092006(005).jpg

06092006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין טעם להמשיך עם הציניות - המסר ברור, לא להתקרב למקומות מהסוג הזה שמשחקים עם עיניין האחריות, ולא משנה כמה המחיר נמוך יחסית למכשיר שהוא כשר למהדרין עם אבא ואמא.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אותי מעניין למה לא הופעלה האחריות? מה רק בגלל זה שהוא התקין בכוחות עצמו אז אין אחריות? ליאור אמר משהו בנושא? אדי ידע שאם הוא יתקין לבד אז הלכה האחריות?

לפי מה שהבנתי המערכת הותקנה כראוי (מה שגם הוכח ע"י הטכנאי של אפריל והתמונות), אז אם קרה מה שקרה ונשבר משהו אז מה זה משנה מי האשם? בשביל זה יש אחריות בין אם היא של יבואן פרללי או של היבואן הראשי, או שהאחריות של היבואן הפרללי לא מכסה בעיות מסוימות?

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

מה שאתה אומר אלכס זה נכון וגם אני חשבתי ככה אבל מתי שליאור אמר לי "שמע אני ינסה לידחוף לו אותו למעבדה של רמי וניראה מה יהיה אולי זה לא יעלה לי ואני לא חייב ואולי אני כן יחייב אותך "קיצר לא ברור מה כן ומה לא מי הולך לתקן מה הולך לתקן לשלם לא לשלם ...מה שהיה יפה בדיבור של ליאור אני יצטט "שמע אדי אפילו אם זה יעלה לי 400-300 שקל אני יקח על עצמי בקטנה" אבל אחרי 2 דקות בידיוק הבן אדם אומר לי "שמע אדי אם זה לא יעלה לי אני לא יחייב אותך "אבל לפני רגע אמרת שאתה לא תחייב אותי גם אם תישלם אתה בעצמך..אני חשבתי וחשבתי אז ושאלתי אותו אתה יכול להתקן לי את מכשיר בחינם במזגרת האחריות הוא נענה בשלילה לכן החליטתי לא לקחת סיכונים במיוחד אחרי דיבור כזה לפניתי ליבואן הרישמי דרך סלבה(מלך יצאת סלבה מלך)...

הינה דו"ח התיקון של מעבדת אפריל טקליין סתכלו טוב שאין שום דיבור על התקנה לא טובה

untitled.JPG

פורסם

וואו המכשיר יותר משניצל

גם לוח מגע הוחלף?!?!?!

לתבוע ולתבוע מהר

יש כאן נוכלות לשמה!!!!!!!!!!

דרוש מכשיר חדש ועוד הוצאות תיקון או שתתבע

לך עם ההורים שלך

פורסם

ראשית אני רוצה להגיד שאני לא מכיר אף אחד מהמעורבים בפרשה הזאת באופן אישי!!! כל מה שאני הולך לכתוב בהמשך הוא לאחר שקראתי את השירשור הזה. יש לי מספר הערות ושאלות:

1. אדי, מכיוון שקנית מכשיר שמיובא ע"י יבואן פרללי, סביר להניח שהתיקון של המכשיר היה מתבצע במעבדה של אותו היבואן הפרללי ולא במעבדה של אפריל טקליין. אין מה לעשות הייתה צריך לחשוב 10 פעמים ליפני שקנית מכשיר יקר ולהבין שאם חשוב לך האחריות של אפריל טקליין, אז היית צריך לקנות את ה - 9855R.

2.אדי, אם הבנתי נכון לא איפשרת בסופו של דבר לליאור לשלוח את המכשיר למעבדה של היבואן הפרללי נכון? אם כן, סביר להניח שאם תתבע את ליאור בבית משפט, אתה עלול להפסיד ולשלם עוד הוצאות משפט לליאור. ליאור יוכל להגיד שהוא רצה לשלוח את המכשיר לבדיקה במעבדה ואתה לא איפשרת לו לשלוח את המכשיר למעבדה, לצורך הבדיקה ו/או התיקון. יתכן שאם המכשיר היה נשלח למעבדה של היבואן הפרללי הוא היה מתוקן באחריות וללא תשלום.

3. אני חושב שהמסקנה הכי חשובה מהמקרה המצער שקרה לאדי הוא: שכאשר קונים מכשיר כל כך יקר מומלץ לא לחסוך את הכסף ולקנות בסופו של דבר מכשיר עם תעודת אחריות של היבואן הרישמי של הייצרן.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא נכון ידידי.....לאורך כול הדרך ליאור לא היתחייב על התיקוןכמו שאומרת האחריות אלה אמר בפרוש אם יחלפו חלקים יגבה מימני תשלום על תיקון...הוא טען שאני שברתי את מכשיר לכן הוא אינו מתכוון לשלם על הנזק ולא משנה מה הייתה הבעיה הרי הוא היה אומר לי שזה עקב התקנה לקויה הוא לא היה אומר שהינה באמת צדקת פה אדי ואני לא מחייב אותך...ואני חוזר שום הוא רמז ואמר אם יחייבו אותו הוא יחייב אותי ואם היבואן יעשה לו טובה או גסטה אז אולי לא...ליאור לא היתחייב לי על התיקון ולא ניסה לקחת אחריות אל היתחמק...מעבדת יבואן מקביל היא מעבדה אלקטרונית רגילה שלא עובדת רק עם אלפיין אלה אם כול דבר שזז... הוא אפילו בעצמו הציעה לי או ללכת למעבדה בחיפה או לחכות למעבדה התל אביבית למה "כי לרמי יש חלקים מקוריים לאלפיין" משמע לך תידע איזה מעבדה זו ואם עוד פעם היתקלקל אז עוד פעם לשלם הרי פה הוחלף לא רק גלגל שניים אלה מערכת שלמה שהייתה דפוק ולא בגללי ניראה לך שליאור היה אומר אאה זה עלי אחרי דיבור של אם אני יחויב אז גם אתה...

הנושא פה הוא לא השליחה למעבדה אלה ההיחמקות מאחריות ואיי מתן שירות הוגן ללקוח אלה היתחמקות וכחשה שיש בכלל בעיה באלפיין ושאני שברתי אותו למרות שההוכחות אומרות אחרת..

חברים אני כבר הוכחתי גם לכם גם לחנות על גבי הפורום בכול דרך אפשרית שאני לא גרמתי לשבירתהמכשיר מה עוד אני יכול לעשות להיות נביא ולדבר עם ה'....

עכשיו ההחלטה בידי החנות איך להסתדר איתי.

פורסם

מה זה משנה כמה עלה המכשיר?? כולם יודעים שהאלפיין 9855 R או לא R עולה לא מעט כסף!!

מה זה משנה מה התקלקל?! האם האחריות (יבואן ראשי או פרללי) לא מכסה הכל???

לא כתוב בשום מקום באחריות של אפריל או של ליאור בקשר לזה שהאחריות פגה אם אדי מתקין לבד.

בקשר לתביעה אני לא יודע, אם ליאור התכון לשלוח למעבדה אז לא נראה לי אדי ירויח משהו מתביעה אבל העובדה שליאור אמר שיש מצב שהוא יחייב את אדי על התיקון לא מתקבל על הדעת!!

אם הוחלף לא רק המנגנון שיניים אלא עוד חלקים אז אפשר לחשוב שנמכר מכשיר לא תקין מלכתחילה וזה סיפור בפני עצמו! אם לתבוע ולהוכיח שנמכר מכשיר תקול אז הסבירות לפיצוי גדלה משמעותית!!

אם להסתמך על חו"ד של טכנאי אפריל אז ליאור יוצא לא צודק בעליל!! כלומר כל מה שנאמר על התקנה לקויה זה שטויות ואדי צודק בדבריו! אני לא עו"ד אבל אם כבר תביעה הייתי מסתמך על הדו"ח של הטכנאי מאפריל.

קיצר אדי עכשיו שהמכשיר תוקן תהנה ממנו (כמוני :-) ) ואם זה יגיע לתביעה אז רק בהצלחה!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

לאחר קריאת השרשור, אני מצטרף לדעה של שלו, אם כמה שאתה צודק, חבל שתשלם גם הוצאות משפט ושכר טרחה, היית צריך לשלוח לפחות לבדיקה אצל היבואן הפרללי, לקבל פירוט לנזק בכתב, הצעת מחיר וכמובן את תגובת ליאור בכתב גם. ורק אחרי שיש לך את זה בכתב יש לך ביסוס, אחרת, בגדול זו מילה שלך נגד שלו...

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...