Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה קנית את המכשיר?

שחברי הפורום ידעו לבדוק פעמיים מה שהם רוכשים בחנות הזאת, או לפחות להתקין את הרכיבים בחנות על הדרך כדי שבמידה ומשהו יקרה אפשר יהיה לקבל חדש ולא לחכות שבוע עד שישלח ויחזור מתיקון.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הגעתי למתקין שלי ואמרתי לו או שאתה מחליף את המכשיר חדש או שאתה מחזיר לי את הכסף...המתקין לא הסכים לא לאף אחד מהצעות כי התקנתי אותו לבד והוא נימנע מלקחת אחריות וסירב להתקין אלה אמר לי שהוא ישלח לי למעבדת שושו שלו ואז הוא לא יודע אם הוא יחייב אותי אז אני לא לקחתי סיכון לקחתי קבלה ועזבתי את חנות ופניתי לאפריל טקליין היום והמכשיר נישלח למעבדות שלהם על ידי עזרתו של סלבה..

לסיכום המתקין תפס טראפ על זה שהתקנתי לבד ו לטענתו שברתי אותו והוא מעדיף לישלוח למעבדה בימקום להחליף..

שם המתקין הוא "ליאור מולטימדיה" בחיפה ברחוב העצמאות למי שמכיר....

*** ותילמדו מטעיות של אחרים ומה שזול עולה ביוקר והיום זה אני ומחר תהיו אתם כי רציתם לחסוך כמה שקלים בודדים...

פורסם

באמת גועל נפש

אני זוכר שישבת במפגש אצלי באוטו והסברתי לך כמה חשוב לקנות בחנות מכשיר יקר כדיי שאם קורה משהו יש אחריות

יש חנויות ששוברת את האמון שלהן בשביל כמה שקלים

אבל גם אתה לא יצאת הכי חכם

קנית בכמעט 3000 שקל מכשיר

ובכלל אפילו לא התקנה חינם?

גם שאני קניתי את האלפיין שלי( 53) למרות שידעתי בעל פה איך מתקינים (מאז הוא פורק 10 פעמים)

החלטתי להתקין במקום כדי להמנע מטעויות מסוג זה

הרי בעל החנות מוציא לך מכשיר חדש עם אריזה

נראה לך שהוא יאשים את עצמו?

מה שכן נראה תמוהה זה שהוא סירב לשלוח אותו מטעמו למעבדה של אפריל

אלא עם כן יש לו מה להסתיר

אגב דבר עם אפריל תסביר מה קרה ותגיד להם שיחליפו לך לחדש (דיבור יפה,צעקות,מכתב)

דבר עם הבכיר ביותר שתמצא, לא עם הפקידים

פורסם

אבל גם אתה לא יצאת הכי חכם

קנית בכמעט 3000 שקל מכשיר

ובכלל אפילו לא התקנה חינם?

גם שאני קניתי את האלפיין שלי( 53) למרות שידעתי בעל פה איך מתקינים (מאז הוא פורק 10 פעמים)

החלטתי להתקין במקום כדי להמנע מטעויות מסוג זה

הרי בעל החנות מוציא לך מכשיר חדש עם אריזה

נראה לך שהוא יאשים את עצמו?

מסכים עם שרגאמן - איך לעזאזל שילמת כמעט 3000 ש"ח על המכשיר ולא קיבלת התקנה חינם?!?!?!

וגם כשאני קניתי את ה-55 , למרות שגם אני יודע איך מתקינים בעל פה, העדפתי להתקין במקום ואפילו לשלם (ההתקנה היתה חינם, אבל זה לא משנה ה"עוד" 50 שקל האלו) העיקר להיות שקט....ובאמת מאז ההתקנה הראשונה - של החנות - הרדיו דיסק פורק המון פעמים.

לסיכום אנשים צריכים ללמוד שלמרות שאם הם יודעים להתקין, כשהם קונים מוצרים מחנות כלשהיא עדיף לתת לחנות להתקין "בפעם הראשונה" ואם קורה חלילה משהו, האחריות נופלת על החנות... אלא אם האנשים לוקחים את האחריות על עצמם.

ניב

לא חותם

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני היתי מעורב בבעיות של אדי, וראיתי הכל.אדי יש לך בעיה אחת אתה בחיים לא מעריך מה שעושים בשבילך.רצית מכשיר ALPINE קיבלת במקום לקבל התקנה וכיוון במקום תמורת 50-100 שקל רצית לעשות הכל לבד, אין בעיה . לא מבין את הטענות שלך אלי? המתכת אחרי פאנל מעוותת לא נראה לי שזה בעיה של יצור , פאנל יושב עקום ולא נכנס .זו התקנה עקומה ולא מקצועית .

פורסם

חברה המכשיר לא עלה 3000 ש"ח כך שתירגעו ותפסיקו לשפוט את אדי,הבן אדם עשה טעות אז להבא הוא ילמד ועכשיו במקום לבוא ולעשות לו נו נו נו תחשבו איך לעזור לו(תפסיקו לחשוב כי אני כבר עוזר לו).

וזה ממש לא חתיכת מתכת עקומה אלא בעיה באחד מגלגלי השיניים של מנגנון פתיחת פנל.

לאיזו מתכת אתה מתכוון בידיוק? כי המכשיר כרגע אצלי בידיים ושום דבר לא עקום שם והכל שלם כמו שצריך להיות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה, המכשיר הוא לא בדיוק הקנווד הסטנדרטי ב800 שקל שקונים בחנות אביזרי רכב

המכשיר הוא מהרמה הגבוהה ביותר וכך גם השרות שלו צריך להיות

זה מה שקורה שקונים "מרצדס" בסוכנות שמוכרת בעיקר "דייהו"

פורסם

אם ליאור מכר לך אלפיין מקורי דרך יבוא של אפריל טקליין אז מה קשור המעבדה שושו שלו??

שישלח את המכשיר ליבואן תחת אחריות ושם כבר יתקנו או יחליפו לו אותו!

לא נראה לי זה אמור לשנות איפה אתה מתקין אותו או מי מתקין לך אותו! וכמו שכבר נאמר כאן בדף האחריות לא רשום דבר על אופי ההתקנה, מי התקין ואיפה!

ציטוט: "אדי יש לך בעיה אחת אתה בחיים לא מעריך מה שעושים בשבילך.רצית מכשיר ALPINE קיבלת "

מה זאת אומרת רצית קיבלת? אפשר לחשוב קיבל מתנה! הבן אדם שילם ממיטב כספו וגם לא מעט כסף בשביל לקבל את המכשיר, אז זה לא כאילו עשו לו טובה בזה.

במקום לבקש את ה50 שקל עבור התקנת הרדיו דיסק אפשר היה להתקין בחינם כאות הערכה ללקוח שמשקיע סכומים כאלה. אבל זאת הדיעה שלי.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

" מה זאת אומרת רצית קיבלת? אפשר לחשוב קיבל מתנה! הבן אדם שילם ממיטב כספו וגם לא מעט כסף בשביל לקבל את המכשיר, אז זה לא כאילו עשו לו טובה בזה.

במקום לבקש את ה50 שקל עבור התקנת הרדיו דיסק אפשר היה להתקין בחינם כאות הערכה ללקוח שמשקיע סכומים כאלה. "

אם אתה לא יודע על מה מדובר אל תגיב!

אם כל הכבוד לגל שראה לא מעט מערכות טובות התקין את הרדיודיסק שלו אצל בעל מקצוע . אני במקרה מתקין מ"ליאור מולטימדיה" הרכב לא היה מוכן להתקנת רדיודיסק ,אדי רצה להחליף חוטים .אם היה מתקשר אלי אחרי עבודה היתי עושה לו התקנת רדיו חינם,כמו שעשיתי הרבה דברים אצלו ברכב. הוא לא רצה .

לכל מתקין שעובד בהתקנות יש טעויות זה קורה , גם לאנשים שלא בתחום זה קורה ,אז מה סוף העולם?לא

היו מתקנים אותו ומחזירים אותו כמו חדש.

פורסם

בואינה וויטלי אתה באמת מצחיק מה זה לא מעריך??!! כמו שאמרו פה קיבלתי מתנה? שילמתי כסף נכון?

אף אחד לא אתה ולא ליאור הציעו לי התקנה וכיוון ב50-100 זה אתה אמרת אחרי שחזרתי עם הבעיה ואתה וליאור מחובתכם כמתקינים היה להציעה לי התקנה ולהגיד לי שמכשיר רגיש כמו שאתם טוענים אבל הסוכן של אלפיין אומר אחרת ....

ליאור לא עובד עם אפריל טקליין אלה עובד אם יבואן מגביל לכן אין מצב שהוא ישלח אותו למעבדה שלהם...לכן אני קורא לזה מעבדת שושו כי יבואן מקביל זה לא כמו יבואן ראשי שמתקין ורואה אלפי מכשירים בשנה ...והדבר שמחזק את הטענה שלי שליאור והיבואן שיחקו אותה ראש קטן או שבאמת הם לא יודעים שהבעיה היא כרונית אבל מתוך דיבור עם סוכן של אפריל הוא דווקא היה מודעה לבעיה...לכן זה פשוט היתנערות מאחריות מצעד ליאור ומתקינו וויטלי ולהגיד שהברזל ברדיו דיסק עקום ואני שברתי אותו...

אני כניראה חושב שאם חנות יחסית קטנה שעובדת עם יבואן מגביל מביאה לך דמוי "אחריות" ואם באמת משהוא נישרף או היתעקם או שלא יוצא או לא יודע מה אז לא באים ומחליפים יפה אלה צריך לישבור את הראש עם מוכר כיוון שכסף כבר שולם ואתה נידפקת לכן אין מה לעשות... טיפ קטן אנשים שלמדתי היום אם לקנות ציוד ברמה גובה 2000 מעלה לא ליקנות בזול אלה עדיף להוסיף כמה גרושים וליקנות מיבואן גדול ורציני ולהיות אם ראש שקט שאם "היתעקם לך ברזל" ללכת ולהחליף או לקבל תיקון נורמלי..

לסיכום שיהיה לכם חיים ארוכים ותיזכו למיצוות אני כבר הסעקתי מסקנות ואני ילד גדול ואני יסתדר כבר רק חבל שזה ניגמר ככה....

*** הייתי מתקשר אליך הייתה מתקין לי בחינם נו...באמת מתי פעם אחרונה התקנת לי משהוא בחינם זה היה ממש מיזמן ידידי לא צריך להיצתדק בפני הפורום ולהגיד דברים שלא היו ולא ניבראו...

פורסם
סלבה, המכשיר הוא לא בדיוק הקנווד הסטנדרטי ב800 שקל שקונים בחנות אביזרי רכב

המכשיר הוא מהרמה הגבוהה ביותר וכך גם השרות שלו צריך להיות

זה מה שקורה שקונים "מרצדס" בסוכנות שמוכרת בעיקר "דייהו"

תשמע המכשיר נקנה לא מהיבואן הרשמי של אלפיין בישראל ולכן אותו היבואן שולח את המכשירים לתיקון במעבדות אלקטרונירה פשוטות שמתעסקות עם כל מה שבא ליד וזאת אני אומר לך מניסיון כי גם אצלי בחנות יש מכשירים של אלפיין שלא מאפריל טק ליין ויש גם של אפריל,אבל הלקוח שרוצה את הזול יותר אני ישר מזהיר אותו עם הקטע של האחריות ומסביר לו אם משהו יקרה אז המכשיר יישלך לסתם מעבדת תיקונים ולא כמו המכשיר היקר יותר שיש לו אמא ואבא יקבל את התיקון הטוב ביותר במעבדת תיקונים של יבואן רשמי ואם החלפים המקוריים של אלפיין,אז באמת לפעמים עדיף להשקיע עוד 400 - 500 ש"ח ולקנות את המכשיר של אפריל טק ליין ולהיות רגועים שיש לכם אחריות ל 3 שנים.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אדי אני לא מכרתי ולא שברתי לך את המכשיר , אז אל תבוא אלי בטענות.שלחת אותו לאפריל תהנה מרכיבים מקוריים .אבל אתה לא יכול לקנות 9855 ב2500 שקל ולדרוש אחריות של אפריל. ברור שזה יבוא פרללי ואחריות במעבדות אלקטרוניקה רגילות ולא באפריל.

אדי התקנות זה לא רק לחבר חוטים ,תבין את זה,זה לא התחום שלך , מתקין אכי מקצוען ויש כאלה בפורום עושה טעויות בהתקנה , קורה, כולנו בני אדם, גם יאריק יום לפני תחרות EMMA הצליח להכניס מברג לתוך הרמקול :) אז מה ? הוא לא הלך לMOREL ואמר שזה כרוני שמברג קופץ לתוך הרמקול.:lol:

אדי תהנה מהמכשיר אחרי התיקון .

פורסם

אדי, אמרתי לך להזהר ושזול יוצא יקר

אמרתי את זה מניסיון

גם אני קניתי בזול ושילמתי יקר

הרווחת לקח מאוד חשוב שלהרבה אנשים עולה הרבה יותר ללמוד

תאמין לי שהמכשיר שלי עבר הרבה יותר מהתקנה רגילה ולא קרה לו כלום

הבעיה באלפיין היא כאשר באמצע תזוזה הוא נעצר על ידי גוף (אצבע דיסק וכו')

הגלגל שיניים האחורי זז מהמסלול.

אדי,האם מהרגע הראשון שהפעלת את המכשיר הוא לא היה תקין?

האם התנו לך את קבלת מלוא האחריות בכך שההתקנה תתבצע במקום?

האם אמרו לך שהתיקון הוא לא במעבדה מתמחה של היבואן?

בידיעה שאתה הולך להתקין בעצמך האם הזהירו אותך מהמכניזם העדין?

לך לחנות ,תן את המכשיר,תוסיף כסף וקח מכשיר של אפריל

וויטלי תזכור שאתה כותב כאן בנושא זה , אתה רושם בתור החנות ,לא בתור עוד משתמש

• תוכן חדש...